Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rene010 pisze:Goyka pisze:a co on ma z tą łapką bo dopiero teraz zauważyłam?
Mi też rzuciło się w oczy![]()
Jakaś rana
dana2509 pisze:Snikers- kot, który przejechał całą Polskę, by znaleźć się w domu. W swoim domu!
Dziękuję kochani za zainteresowanie Snikersem(Imię nadane przez mojego syna )
Dziękuję za miłe słowa, życzenia i kciuki.
Dziś nie udało mi się zrobić ani jednego zdjęcia, taki jest kręcący. Jest uroczym koteczkiem, ale nie ma czasu na sesję zdjęciową.![]()
On ciągle chodzi, łasi się, chce być głaskany.Sam wchodzi na kolana i cudnie mruczy.Wpatruje się tymi bursztynowymi oczkami w człowieka i nagle daje buziaki![]()
Dzisiejszej nocy już nawet spał w łóżku córki, czyli wygodny jest i wie gdzie najlepiej się śpi.![]()
A czyścioszek niesamowity, jak zacznie się myć, to końca nie ma. Pucuje się na glanc.
Ranka na łapce wygląda ładnie.Nic tam się nie dzieje.Za dwa tygodnie ma kontrolę u weta.
Dziś zresztą dzwoniłam do swojego i już wszystko obgadane.
Snikers jest bardzo chudy.Wyczuwa się każdą kosteczkę. Waży 3,5 kg.
Jak biorę go na ręce to boję się, że zrobię mu krzywdę.
Na szczęście ma apetyt. Zjada tylko suchą karmę i pije dużo wody.
No i wiadomość dnia - skorzystał z kuwety.W kuwecie oczywiście dwupak
muza_51 pisze:No i jest HAPPY END![]()
![]()
![]()
Przekażę podziękowania Pani Marcie.
Pozdrawiam iteż Marta.
joanna3113 pisze:No to Monika ma w końcu swojego kota, słodziaka![]()
Marzenia11 pisze:Własnie - na zdjęciach nie widac jego chudości - nawet się wczoraj zastanawiałam że może jednak źle widziałam przez kratki transporterka. Snikers ma brytkowy spory super pysio, ale ciałko chudziutkie... jednak myślę, ba, jestem przekonana, ze to kwestia czasu![]()
i chyba ma trochę łupieżu, czy źle widziałam? Jesli tak to polecam efa olie - super jest i można dodac do mokrej karmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości