Żałuję,że nie będę mogła jej pożegnać

Cieszę się ogromnie,że mogłam Ukochaną Franusię wymiziać i praktycznie dzięki Niej poznać Anię

Że kurde po zdjęciach tak mozna kociaka pokochać,normalnie czuję,jakby ona była moja,a tylko dwa zdjęcia zobaczyłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:Ale powiem Wam,że i w moim serduchu zostanie,cały czas będzie moją Ukochaną Franusią![]()
Żałuję,że nie będę mogła jej pożegnaći życzyć jej szczęścia w Nowym Domku,ale zbeczę się na pewno
Cieszę się ogromnie,że mogłam Ukochaną Franusię wymiziać i praktycznie dzięki Niej poznać Anięco wyrwała ją z tego piekła
Że kurde po zdjęciach tak mozna kociaka pokochać,normalnie czuję,jakby ona była moja,a tylko dwa zdjęcia zobaczyłam![]()
kasia(1) pisze:kociczka39 pisze:Ale powiem Wam,że i w moim serduchu zostanie,cały czas będzie moją Ukochaną Franusią![]()
Żałuję,że nie będę mogła jej pożegnaći życzyć jej szczęścia w Nowym Domku,ale zbeczę się na pewno
Cieszę się ogromnie,że mogłam Ukochaną Franusię wymiziać i praktycznie dzięki Niej poznać Anięco wyrwała ją z tego piekła
Że kurde po zdjęciach tak mozna kociaka pokochać,normalnie czuję,jakby ona była moja,a tylko dwa zdjęcia zobaczyłam![]()
Widać Sylwia, jeszcze masz szanse zobaczyć Franusię.
ewar pisze:Jest naprawdę śliczna, trochę w typie mojej Guci.Lubię takie puchatki, ona ma cudny pyszczek.Musi być słodka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości