mar9 pisze:Gosiara pisze:Jak będziesz miała link daj
te kcem linka, moje wprawdzie ciut-ciutmniejsze, ale dość często deptam do weta a mój kręgosłup juz nie ten, co drzewiej
dam linka jak go odgrzebie

Moderator: Estraven
mar9 pisze:Gosiara pisze:Jak będziesz miała link daj
te kcem linka, moje wprawdzie ciut-ciutmniejsze, ale dość często deptam do weta a mój kręgosłup juz nie ten, co drzewiej
Wiem, ze sa cudowne, ale mnie nie wolno dzwigac ciezarow powyzej 5 kg, 6-7 jeszcze ostroznie podniose, bo chuchrem nie jestem, ale od osmiu kg w gore wykluczone absolutnie, a transporterek tez przeciez wazyanulka111 pisze:Birfanka pisze:Ciesze sie, ze Smakusia ma dobre wyniki![]()
Waga malego Rysia![]()
Musze jednak pozegnac sie z marzeniem, ze kiedys bede miec miaukuna
Dlaczego to cudowna rasa-wspaniale sa powiedziala to ta,ktora sie rozglada ,by nie podcyztywal-......ma urok osobisty i okreca wokol pazurka kazdego![]()
Wejdzie Ci na kolana,wymruczy powitanko i takie rozne cudne dzwieki wydaje-a i ma stoicki spokoj-dzis znow Gucio na niego napsyczal kilka razy-rudy to ignoruje
Birfanka pisze:Chyba, zeby chodzil wylacznie sam, na smyczy, jak pies, wtedy nie trzebaby nosic, daloby sie?
anulka111 pisze:Coz niektorzy maja urok osobisty od urodzenia![]()
Ja bez konca doceniam talent Kicorek do robienia fotek zwierzetom-to naprawde sztuka,by wygladaly na zdjeciach jak w realu
MariaD pisze:Birfanka pisze:Chyba, zeby chodzil wylacznie sam, na smyczy, jak pies, wtedy nie trzebaby nosic, daloby sie?
Czemu nie? Nauczyć od małego i idzie na smyczce.![]()
Są też wózeczki dla kotów, jedziesz jak z dzieckiem.
anulka111 pisze:Rude doskonale potrafi sie skompaktowac,a ja odpowiadam ,by nie spadlo z tych kolan jak sie mosci-potrafi na kolanach ulozyc sie od mojej szyjki do kolan lub w poprzek na szerokosc,najwyzej cos mu z ktorejs strony zwisaRude ma wprawe
![]()
Najfajniej wyglada jak sie ulozy w zaglebieniu mego łokcia łebkiem ,a ja druga reka podtrzymuje mu łapki ,by sie nie zaslizgnal lub tylek w zaleznosci od potrzeby rudego![]()
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 304 gości