Do 9.40 Nie, nie budziła mnie, obudziłam się sama i zobaczyłam czarną mordeczkę nad sobą, wpatrującą się we mnie A Tymek jest przecudny i oczy też ma piękne
Patmol pisze:Tymek jest bardzo wraźliwy na punkcie swoich oczu bardzo trudno mu je np. zakrapiac
To chyba normalne, nikt nie lubi, jak mu grzebać w oczach. Nie wiem, czy moja Mru dałaby sobie oczy np. zakropić. Chociaż, jak czasami zbieram jej jakiegoś śpiocha (rzadko, bo nie ma) to jakoś, o dziwo pozwala.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.