Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy:)"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2010 19:20 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

OKI pisze:A nie jak ja z Tacią :roll: Ileż można pisać o wiecznie śpiącym kocie i robić mu zdjęcia :x

Na szczęście Tacia ma doborowe rozrabiające towarzystwo, za którym ja normalnie nie nadążam :spin2:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto mar 23, 2010 19:47 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

graszka_gn pisze:
OKI pisze:A nie jak ja z Tacią :roll: Ileż można pisać o wiecznie śpiącym kocie i robić mu zdjęcia :x

Na szczęście Tacia ma doborowe rozrabiające towarzystwo, za którym ja normalnie nie nadążam :spin2:

To prawda, ja też nie :lol: Ale Taciowy dt chętnie by coś czasem i o niej poczytał :wink:
A tu co? Śpi, a jak nie śpi, to drzemie :lol:
Planuję zakup lub adopcję żółwia w celu rozruszania Taci :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto mar 23, 2010 21:24 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

A towarzyszki Taci nie zaczepiają jej ?? Kociaki jak ludzie maja swoje charaktery. Ruda nie da sobie w kaszę dmuchać a Tacia ma wszystko głęboko............... :ryk:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Wto mar 23, 2010 21:27 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

Nie zaczepiają, bo po co? :roll: Ona czasem by się chyba pobawiła nawet, tylko... musiałaby ruszyć 4 litery, a to zbyt wielki wysiłek :roll:
W zasadzie nawet je tylko w drodze do kuwety i z powrotem :roll: Bawi się czasem - tak z 5 minut tygodniowo by się uzbierało :roll:

OKI

Post » Wto mar 23, 2010 21:29 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

OKI pisze:Nie zaczepiają, bo po co? :roll: Ona czasem by się chyba pobawiła nawet, tylko... musiałaby ruszyć 4 litery, a to zbyt wielki wysiłek :roll:
W zasadzie nawet je tylko w drodze do kuwety i z powrotem :roll: Bawi się czasem - tak z 5 minut tygodniowo by się uzbierało :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ile Tacia ma lat ? ?

szirra

Post » Wto mar 23, 2010 22:10 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

Oki tak samo jest a raczej było do dzisiaj z Inką. Spała , jadła i znudzonym wzrokiem patrzyła jak inne robią wygłupy. Dzisiaj sama wydostała piłeczkę spod szafki i rozpoczęła zabawę. Potem bawiła się nawet kulką z papieru razem z Szarusią. Oj to było święto :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro mar 24, 2010 2:32 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

szirra pisze:
OKI pisze:Nie zaczepiają, bo po co? :roll: Ona czasem by się chyba pobawiła nawet, tylko... musiałaby ruszyć 4 litery, a to zbyt wielki wysiłek :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ile Tacia ma lat ? ?

Nie wiadomo :roll: W myśl zasady, że damy o wieku nie mówią :roll: :wink:

andzelika1952 pisze:Oki tak samo jest a raczej było do dzisiaj z Inką. Spała , jadła i znudzonym wzrokiem patrzyła jak inne robią wygłupy. Dzisiaj sama wydostała piłeczkę spod szafki i rozpoczęła zabawę. Potem bawiła się nawet kulką z papieru razem z Szarusią. Oj to było święto :mrgreen:

Fatum jakieś :roll: :wink:

OKI

Post » Śro mar 24, 2010 7:06 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

andzelika1952 pisze:Oki tak samo jest a raczej było do dzisiaj z Inką. Spała , jadła i znudzonym wzrokiem patrzyła jak inne robią wygłupy. Dzisiaj sama wydostała piłeczkę spod szafki i rozpoczęła zabawę. Potem bawiła się nawet kulką z papieru razem z Szarusią. Oj to było święto :mrgreen:

Ciekawa jestem, czy Inka z Rudą mają jakąś łączność telepatyczną?
Ruda (rozprawiwszy się z Czarkiem) też wczoraj wyszukała piłeczkę pod szafą...
i jeszcze zapomniany korek również wydłubała z kąta i "zabiła".
Po czym stwierdziła, że już nie ma nic więcej do roboty i trzeba wziąć dobry przykład z Taci :cat3:
Fajnie było polegiwać na tapczanie z książka i dwoma(!) kotami :kotek: :kotek:
Czarek jak zwykle w nogach, Ruda "pod pachą" - ale nie przytulona, tylko "na wyciągnięcie łapek" 8)
Obrazek

graszka-gn

Post » Śro mar 24, 2010 8:43 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

U mnie linią demarkacyjną są moje nogi - z lewej Szelma, z prawej Tacia, i ostatnio Mysz na poduszce :lol:
Tacia też zawsze na wyciągnięcie ręki, nie przytula się, tylko darciem pysia przypomina, że głaskać ją trzeba :wink:

OKI

Post » Śro mar 24, 2010 15:32 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

Obrazek

I ta idylla skończyła się w momencie wejścia na forum i obejrzenia
zamiast banerów i fotek -
tych pięknych komunikatów wzdłuż i wszerz "Przekroczony limit transferu"
z hostingu, który niby miał być darmowy :x :x :x

Czeka mnie kupa roboty Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 24, 2010 20:40 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

graszka-gn

Post » Śro mar 24, 2010 16:04 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

Grrrr, ale przynajmniej widać, ile roboty na co dzień odwalasz :wink:
A z picassy nie korzystasz? Ja nie mam jak dotąd problemu, a fotek mam u nich z milion :roll:

OKI

Post » Śro mar 24, 2010 19:46 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

graszka_gn pisze:Obrazek

I ta idylla skończyła się w momencie wejścia na forum i obejrzenia
zamiast banerów i fotek -
tych pięknych komunikatów wzdłuż i wszerz "Przekroczony limit transferu"
z hostingu, który niby miał być darmowy :x :x :x

Czeka mnie kupa roboty Obrazek

Widać ,że Ruda lubi być blisko Ciebie...........ale jest ładna :1luvu:

szirra

Post » Śro mar 24, 2010 20:43 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

UFF! - ponaprawiałam co się dało :D
Przykro mi, ale gdy serwery przechowujące fotki odmawiają współpracy
i trzeba się przenosić gdzieś indziej, to obrazki w cytatach niestety...... :oops:

graszka-gn

Post » Śro mar 24, 2010 20:53 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

Co się przejmujesz - to cytowanie obrazków to tylko niepotrzebnie zwiększa transfer :wink:

OKI

Post » Śro mar 24, 2010 21:31 Re: Powrót Rudej(Neski)-fotostory "Słońce po burzy?"

Grażynko, Tomek pierwszy dziś zajrzał na wątek Rudej ciekawy co u Was słychać :)
pozdrawia i podziwia te Wasze cudeńka i piękne zdjęcia :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

[poprzednia][następna]