ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 15:00 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

...no i nasz .... :?
Chciałabym przekazać pieniążki osobie - jasdor jest podobnego zdania, która głosowała na Ptysia , a pod swoją opieką ma gromadę bezdomniaków.

Muszę troszkę poszperać i proszę o cierpliwość ....
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie lis 13, 2011 15:40 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Ptysiu jesteś obłędnie przystojnym kawalerem! :1luvu:
A Balbinka prześliczną młodą damą która na pewno podbije nie jedno kocie serduszko :kotek:
Życzę Wam wspaniałego, kochającego domku bo na niego zasługujecie. :)

Depka

Od: Czw cze 21, 2007 17:24

Post » Nie lis 13, 2011 16:37 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Witajcie ciasteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ptysiu gratulacje :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie lis 13, 2011 16:46 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Ptysiu gratulacje z całego serducha dla ciebie.Czytałam,że szukasz ze swoją siostrzyczką domku-oby twoje marzenie ja najszybciej spełniło się.Taki przystojniak musi znaleźć jak najszybciej swoich Dużych za to mocne :ok: Chociaż nie głosowałam na ciebie,ale pozwól odtańczę taniec radości :dance2:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie lis 13, 2011 17:02 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Proszę, proszę, jaka popularność :oops:
Widać, że fanklub Ptysiowej i Balbinkowej urody ciągle się powiększa :1luvu:
Witamy Rudy Kociaku
Przypominam o FB, bo sama jestem marna w te klocki i sobie nie radzę https://www.facebook.com/event.php?eid=137268899711444

A tak na marginesie Duża z kociętami pewnie opijają sukces :piwa:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 13, 2011 18:58 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

buziaki dla Ptysia :) tytuł mistera należał mu się jak nic, gratulacje i mam nadzieję że szybciutko znajdzie dom wraz z Balbinką :ok: :ok:
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Nie lis 13, 2011 19:51 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

jasdor pisze:Animalon, co Ty na to ---> http://zooportal.pl/nowosci/kalendarz-z ... ami-pupili

Dlaczego nie? Mają tak ładne zdjęcia, że warto je pokazać.Animalon, co Ty na to?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lis 13, 2011 20:15 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

... jestem, jestem.... witam nowe osóbki :ok: :ok: - buszuję po wątkach i szukam beneficjenta Ptysiowego trofeum :ryk:
monika74 - dziewczyna , która dokarmia spore stadko bezdomniaków w Świnoujściu . Kochane - same zajrzyjcie viewtopic.php?f=1&t=110126
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 20:18 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

ewar pisze:
jasdor pisze:Animalon, co Ty na to ---> http://zooportal.pl/nowosci/kalendarz-z ... ami-pupili

Dlaczego nie? Mają tak ładne zdjęcia, że warto je pokazać.Animalon, co Ty na to?

Jestem za :ok: :ok: :ok: kapitalna pamiątka. Ewentualne instrukcje pliiiis na pw.
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 20:51 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

Na "kalendarzu" trzeba się chyba zalogować w galeriach ZooPortalu żeby wstawić zdjęcia. Potem wystarczy wejść w "dodaj" - zdjęcia po prawej stronie i gotowe.
Musisz sama, bo tam wymagane jest, aby zdjęcia były własnością autora :ok:

Co do nagrody i jej przeznaczenia oczywiście jestem ZA :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 13, 2011 22:06 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

jasdor pisze:Na "kalendarzu" trzeba się chyba zalogować w galeriach ZooPortalu żeby wstawić zdjęcia. Potem wystarczy wejść w "dodaj" - zdjęcia po prawej stronie i gotowe.
Musisz sama, bo tam wymagane jest, aby zdjęcia były własnością autora :ok:

Co do nagrody i jej przeznaczenia oczywiście jestem ZA :ok:

Dziękuję za instrukcje , jutro tam zerknę
Jasdor cieszymy się , że popierasz wybór Ptysia :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 22:09 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

:? nie wiem o co chodzi z moim pw ... ma pełną i mam usunąc wiadomości, ale to usuwanie nic nie daje .... ciągle mam komunikat,że pełna i że ma wykasować wiadomości i tak w kółko ....
HELP !!!
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 22:23 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

odświez kilka razy po usunięciu może
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 13, 2011 22:29 Re: ALE CIACHO! PTYŚ i BALBINKA na Mistera i Misskę po DS :))))

... jest już oki ....brrr - zamotałam się :oops: . Ptysie opijają sukces a ja sprzątam kuwetę :ryk:
Dziękuję wszystkim za dzisiejszy dzień - tyyyle wrażeń :kotek: :kotek: :kotek: radości, niespodzianek i Wasza obecnośc tutaj to podstawa :ok: .Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]