Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 14:52 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

również czekam na cd :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lip 12, 2010 15:06 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

łeeeeeeeee.......ja tu się rozsiadłam przed wyjściem z roboty a Inga jak zwykle ucięła opowiastkę ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lip 12, 2010 15:31 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

No tak, zagladam, widze ostatni post i sie zastanawiam na jaka plyte dziewczyny czekaja...(cd) :lol:
Klemcik, trzymaj sie, kochany! :ok:

Tez mam jeze 8) W zasadzie cala rodzine, chyba. W zeszlym roku przyuwazylam mame z czworka dzieci. Spaly pod tarasem, w drewnie na kominek. Na jesien polozylam jakies szmaty, mech, trawe i zrobily sobie skrytke. Sypalam im kocie chrupki i stawialam wode. W tym roku sa dwa, dorosle.
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lip 12, 2010 19:49 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

teraz będzie merytorycznie, czyli o kotach - troszkę ;)

moi chłopcy:
Georg jak zwykle - przecież nie będzie się smażył w upale :twisted: w domku, choćby w przedpokoju - chłodniej
Obrazek Obrazek

i Klemcio, już słońce tak nie doskwierało, przynajmniej na schodach...
Obrazek Obrazek Obrazek

Miriam ja zwykle z miną mordercy :roll: (mam jej po dziurki w nosie - tłucze mnie, gryzie i w ogóle :roll: )
Obrazek Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lip 12, 2010 19:59 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

Wszystko fajnie, ale gdzie foto Dorotki?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon lip 12, 2010 20:02 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

CoolCaty pisze:Wszystko fajnie, ale gdzie foto Dorotki?

Ania, zajrzyj do świnek :)

gosiaa

Post » Pon lip 12, 2010 20:18 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

etam, do świnek ;) już daję Dorotkę.

najpierw - jej hipotetyczny domek. W czwartek pożyczyłam takie wielkie nożyce do cięcia krzaków, pościnałam gałęzie różne i tak leżały, bo sił mi brakło, żeby je posprzątać :oops: no i proszę - lenistwo popłaca :mrgreen: myśleliśmy, że Dorotka mieszka w garażu, ale dziś ją przyłapałam jak biegła na kolację, właśnie od strony tego "domku"
Obrazek

a tu sama Dorotka :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

no i hit! Dorotka niczego się nie boi - na dorosłe koty fuka, a na małe...
Obrazek Obrazek Obrazek (sorry za mój własny cień na fotce, ale bałam się, że jak się ruszę, to zwierzątka się rozbiegną)

dziś stwierdziłam, że jedno z dwojga - albo Dorotka ma wściekliznę, albo ona jest oswojona :( podeszłam, postawiłam miseczkę, a ona poszła za mną... wyciągnęłam rękę, powąchała mnie, nawet spróbowała złapać mnie ząbkami, ale tylko tak, żeby poczuć... stwierdziłam, że to nie jest normalne, i może ją wystraszę próbując dotknąć od góry - nic z tego. Nawet jednego kolca nie postawiła... jeszcze chwila a zaczęłaby mruczeć i wystawiać brzuszek :roll:

Georg-inia

Post » Pon lip 12, 2010 20:28 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

Georg-inia pisze:jeszcze chwila a zaczęłaby mruczeć i wystawiać brzuszek :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Post » Pon lip 12, 2010 20:44 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce. + Dorotka - fotki Dorotki

Jeże się łatwo oswajają... Kiedyś miałam takiego, że sypiał mi na kolanach :)

Gratuluję Dorotki :)
A za Klemcia trzymam kciuki, :ok: :ok: :ok:
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Pon lip 12, 2010 21:04 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce. + Dorotka - fotki Dorotki

Ciotki nic nie mówią, że wstawiłam dwa razy to samo zdjęcie :twisted:

Obrazek

Georg-inia

Post » Pon lip 12, 2010 21:30 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce. + Dorotka - fotki Dorotki

Wstawilas dwa razy to samo zdjecie :mrgreen:

Piekna Dorotka. Dorodna z niej pannica. :1luvu:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lip 12, 2010 21:38 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce. + Dorotka - fotki Dorotki

Georg-inia pisze:Ciotki nic nie mówią, że wstawiłam dwa razy to samo zdjęcie :twisted:

No mi się otworzyło dwa razy to samo, ale z punku pomyślałam, że ja pierdoła dwa razy to samo powiększyłam :mrgreen:

gosiaa

Post » Pon lip 12, 2010 21:43 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce. + Dorotka - fotki Dorotki

Chat pisze:Piekna Dorotka. Dorodna z niej pannica. :1luvu:

no właśnie nie bardzo :? jakoś mi i TŻ-towi się jeże bardziej kuliste kojarzą, a Dorotka taki wypłoszek... CoolCaty mówi, że ona jest młodziutka, może jeszcze nie zaczęła tyć ;)

Georg-inia

Post » Wto lip 13, 2010 7:02 Re: Georg, Klemens, Miriam i ogrodowce. Plus Dorotka ;)

Georg-inia pisze: dziś stwierdziłam, że jedno z dwojga - albo Dorotka ma wściekliznę, albo ona jest oswojona :( podeszłam, postawiłam miseczkę, a ona poszła za mną... wyciągnęłam rękę, powąchała mnie, nawet spróbowała złapać mnie ząbkami, ale tylko tak, żeby poczuć... stwierdziłam, że to nie jest normalne, i może ją wystraszę próbując dotknąć od góry - nic z tego. Nawet jednego kolca nie postawiła... jeszcze chwila a zaczęłaby mruczeć i wystawiać brzuszek :roll:

U Ciebie to wszystko jest możliwe i pewnie jeż szybciej oswoi się niż Miriam i nie ma takich morderczych zachowań :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lip 13, 2010 7:20 Re: Georg,Klemens,Miriam i ogrodowce. + Dorotka - fotki Dorotki

Klemcik :1luvu: :1luvu: :1luvu: uwielbiam te jego policzki :ryk:

Georg jak zwykle dostojny ;)

a już Dorotka z Leą :1luvu: suuuuuuuuper fotki.

No to masz oswojonego jeża :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]