Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Ineczko.. zobaczyłam sobie twoje zdjęcie na pierwszej stronie.. jakaś Ty śliczna
Hannah12 pisze:U nas się skończyła ulewa i świeci słonce. Do kitu taka pogoda
kussad pisze:Bardzo się ciesze że u Was już lepiejDalej trzymam bardzo mocno kciuki
![]()
![]()
a zaraz pobiegnę zobaczyć na mapaszukacz gdzie mieszkacie
![]()
Oj Inusiu - byłam na mapaszukacz i targeo - to jest nad Odrą tak samo jak Kozanów![]()
U nas świeci słońce i chyba jest cieplej... i po co zabrałam ciepłe ubrania, kurtkę p/deszczową i ciężki parasol
aglo pisze:Cześć Ineczko!
Nasza Duża chora i z tego powodu oraz z racji tego, że mieszkamy jakieś 500 metrów od wałów nie oddala się z domu.
Mały Antoś jest fajny-uśmiecha się na nasz widok i nie wygania ze swojego łóżeczka, więc mu grzeję nogi kiedy śpi.
Bruno
annette88 pisze:Ineczko.. zobaczyłam sobie twoje zdjęcie na pierwszej stronie.. jakaś Ty śliczna
Kociara82 pisze:annette88 pisze:Ineczko.. zobaczyłam sobie twoje zdjęcie na pierwszej stronie.. jakaś Ty śliczna
to fakt, jest przepiekna
Bazyliszkowa pisze:Pozdrawiamy wieczorową porą.
MaryLux pisze:aglo pisze:Cześć Ineczko!
Nasza Duża chora i z tego powodu oraz z racji tego, że mieszkamy jakieś 500 metrów od wałów nie oddala się z domu.
Mały Antoś jest fajny-uśmiecha się na nasz widok i nie wygania ze swojego łóżeczka, więc mu grzeję nogi kiedy śpi.
Bruno
Brunusiu, tylko uważaj, żeby Cię nie kopałPodobno ludzkie kocięta lubią wywijać nóżkami
aglo pisze:Jak śpi, to nie kopie. A jak nie śpi, to nie grzeję mu nóżek. I faktycznie-wywija nimi wtedy ile się da.
Teraz Duża wystawiła go na balkon. Na spacery nie chodzi. Powiedziała, że pójdzie jak się sytuacja z Wisłą uspokoi.
Ja nie wiem, co to ta Wisła, ale ostatnio dużo stresu przez nią jest.
Bruno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 33 gości