Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 22, 2012 18:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

vip pisze:Ale miałam dziką ochotę, żeby ktoś mi zawiózł te siaty do domu...

Normalnie lanie Ci się należy .... :evil: :evil: Nie mogłaś powiedzieć, że po zakupy jedziesz ?? Przecież bym Cię odwiozła ...WRRRRRRRR ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt cze 22, 2012 18:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

katarzyna1207 pisze:
vip pisze:Ale miałam dziką ochotę, żeby ktoś mi zawiózł te siaty do domu...

Normalnie lanie Ci się należy .... :evil: :evil: Nie mogłaś powiedzieć, że po zakupy jedziesz ?? Przecież bym Cię odwiozła ...WRRRRRRRR ....

Kasia, ale ja tylko w tesco byłam 8O .
No i do południa...
Myślałam, że pracujesz o tej porze, przecież inaczej bym sie odezwała.
I już mnie proszę nie bić, na przyszłość sie poprawię :mrgreen: .

I wogóle tu mnie proszę oczu nie mydlić, tylko pisac o Busterku :1luvu: .
Juz jest dobrze, Kasia?
No musi być dobrze, skoro sobie idzie..... :placz: :placz: :placz: .
Dobrze, że chociaz Bubuś zostaje...on mnie lubi ( chlip ).
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt cze 22, 2012 19:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

vip pisze: I wogóle tu mnie proszę oczu nie mydlić, tylko pisac o Busterku :1luvu: .
Juz jest dobrze, Kasia?
No musi być dobrze, skoro sobie idzie..... :placz: :placz: :placz: .
Dobrze, że chociaz Bubuś zostaje...on mnie lubi ( chlip ).

Wygląda, że jest dobrze ...Wczoraj szalał z Luckym, aż obaj padli z jęzorami na wierzchu .. :roll: Potem jeszcze mnie molestował z papierkiem i aportowaniem ... i gadał ...gadał ...i miział się ... i barankował jak nigdy .. On czuje że idzie ... :( Chcieli już dzisiaj po niego przyjechać ... ale naściemniałam, że jeszcze jeden dzień chcę go poobserwować ... Noż qrde ... znowu będę ryczeć jak po Lali ... :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 22, 2012 19:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

No.
Bo podobno koty czują.
Właśnie ja dlatego nie moge być DT...no nie mogę i już :( .
Za miętka jestem :( .
Fajnie, że znalazł dobry domek, ale...no właśnie...też będę ryczeć :( :( .
BUSTERKU, CIOCIA CIĘ KOCHAAAAAA !!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt cze 22, 2012 19:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Ja też nie nadaję się na DT. Mam dwie wieczne tymczaski - Zazi - znalezioną w krzakach pod Pałacem Kultury dwa lata temu (miała ok. 7 tygodni) i Fotkę - wyciągniętą ze schronu w Żyrardowie w wieku 5 tygodni. Nie potrafiłam się z nimi rozstać, zwłaszcza, że świetnie dogadały się z resztą stadka. Inaczej wygląda sprawa Mimi, rocznej koteczki podrzuconej na parking pod schroniskiem na Paluchu (akurat tam wtedy byłam) - kocia jest idealna, cudowna, miziasta, ale moje starsze koty jej nie tolerują :roll: muszę znaleźć jej domek i na samą myśl o rozstaniu z nią mam kluchę w gardle...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt cze 22, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Bianka 4 pisze:Ja też nie nadaję się na DT. Mam dwie wieczne tymczaski - Zazi - znalezioną w krzakach pod Pałacem Kultury dwa lata temu (miała ok. 7 tygodni) i Fotkę - wyciągniętą ze schronu w Żyrardowie w wieku 5 tygodni. Nie potrafiłam się z nimi rozstać, zwłaszcza, że świetnie dogadały się z resztą stadka. Inaczej wygląda sprawa Mimi, rocznej koteczki podrzuconej na parking pod schroniskiem na Paluchu (akurat tam wtedy byłam) - kocia jest idealna, cudowna, miziasta, ale moje starsze koty jej nie tolerują :roll: muszę znaleźć jej domek i na samą myśl o rozstaniu z nią mam kluchę w gardle.

Noooo ... ja za to jestem świetnym DT .... :mrgreen: :mrgreen: I Miszczunio i Bubencjusz to przecież tymczasy .... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 22, 2012 19:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Bianka 4 pisze:Ja też nie nadaję się na DT. Mam dwie wieczne tymczaski - Zazi - znalezioną w krzakach pod Pałacem Kultury dwa lata temu (miała ok. 7 tygodni) i Fotkę - wyciągniętą ze schronu w Żyrardowie w wieku 5 tygodni. Nie potrafiłam się z nimi rozstać, zwłaszcza, że świetnie dogadały się z resztą stadka. Inaczej wygląda sprawa Mimi, rocznej koteczki podrzuconej na parking pod schroniskiem na Paluchu (akurat tam wtedy byłam) - kocia jest idealna, cudowna, miziasta, ale moje starsze koty jej nie tolerują :roll: muszę znaleźć jej domek i na samą myśl o rozstaniu z nią mam kluchę w gardle...

Cześć, Bianeczko :D .
No toteż własnie, ja nikomu DT nie oferuję...przywiązuję się, no co ja poradzę :( .
I potem, jak znam siebie, to byłoby myślenie, czy ma dobrze, czy napewno mu nikt krzywdy nie robi, a może źle wybrałam domek, a może go tam biją, albo jeszcze coś innego.

Kasia, no przecie tymczasy :mrgreen: .
Takie wieczne :lol: .

vip

Post » Pt cze 22, 2012 19:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Ja się też nie nadaję na DT. Ale wygrałam ten przetarg, bo nikt inny nie startował :?
Na znajdowanie rozjechanych zwierząt też się nie nadaję.
W ogóle słabo się nadaję. Właśnie wróciłam i zdałam sobie sprawę, jak strasznie mnie dziś ktoś rolował w pracy, a ja się dałam. Ale nic to.
duża

Zosiu, duża na szczęście otworzyła balkon. To sobie wyszłam.
Fasolka

(ktoś coś gotuje i lecą zapachy - duża)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 22, 2012 19:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Goś, co do podwożenia, pisałam Ci, żebyś sąsiadów pozapoznawała, wtedy byś miała rozeznanie, bo wiadomo, że w małych mieścinach sąsiedzi gadatliwi, i wiedziałabyś, kogo się bać, a kogo nie :mrgreen:

Wiecie, wiadomo, że trzeba być ostrożnym, ale niekoniecznie wszędzie doszukiwać się podejrzanych typów ;)

Dlatego Gosia musi wreszcie poznać ludzi od siebie. Będzie się czuła bezpieczniej, a może się znajdą ludzie, którzy w przypadku nagłych awarii bez problemu pomogą.
Tylko Gosia starszej koleżanki nie chce słuchać :mrgreen:

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt cze 22, 2012 19:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Ech, Małgoś, ja też przeważnie sie daję nabić w butelkę...jeszcze ciągle mam w sobie duzo wiary w ludzi :( .

Fasolko, Duża nas przytulała długo.
Zawsze tak robi, jak widzi martwego kotka, albo słyszy o takim.
Duża ma wogóle za dużą wyobraźnię, i wrażliwa jest bardzo.
I dlatego ma źle. :(
Tak mówi.
Zosia.

Martusia, starszej to może bym posłuchała :mrgreen:.
Jedną młoda panią obok to poznałam już, sympatyczna sie wydaje.
A do drugich sąsiadów to mam przez całe pole, trochę dalej...
No przecie poznam wszystkich z czasem :ok: .

vip

Post » Pt cze 22, 2012 19:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

rapsodia82 pisze:Goś, co do podwożenia, pisałam Ci, żebyś sąsiadów pozapoznawała, wtedy byś miała rozeznanie, bo wiadomo, że w małych mieścinach sąsiedzi gadatliwi, i wiedziałabyś, kogo się bać, a kogo nie :mrgreen:

Wiecie, wiadomo, że trzeba być ostrożnym, ale niekoniecznie wszędzie doszukiwać się podejrzanych typów ;)

Dlatego Gosia musi wreszcie poznać ludzi od siebie. Będzie się czuła bezpieczniej, a może się znajdą ludzie, którzy w przypadku nagłych awarii bez problemu pomogą.
Tylko Gosia starszej koleżanki nie chce słuchać :mrgreen:

I to jest najważniejsze :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 22, 2012 19:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Gosiu, słuchaj Rapsodii. W małych mieścinach żyje się inaczej. Ludzie sobie pomagają :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt cze 22, 2012 19:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Najważniejsze, moje ciocie kochane, to jest teraz coś innego... :mrgreen: .

Ale dobrze, jak sobie życzycie...od poniedziałku zaliczam jednego somsiada dziennie :ok: .

vip

Post » Pt cze 22, 2012 19:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

vip pisze:Najważniejsze, moje ciocie kochane, to jest teraz coś innego... :mrgreen: .

Ale dobrze, jak sobie życzycie...od poniedziałku zaliczam jednego somsiada dziennie :ok: .

8O ...od poniedziałku zaliczam jednego somsiada :ryk: :ryk: :ryk:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt cze 22, 2012 19:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

I tak trzymaj Gosia!! :D :ok:

Ale sąsiadki tyz?? :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt cze 22, 2012 19:50 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]