Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Ineczko, Duża poszła do pracy, wyobrażasz sobie?!??! Zostawiła nas w niedzielę, samych... Chyba się na nią obrażę!
Ogryzek zdegustowany dużą
Moja Duża mówi, że należałoby się obrazić na szefa, bo jakby on nie kazał, toby Duża w niedzielę wolała zostać w domu
Inka
Moja Duża to nie jest normalna... Bo tak naprawdę to szef wcale Jej nie kazał iść do pracy. Poszła sama z nieprzymuszonej woli... Zamiast koleżanki, której była kolejka na niedzielny dyżur. Głupia ta moja Duża, prawda?
Ogryzek
Bańdzo goopia
Wiedziałem, że mnie poprzeszDo tego jeszcze nie chciało Jej się siadać do komputera. No i jak tu kot ma się przywitać ze swoimi kocimi przyjaciółkami?!?!? Duża zupełnie nie bierze pod uwagę moich potrzeb!
Byłbym zapomniał! Jeszcze przyprowadziła nowe bure do domu! Bure syczy na wszystko i wszystkich![]()
MaryLux pisze:Bycie samą jest fajne na troszkę, ale potem robi się nudno i smutno
Bazyliszkowa pisze:Witamy ciepło i słonecznie
Lilka Mrau pisze:Witamy deszczowo:(
tosiula pisze:Cześć Ineczko, a widziałaś tą małą kolorową u cioci Avian
ula-misia pisze:Deszczowe-dzień dobry![]()
![]()
Hannah12 pisze:Cześć Ineczko, napisałbym moja kluseczko, ale się pewnie obrazisz.
A to tylko do rymu (częstochowskiego) miałoby być.
Haker
Myszolandia pisze:Ty wiesz CIoteczko kogo.......![]()
![]()
![]()
Petka pisze:Ineczko co porabiasz?
Petka pisze:Duża drażni Ineczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, januszek, Lifter, luty-1, zuza i 405 gości