joarkadia pisze:I to umowa o pracę na cały etat, opieka lekarska i zero pytań o stan cywilny i chęć posiadania dzieci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az koty zostały wycałowane i wymiziane na dzień dobry na maksa przeze mnie![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:I to umowa o pracę na cały etat, opieka lekarska i zero pytań o stan cywilny i chęć posiadania dzieci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rudy kociak pisze:joarkadia pisze:I to umowa o pracę na cały etat, opieka lekarska i zero pytań o stan cywilny i chęć posiadania dzieci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to jeszcze są takie oferty pracy?Ale cieszę,że udało ci się taką pracę znaleźć
joarkadia pisze:Moje kociaste przejadły się.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sądziłam, że to niemożliwe
![]()
![]()
![]()
Prezent jedzeniowy pod choinką koty próbowały zeżreć z torebkami włącznie, ale nie zjadły nawet połowy - każdy kociak miał na osobnym talerzykuBebzunki się wyraźnie powiększyły u wszystkich
ale raz na jakiś czas można ich trochę porozpieszczać
![]()
![]()
![]()
![]()
Karinka ubrana w białą sukieneczkę wypluła kawałek karpia, pozowała do zdjęć, pobawiła się z Puszkiem ciągnąc go za ucho, a teraz śpi jak susełek![]()
![]()
![]()
rudy kociak pisze:joarkadia pisze:Moje kociaste przejadły się.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sądziłam, że to niemożliwe
![]()
![]()
![]()
Prezent jedzeniowy pod choinką koty próbowały zeżreć z torebkami włącznie, ale nie zjadły nawet połowy - każdy kociak miał na osobnym talerzykuBebzunki się wyraźnie powiększyły u wszystkich
ale raz na jakiś czas można ich trochę porozpieszczać
![]()
![]()
![]()
![]()
Karinka ubrana w białą sukieneczkę wypluła kawałek karpia, pozowała do zdjęć, pobawiła się z Puszkiem ciągnąc go za ucho, a teraz śpi jak susełek![]()
![]()
![]()
No to Rysiowi po świętach wyraźnie fałdka powiększy sięależ święta właśnie służą do rozpieszczania żywieniowego zwierząt i ludzi.Karinka jesteś mądrą dziewczynką-karp jest blllllllllllleeeeeeeeeeeeee ze względu na dużą ilość ości.Ryby ogólnie lubię,ale karpia nie znoszę głównie za ości.Kto to widział,żeby przy jedzeniu stresować-jeszcze wrzodów można nabawić się
Czekam na zdjęcia małej modelki Karinki
Trzymajcie się dziewczyny i kocia ferajno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 27 gości