anulka111 pisze:Przypomniaj sobie ,co weselsze kawaly o mezach i tesciowych i Ci przejdzie
Najchętniej ten o mieszanych uczuciach?

Ale tym razem to Justyn, przypominam więc sobie dowcip o mężu wyjeżdżającym do Seulu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Przypomniaj sobie ,co weselsze kawaly o mezach i tesciowych i Ci przejdzie
casica pisze:anulka111 pisze:Przypomnij sobie ,co weselsze kawaly o mezach i tesciowych i Ci przejdzie
Najchętniej ten o mieszanych uczuciach?![]()
Ale tym razem to Justyn, przypominam więc sobie dowcip o mężu wyjeżdżającym do Seulu
casica pisze:A poza tym jestem wściekła jak osa, więc lepiej mnie dzisiaj nie drażnić![]()
Tak zeźlić potrafią mnie tylko mąż i teściowa.
casica pisze:O tak MagdaZdzwońmy się w tym tygodniu, ok? Justyn mówił, że Cię wczoraj spotkał i że Cię zapraszał, fajnie
casica pisze:Cieszę się i ja. Mam dla Ciebie kolejną książkę Islandki, o której poprzednio zapomniałamO ile rzecz jasna podobała Ci się.
Fajnie, przed nami kolejny długi weekend przecież
casica pisze:A nietej Angielki nie mogłam zmęczyć, kobieta pisze nie dla mnie niestety. Drugiej z kolei jeszcze nie napoczęłam
nie chciałam jej włóczyć po wykopaliskach i na urlopie.
Ja natomiast niedawno odkryłam bardzo interesującą Niemkę - Charlotte Link, fajnie pisze, zupełnie dobre czytadła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości