OKI pisze:A nie jak ja z TaciąIleż można pisać o wiecznie śpiącym kocie i robić mu zdjęcia
![]()
Na szczęście Tacia ma doborowe rozrabiające towarzystwo, za którym ja normalnie nie nadążam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:A nie jak ja z TaciąIleż można pisać o wiecznie śpiącym kocie i robić mu zdjęcia
![]()
graszka_gn pisze:OKI pisze:A nie jak ja z TaciąIleż można pisać o wiecznie śpiącym kocie i robić mu zdjęcia
![]()
Na szczęście Tacia ma doborowe rozrabiające towarzystwo, za którym ja normalnie nie nadążam
OKI pisze:Nie zaczepiają, bo po co?Ona czasem by się chyba pobawiła nawet, tylko... musiałaby ruszyć 4 litery, a to zbyt wielki wysiłek
W zasadzie nawet je tylko w drodze do kuwety i z powrotemBawi się czasem - tak z 5 minut tygodniowo by się uzbierało
szirra pisze:OKI pisze:Nie zaczepiają, bo po co?Ona czasem by się chyba pobawiła nawet, tylko... musiałaby ruszyć 4 litery, a to zbyt wielki wysiłek
W zasadzie nawet je tylko w drodze do kuwety i z powrotemBawi się czasem - tak z 5 minut tygodniowo by się uzbierało
![]()
![]()
![]()
ile Tacia ma lat ? ?
andzelika1952 pisze:Oki tak samo jest a raczej było do dzisiaj z Inką. Spała , jadła i znudzonym wzrokiem patrzyła jak inne robią wygłupy. Dzisiaj sama wydostała piłeczkę spod szafki i rozpoczęła zabawę. Potem bawiła się nawet kulką z papieru razem z Szarusią. Oj to było święto
andzelika1952 pisze:Oki tak samo jest a raczej było do dzisiaj z Inką. Spała , jadła i znudzonym wzrokiem patrzyła jak inne robią wygłupy. Dzisiaj sama wydostała piłeczkę spod szafki i rozpoczęła zabawę. Potem bawiła się nawet kulką z papieru razem z Szarusią. Oj to było święto
graszka_gn pisze:
I ta idylla skończyła się w momencie wejścia na forum i obejrzenia
zamiast banerów i fotek -
tych pięknych komunikatów wzdłuż i wszerz "Przekroczony limit transferu"
z hostingu, który niby miał być darmowy![]()
![]()
Czeka mnie kupa roboty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], muza_51, nfd i 840 gości