MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 10:08 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Jak czuje się Mieciu? Moze sa jakies nowe fotki?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon kwi 02, 2012 17:10 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

o kurde, jest nas cała armia, niedługo ruszymy, Mieciu pomścimy ciebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon kwi 02, 2012 18:05 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Iburg pisze:Jak czuje się Mieciu? Moze sa jakies nowe fotki?

:?:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon kwi 02, 2012 19:53 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

toz-police pisze:Chcecie czekac, az do emerytury ??? Ja to sie pisze na juz !!! :twisted: :twisted:

tez bym chetnie sie pisala. ale z przyczyn pragmatycznych nie moge. jakby mnie zlapali i wsadzili, tobym stracila prace i ogolnie rodzina nie bylaby szczesliwa.
a jak bede rozrabiac jako staruszka, to co mi zrobia? emeryturki skromnej mi nie zabiora, bo mi sie bedzie nalezec. a mozliwe, ze i do pierdla nie zamkna ze wzgledu na podeszly wiek. :twisted:
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pon kwi 02, 2012 19:55 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

a co z ta historia z tymi oprychami znecajacymi sie nad kotem? :( udalo sie cos wyjasnic?
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pon kwi 02, 2012 20:08 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Iza, ja myślę, że jak tylko jego stan na to będzie pozwalał to trzeba mu jajca wychlastać i szukać domu. Przez te 1,5 miesiąca jak nie lepiej rekonwalescencji chłopak przywyknie do ludziów, poza tym bez oka też mu będzie ciężko na wolności. Ewentualnie może go na wiochę jakąś dać, jakby tak na niego ktoś okiem rzucił, dokarmił czy coś. Szkoda takiego materiału tulaśnego, już zapłacił za to bardzo wysoką cenę, za to zaufanie do ludzi.
A w ogóle to widzę, że macie nowe meble w biurze?:) LOL

No, a teraz fotki.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon kwi 02, 2012 20:10 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

A co do pomszczenia za Miecia też chętnie bym się dopisała. I za skatowaną Kuki, Basię, Bezusię, Agatkę i mnóstwo innych.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon kwi 02, 2012 20:31 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

8O dawno nie widziałam takiego zadatku na pięknego kocura 8O
zdrówka Mietku :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon kwi 02, 2012 20:41 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Weronika ja tez bym chciala, zeby znalazl domek, ale wiesz jak to jest z tymi adopcjami ? Zaraz zaczna nam maluchy podrzucac. Juz i tak nie mamy gdzie trzymac kotow. Agata ma grzybice, Kuki i Zosia bialaczke, a Miecio jest w przedsionku.

Tak mamy nowe meble ( Kolezanka mi oddala bo zmienila corce w pokoju ), wpadaj to sama zobaczysz 8O
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pon kwi 02, 2012 20:44 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Jeszcze sobie tak pomyslalam, ze pojedziemy tam gdzie go znalazlysmy i popytamy jeszcze o niego co i jak ? Jeden facet powiedzial nam, ze jest tam taki stary dom i mieszka starsza pani co ma kilka kotow, moze Miecio jest od niej ?

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon kwi 02, 2012 20:52 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

aga-zgaga pisze:a co z ta historia z tymi oprychami znecajacymi sie nad kotem? :( udalo sie cos wyjasnic?

Na dzien dzisiejszy wiemy tylko tyle, ze Toz w Szczecinie dostal zgloszenie, ze ktos skatowal kota wlasnie w Skolwinie ( niewiemy czy to o Miecia chodzi ). Sprawdzalam ich zgloszone interwencje na stronie i takiej nie znalazlam to oznacza jedno, ze nikt tego nie sprawdzil i dlatego ludzie nam zglosili. Przykre to, ale prawdziwe :cry:
Mial Miecio szczescie, ze zamiast siedziec z rodzinami w domu to jezdzilysmy i szukalysmy i w koncu go zabralysmy.
Teraz najwazniejsze, ze Miecio juz nie umiera pod drzewem i dochodzi do siebie.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon kwi 02, 2012 20:58 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

WeraW pisze:Iza, ja myślę, że jak tylko jego stan na to będzie pozwalał to trzeba mu jajca wychlastać i szukać domu. Przez te 1,5 miesiąca jak nie lepiej rekonwalescencji chłopak przywyknie do ludziów, poza tym bez oka też mu będzie ciężko na wolności. Ewentualnie może go na wiochę jakąś dać, jakby tak na niego ktoś okiem rzucił, dokarmił czy coś. Szkoda takiego materiału tulaśnego, już zapłacił za to bardzo wysoką cenę, za to zaufanie do ludzi.
A w ogóle to widzę, że macie nowe meble w biurze?:) LOL

No, a teraz fotki.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak to dobrze , że odnalazłyście Miecia :1luvu: Wygląda już naprawdę coraz lepiej . Trzeba mu znaleźć dom koniecznie , i to dobry dom . Trzymam kciuki i czekam na wieści o Maciusiu :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Pon kwi 02, 2012 21:16 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Tak to prawda Miecio wyglada lepiej, a to dzisiaj dopiero 8 dni jak jest u nas. Tylko kurcze tego oczka szkoda :placz:
Te drugie takie sliczne niebiesciutkie.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon kwi 02, 2012 21:32 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Miecio napewno znajdzie domek, gdybym mogła ...... ale naprawdę więcej już nie mogę i mieszkam daleko, trzymam Mieciu za ciebie , a tych którzy ciebie skrzywdzili ukarałabym sama, ale mam wiele kocich duszyczek do karmienia i nie mogę iść do więzienia, a szczególnie tych od TEGO GRILA, zeby sie udławili przy najbliszej okazji
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon kwi 02, 2012 21:36 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Miecio to piękny kocio :1luvu: :1luvu: :1luvu: I ten jego pysio taki poczciwy :1luvu: Jak można było coś takiego stworzeniu zrobić :placz: :placz:
Mieciu, za twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]