vip pisze:Ale miałam dziką ochotę, żeby ktoś mi zawiózł te siaty do domu...
Normalnie lanie Ci się należy ....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip pisze:Ale miałam dziką ochotę, żeby ktoś mi zawiózł te siaty do domu...
katarzyna1207 pisze:vip pisze:Ale miałam dziką ochotę, żeby ktoś mi zawiózł te siaty do domu...
Normalnie lanie Ci się należy ....![]()
Nie mogłaś powiedzieć, że po zakupy jedziesz ?? Przecież bym Cię odwiozła ...WRRRRRRRR ....
vip pisze: I wogóle tu mnie proszę oczu nie mydlić, tylko pisac o Busterku.
Juz jest dobrze, Kasia?
No musi być dobrze, skoro sobie idzie.....![]()
![]()
.
Dobrze, że chociaz Bubuś zostaje...on mnie lubi ( chlip ).
Bianka 4 pisze:Ja też nie nadaję się na DT. Mam dwie wieczne tymczaski - Zazi - znalezioną w krzakach pod Pałacem Kultury dwa lata temu (miała ok. 7 tygodni) i Fotkę - wyciągniętą ze schronu w Żyrardowie w wieku 5 tygodni. Nie potrafiłam się z nimi rozstać, zwłaszcza, że świetnie dogadały się z resztą stadka. Inaczej wygląda sprawa Mimi, rocznej koteczki podrzuconej na parking pod schroniskiem na Paluchu (akurat tam wtedy byłam) - kocia jest idealna, cudowna, miziasta, ale moje starsze koty jej nie tolerująmuszę znaleźć jej domek i na samą myśl o rozstaniu z nią mam kluchę w gardle.
Bianka 4 pisze:Ja też nie nadaję się na DT. Mam dwie wieczne tymczaski - Zazi - znalezioną w krzakach pod Pałacem Kultury dwa lata temu (miała ok. 7 tygodni) i Fotkę - wyciągniętą ze schronu w Żyrardowie w wieku 5 tygodni. Nie potrafiłam się z nimi rozstać, zwłaszcza, że świetnie dogadały się z resztą stadka. Inaczej wygląda sprawa Mimi, rocznej koteczki podrzuconej na parking pod schroniskiem na Paluchu (akurat tam wtedy byłam) - kocia jest idealna, cudowna, miziasta, ale moje starsze koty jej nie tolerująmuszę znaleźć jej domek i na samą myśl o rozstaniu z nią mam kluchę w gardle...
rapsodia82 pisze:Goś, co do podwożenia, pisałam Ci, żebyś sąsiadów pozapoznawała, wtedy byś miała rozeznanie, bo wiadomo, że w małych mieścinach sąsiedzi gadatliwi, i wiedziałabyś, kogo się bać, a kogo nie![]()
Wiecie, wiadomo, że trzeba być ostrożnym, ale niekoniecznie wszędzie doszukiwać się podejrzanych typów
Dlatego Gosia musi wreszcie poznać ludzi od siebie. Będzie się czuła bezpieczniej, a może się znajdą ludzie, którzy w przypadku nagłych awarii bez problemu pomogą.
Tylko Gosia starszej koleżanki nie chce słuchać
vip pisze:Najważniejsze, moje ciocie kochane, to jest teraz coś innego....
Ale dobrze, jak sobie życzycie...od poniedziałku zaliczam jednego somsiada dziennie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sigrid i 1357 gości