Boję się,że nie trafi -ja się do niej przywiązałam-w końcu jest u mnie od 10 marca chyba,ale ani jej ,ani moim kotom nie sprawia przyjemności ciągła agresja.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Bianeczka przypomina się ! Mam nadzieję, że jak Gosia zrobi ogłoszenia, to ktoś się zainteresuje, na razie ma dwa allegra dzięki Kasi i Oli, ale nikt się nie zainteresował
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Cześć Bianeczko.Ona naprawdę jest śliczna.Ktoś ją z pewnością wypatrzy.Tylko problem,że ona postanowiła być w domku jedynaczką,a to utrudnia sprawę.Ale co się odwlecze.....
Witajcie dziewuszki! Krysiu,Renatko-problem tez w tym,że to sezon na kocięta! Ludzie wolą małe puchate kuleczki,niż dorosłego, spokojnego kota-nie wiedzą jakie tajfunki chcą wziąć do domu!
Pecia była małą, puchatą kuleczką i co z niej wyrosło. Potffór
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier