Saya i Yoshi. Aaa diably dwa...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 2:02 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- ksiezniczka i parobek ;)

Tez siedzisz po nocy przed kompem :D ja dzisiaj wstalam o 13ej... nawet koty mnie nie budzily, jak otworzylam oczy to Saya obok mnie lezala i drzemala :lol:
No, to prawie sie wstrzelilam, ale teraz jest spokoj ;) Poza odrobaczaniem i szczepieniami mamy nadzieje weterynarzy nie odwiedzac ;) jeszcze ewentualnie na wazenie, bo jestem ciekawa, czy kastracja wplynie bardzo na gabaryty moich ogonow, a sama wagi nie posiadam ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt mar 11, 2011 16:50 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- ksiezniczka i parobek ;)

Hurra, Yoshi zaszczepiony :) tak jak Sabina mowila, powtarzamy dopiero za rok :)
Yoshi po odrobaczeniu wymioty, robakow zadnych nigdzie nie bylo, za to sporo klakow. Od kilku dni dostaja paste na klaczki - wczesniej mi to umknelo :oops:
Saycia po odrobaczeniu nie miala rewolucji po zadnej stronie przewodu pokarmowego ;)
Yoshiemu zajrzano tez do murdki, bo te jego zebiszcza sa nieco bardziej zoltawe niz (wydawalo mi sie) powinny byc.
A na pewno sa innego koloru niz zeby Sayi.
Wet stwierdzila, ze poza lekkim osadem nic sie nie dzieje, kolor wynika z koloru kosci, dziasla ladne.

U weta byl grzeczny (przerazony, oczy jak spodki :roll: ), ale co sie w domu dzialo, zeby go zlapac... Pobojowisko, lozka poodsuwane, reke mam podrapana, bo uciekal z wyciagnietymi pazurkami... Wiec na wszelki wypadek musialam mu je jeszcze obciac.. Jak w normalnych warunkach jest to bezproblemowe, tak dzisiaj makabra, siostra musiala go w kocu trzymac ... Saya plakala bardzo, bo nie wiedziala, co sie dzieje...

Dobrze, ze u weta nie jest tak odwazny.

Musze porobic fotki, jakos nigdy nie mam kiedy, a przydaloby sie tez pokazac metamorfoze Yoshiego z malego pchlarza w pieknego kocurra ;)

Agor-ia

Post » Nie mar 13, 2011 11:26 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- ksiezniczka i parobek ;)

Dzisiaj wreszcie beda obiecane foty :)

Yoshi - 8 pazdziernika 2010

Obrazek

Yoshi teraz :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Zaraz wrzuce aktualne foty Sayci, ktorych jest troche wiecej ;) Yoshi daje sie fotografowac tylko, jak lezy, w innych okolicznosciach aparat go wkurza :P
Ostatnio edytowano Nie mar 13, 2011 11:31 przez Agor-ia, łącznie edytowano 1 raz

Agor-ia

Post » Nie mar 13, 2011 11:30 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Moja cudowna modelka :D

Obrazek

Obrazek

Moj pynioszek :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Agor-ia

Post » Nie mar 13, 2011 11:41 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Tak sie bawie z cukiereczkiem :lol:

Obrazek

A taki mam ogon dlugasny :mrgreen: i piekna kropke ruda :D jak stoi prosto to jest prawie idealnie okragla ;)

Obrazek

Agor-ia

Post » Nie mar 13, 2011 20:33 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Sayka jest taka duża po swoim dorodnym , biało rudym Tatusiu :)
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Nie mar 13, 2011 20:34 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Pięknie wyrosły oba ogony - aż miło popatrzeć!! :1luvu:
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Nie mar 13, 2011 23:02 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Saya jest wysoka, a teraz i cialka jej przybylo nieco :lol:
Ale nadal jest bardzo delikatna, ma takie lapuncie malutkie i wszyscy obchodza sie z nia ostrozniej niz z jajkiem ;)

Yoshi za to jest bardzo ubitym kocurem, ma taka prawdziwie meska budowe, zadnego zbednego tluszczyku i kraglosci :mrgreen:
Jak chodzi to tak pieknie rzuca cialem na boki, a ogonem jak przy tym wywija :D No i blyszczy sie niesamowicie :D
A darciuch straszny... jak nie zwracam na niego uwagi to baardzo sie naprzykrza... Chodzi i wyje "mama, mama..", pod lazienka lezy i placze jak sie zamykam :roll: nie wiem jak on da sobie rade (albo rodzina z nim ), jesli kiedys nie bedzie mnie dluzej w domu...
Moja rodzicielka w dalszym ciagu ma Yoshi'emu za zle, ze tak sobie mnie ukochal :ryk: Juz nawet padly podejrzenia, ze sie czyms psikam, zeby mu dobrze pachniec :ryk:

Agor-ia

Post » Wto mar 15, 2011 20:36 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Tak sie kochamy bardzo :)

Obrazek

Agor-ia

Post » Wto mar 15, 2011 21:17 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Boska ta foteczka :1luvu: no w ogole kociaki sa prze prze slodziaki ;) zeby moje tak wtulone spaly :twisted: no ale cuz nie mozna miec wszytskiego ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto mar 15, 2011 21:34 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Oj, bic sie tez potrafia i przepychac. Yoshi chyba wzial sobie za punkt honoru odegrac sie na Sayi za to, ze go tak przyduszala do podlogi jak byly male... Ale musze przyznac, ze jest lepiej, Saya reagowala na zaczepki takim agresorem, a potem tak plakala, ze Yoshi chyba sie opamietal i nie uzywa juz tyle sily :)

Teraz Yoshi ma nowa ulubiona zabawe - polowanie na suchy pokarm ;) rzucamy mu chrupka a on leci, bije lapkami, warczy, az w koncu zje :lol: Saya niestety nie chce sie tak bawic, woli mi wyjadac karme prosto z reki :lol:

To jeszcze jedna wspolna fotke damy :kotek:

Obrazek

Agor-ia

Post » Czw mar 17, 2011 12:37 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Piękni są oboje :1luvu: Saya ma uroczą tę plamkę na pyszczku :) A Yoshi to kawał kocura - lubię czarne koty :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw mar 17, 2011 13:33 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

:1luvu:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw mar 17, 2011 15:27 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

Weihaiwej pisze:Piękni są oboje :1luvu: Saya ma uroczą tę plamkę na pyszczku :) A Yoshi to kawał kocura - lubię czarne koty :)

Jej siostra, Masha, tez ma plamke na pyniu, ale czarna :D
Wlasnie siostry Sayi, Masha i Mia byly na DT u Seji ;)

Agor-ia

Post » Pt mar 18, 2011 22:42 Re: Saya Dlugoucha i Yoshi Wielkonosy- fotki str 12 ;)

A to kto ? :D

Obrazek

Agor-ia

[poprzednia][następna]