Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:kalair pisze:
No właśnie!![]()
![]()
A śniłam Ci się pozytywnie, czy nabroiłam?
No raczej nabrioiłas,bo w kilka osób przyjechaliśmy w twoje okolice do kogoś i jak juz byliśmy to Ciebie nawiedzieliśmy,ale byłas baaaardzo negatywnie nastawiona![]()
![]()
Kociara82 pisze:ja sie slizgalam dzis na przystanku. Chcialam luknac rozklad jazdy i wlazlam na lod...
anulka111 pisze:Ja jutro nie wiem jak do pracy dotre-w Zabrzu padal "deszczośnieg" na lezacy śnieg-na chodnikach wody z 5cm.......boje sie sprawdzic ,czy to zamarza teraz wieczorme,bo przeciez to oczywiste ble
Kociara82 pisze:jak z gorki to bedzie zaje..sty zjazd![]()
bozena640 pisze:Chciałam się upomnieć o Iriskę
Sihaja pisze:Lafinka ma zawsze taka stoicką minkę... a przecież wiem, że to panna z charakterkiem
kalair pisze:Sihaja pisze:Lafinka ma zawsze taka stoicką minkę... a przecież wiem, że to panna z charakterkiem
Oj tak tak!![]()
Sihajko, Kretki Cioteczce przesyłają całuski, i proszą, żebyś się nie zamartwiała!![]()
kalair pisze:anulka111 pisze:Ja jutro nie wiem jak do pracy dotre-w Zabrzu padal "deszczośnieg" na lezacy śnieg-na chodnikach wody z 5cm.......boje sie sprawdzic ,czy to zamarza teraz wieczorme,bo przeciez to oczywiste ble
No niestety Ania, zamarza..Będziem jeździć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości