Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 23, 2011 21:52 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

joarkadia pisze:I to umowa o pracę na cały etat, opieka lekarska i zero pytań o stan cywilny i chęć posiadania dzieci 8O :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Az koty zostały wycałowane i wymiziane na dzień dobry na maksa przeze mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8O to jeszcze są takie oferty pracy?Ale cieszę,że udało ci się taką pracę znaleźć :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob gru 24, 2011 8:00 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

rudy kociak pisze:
joarkadia pisze:I to umowa o pracę na cały etat, opieka lekarska i zero pytań o stan cywilny i chęć posiadania dzieci 8O :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Az koty zostały wycałowane i wymiziane na dzień dobry na maksa przeze mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8O to jeszcze są takie oferty pracy?Ale cieszę,że udało ci się taką pracę znaleźć :D

Sa,,,, za te wszystkie udogodnienia mniejsza pensja będzie... ale obligatoryjnie :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Sob gru 24, 2011 11:21 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Joarkadio! Bardzo się ciesze, gratulacje :ok:
Zdrowych świat, dla Ciebie, Karinki i stadka :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob gru 24, 2011 11:57 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Stadko właśnie zbiło czwartą bombkę - najbrzydszą na świecie, której chciałam się pozbyć od kilkunastu już lat :mrgreen: Najbrzydszy i najohydniejszy muchomor na świecie odszedł w siną dal :mrgreen: :mrgreen: Kochane kociaste wiedziały którą zbić :twisted:
Karina śpi po wyprawie do sklepu po ostatnie drobiazgi. Urosła 8O ząbki się zatrzymały chwilowo :twisted:
Puszek, Garfildosek i Chmurek siedzą przed choinką i się gapią na nią.... jakby chciały wskoczyć na nią 8) 8)
Ryś za to siedzi w misce w łazience- wcale nie za karę, ale z własnej inicjatywy - i czeka na pierwszą gwiazdkę aby dostać prezent pod choinkę :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Sob gru 24, 2011 17:10 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Naszym podopiecznym domów najlepszych na świecie, z zabezpieczonymi oknami, pelnymi miskami, głaskającymi rękoma i miękkimi kolanami. Dla nas braku konieczności wybierania tymczasów w pierwszej kolejności potrzebujących pomocy tylko ewentualnego szukania tymczasów :mrgreen:

joarkadia

Post » Sob gru 24, 2011 20:44 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Moje kociaste przejadły się..... 8O 8O 8O 8O 8O 8O a sądziłam, że to niemożliwe :ryk: :ryk: :ryk:
Prezent jedzeniowy pod choinką koty próbowały zeżreć z torebkami włącznie, ale nie zjadły nawet połowy - każdy kociak miał na osobnym talerzyku :twisted: Bebzunki się wyraźnie powiększyły u wszystkich :mrgreen: ale raz na jakiś czas można ich trochę porozpieszczać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Karinka ubrana w białą sukieneczkę wypluła kawałek karpia, pozowała do zdjęć, pobawiła się z Puszkiem ciągnąc go za ucho, a teraz śpi jak susełek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Sob gru 24, 2011 23:39 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Cieszymy się Ryszardem z bebzunków kociastych :mrgreen: , Karinki i jej postępów, i z tego, że tak sobie radzisz :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

P.S. Czekamy na fotki :D

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie gru 25, 2011 10:04 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

A u mnie pod choinką się ganiają... choinka się chybocze, ale nadal twardo stoi :mrgreen:

joarkadia

Post » Nie gru 25, 2011 10:09 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Ale Rysiek nie tylko pod nią leży- on gania tam swoją piłeczkę z gąbki (ma chyba 4 ale woli tą, choć już wcale piłeczki nie przypomina...).

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie gru 25, 2011 10:39 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Najczęściej pod choinką śpi Ryszard właśnie :mrgreen: ale każdy kociak lubi tam leżeć pod błyskającymi lampkami. Chyba że wpadnie Torpeda Chmurek - wtedy każdy ucieka w popłochu :ryk:

joarkadia

Post » Nie gru 25, 2011 10:56 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

joarkadia pisze:Moje kociaste przejadły się..... 8O 8O 8O 8O 8O 8O a sądziłam, że to niemożliwe :ryk: :ryk: :ryk:
Prezent jedzeniowy pod choinką koty próbowały zeżreć z torebkami włącznie, ale nie zjadły nawet połowy - każdy kociak miał na osobnym talerzyku :twisted: Bebzunki się wyraźnie powiększyły u wszystkich :mrgreen: ale raz na jakiś czas można ich trochę porozpieszczać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Karinka ubrana w białą sukieneczkę wypluła kawałek karpia, pozowała do zdjęć, pobawiła się z Puszkiem ciągnąc go za ucho, a teraz śpi jak susełek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No to Rysiowi po świętach wyraźnie fałdka powiększy się :lol: ależ święta właśnie służą do rozpieszczania żywieniowego zwierząt i ludzi.Karinka jesteś mądrą dziewczynką-karp jest blllllllllllleeeeeeeeeeeeee ze względu na dużą ilość ości.Ryby ogólnie lubię,ale karpia nie znoszę głównie za ości.Kto to widział,żeby przy jedzeniu stresować-jeszcze wrzodów można nabawić się :wink: Czekam na zdjęcia małej modelki Karinki :D Trzymajcie się dziewczyny i kocia ferajno :D

rudy kociak

Post » Nie gru 25, 2011 11:05 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

rudy kociak pisze:
joarkadia pisze:Moje kociaste przejadły się..... 8O 8O 8O 8O 8O 8O a sądziłam, że to niemożliwe :ryk: :ryk: :ryk:

No to Rysiowi po świętach wyraźnie fałdka powiększy się :lol: ależ święta właśnie służą do rozpieszczania żywieniowego zwierząt i ludzi.Karinka jesteś mądrą dziewczynką-karp jest blllllllllllleeeeeeeeeeeeee ze względu na dużą ilość ości.Ryby ogólnie lubię,ale karpia nie znoszę głównie za ości.Kto to widział,żeby przy jedzeniu stresować-jeszcze wrzodów można nabawić się :wink: Czekam na zdjęcia małej modelki Karinki :D Trzymajcie się dziewczyny i kocia ferajno :D

Karp był bez ości - kupiłam filet :twisted: Karinie i tak się nie spodobal... za to opłatek zjadła cały - sam się rozpuszczał jej w buzi. Ryś dziś zrezygnował ze śniadania - dopiero łaskawie zszedł z szafy i gania się z Chmuraskiem po całym mieszkaniu, włącznie z wanną. Chmurek wylądował grzbietem w kuwetce (jeszcze nie wyczyszczonej bo mi się z deka zaspało :oops: ), ale chodzi i biega czysty - Garfildosek pomógł mu wyczyścić futro 8O Garfildosek za to dorwał się do kubełka śmieci - znalazł tam jedną, ostatnią płetwę karpia i trochę się z nią pobawił - podrzucał i łapał :ryk: :ryk: :ryk: Puszek leży koło Kariny i daje się kopać i łapać za ucho, wąsy i ogon nie pisnąwszy nawet raz.
Kochane kociaste gadają sobie z moją rozmowną córeczką - szczególnie Ryś. Siedzi obok małej i odpowiada na jej gaworzenie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Nie gru 25, 2011 13:52 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Chmurek zezarł mi połowę talerza barszczu z uszkami 8O teraz chodzi z czerwoną mordką i próbuje się wylizać :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Nie gru 25, 2011 14:45 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

jakby było bliżej dorzuciłabym mu jeszcze drugą porcję barszczu z uszkami :ryk: masz wesoła kocią ferajnę :ryk:

rudy kociak

Post » Nie gru 25, 2011 15:10 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, tymczas biało czarny II

Cała kocia ferajna jest wyjątkowa i w bardzo świątecznych nastrojach - cała czwórka leży na łóżku otaczając Karinę i grzejąc ją własnymi ciałkami, mrucząc tak głośno, że telewizor musiałam podgłośnić :mrgreen:

joarkadia

[poprzednia][następna]