no hejka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joszko89 pisze:Skąd to te pchły?! Aż się przeraziłam, że moje mogą mieć, bo w końcu wychodzą...Oby wszystkie pchły wyginęły!!!!!
Arabella26 pisze:Karolek(ona) pisze:Chłopaki maja pchły - jak ta wetka sprawdzala ze nie widziala, przeciez w domu nie zlapaly ;/![]()
żeby szybko znikneły
izka53 pisze:O rany, pchły, to normalne zwierzątka są , trochę krwiopijcze![]()
.
Ja nie sprawdzam, co jakiś czas frontline i spoko. Ale kiedys z Kocurem miałam niezłą jazdę, jak przyjechał do mnie ze wsi, mały zapchlony .Ja wtedy pracoholiczka byłam, jak zauważyłąm, to pchły z dywanu do kolan wskakiwały, żeby nie TŻ , to tez bym pewno nie widziałaWet w najstarszej lecznicy w Poznaniu dał mi środek do sypania, potem trzeba było kota zawiniętego trzymać pół godz, a potem wykąpać
![]()
Ale idiotka wtedy byłam
Po kilku dniach wyjechaliśmy na letnisko pod Poznań i tam Kocur stracił wladzę w tylnych łapkach, więc pędem do najbliższego weta w miasteczku.I tam wetka dała frontline i uświadomiła, że tamten środek to dla bydła jest, że Kocur ma uczulenie na pchły i atopowe zapalenie skóry od nich , do tego świerzbowca w uszach, czego poznański wet nie zauważył, ze nadal jest zarobaczony. No , uratowała mi kota. Po powrocie do domu pchły obskoczyły nas do kolan, ale środek działał tak jak wetka powiedział, Kocur działa jak odkurzacz, pchły na niego wskakiwały i ginęły.
Na swoje usprawiedliwienie mam , ze był rok 2003, nie miałam neta i nie znałam miau
Arabella26 pisze:izka53 pisze:Na swoje usprawiedliwienie mam , ze był rok 2003, nie miałam neta i nie znałam miau
Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyłoA i człowiek całe życie się uczy na błędach gdyby tak nie było to życie było by zbyt idealne
Arabella26 pisze:
vailet pisze:Witanko Karola po co o zębach pisałaśmuszę dziś do lekarza tak mnie boli,ale to dziąsła od zepsutych zębów.Spać i jeść nie mogę.Niestety ten lekarz dziś to konował i olewacz.
Nie wiem czy mi coś zapisze
bulba pisze:Dzieńdoberek![]()
![]()
Miłego wtorku życzę
dinzoo pisze:witam![]()
głasiaki dla kocurków i buziaki dla Ciebie i Fifiego
Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Dzieńdoberek![]()
![]()
Miłego wtorku życzę
dziekuje i wzajemnie
Jestem dzis sensacja jednej podstawówki bo byłam z kotami w zerówce u kolezanki syna - ich kocur uciekl ten u babci i nawet jak nie to sie nie nadawal do dzieci wiec wypozyczyla nas, zabrałam oba bo jak wyszłam tylkoz Garfem to Toffik sie tak patrzał, że musiałam wrócic po niego.
Patmol pisze:Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Dzieńdoberek![]()
![]()
Miłego wtorku życzę
dziekuje i wzajemnie
Jestem dzis sensacja jednej podstawówki bo byłam z kotami w zerówce u kolezanki syna - ich kocur uciekl ten u babci i nawet jak nie to sie nie nadawal do dzieci wiec wypozyczyla nas, zabrałam oba bo jak wyszłam tylkoz Garfem to Toffik sie tak patrzał, że musiałam wrócic po niego.
prosimy porządnie napisaćjak było?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 300 gości