BANDA KULAWEGO -przyszła wiosna, rzucamy palenie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 11:24 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Lemoniada pisze:
Marcelibu pisze: 8O
:mrgreen:

Brawo dla Marcelibu za wynalezienie emotki-bałwana :mrgreen:

:piwa:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 24, 2009 11:50 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Ja-Ba pisze:Przepraszam za spam
viewtopic.php?f=1&t=103928&p=5232325#p5232325
proszę tu zajrzeć, osoby z Warszawy-Woli proszę :cry:

Trudno będzie, Janeczko. Ja myślę, że lepiej poprosić o pomoc tak, jak pisała Femka.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto lis 24, 2009 12:21 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Pozwolę sobie zareklamować firmę, w której kupuje się towary różne naprawdę za grosze. Poniżej faktura :roll:

Obrazek

a tu jeszcze tańsza :roll:

Obrazek

dla ułatwienia dodam, że niejaka Monika B. - Właściciel, to nasza kochana Marcelibu :evil:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto lis 24, 2009 12:26 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

» Regulamin Forum Miau.PL

1. Użytkownik Forum miau.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Miau.pl nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum.

2. Niedopuszczalne jest umieszczanie na forum postów i materiałów o treści:
a) niecenzuralnej,
b) niezgodnej z prawem,
c) łamiących zasady netykiety,
d) stanowiących reklamę, :mrgreen:
e) będacych ofertą kupna-sprzedaży lub rozmnażania kotów,*
f) łamiących prawo autorskie
g) obraźliwej i agresywnej
h) szkodzących dobremu imieniu forum

Cześć zołzy ! :1luvu:
Chyba mam bana,albo mi coś w pracy zalożyli ,bo mi NITKĘ/KARINKĘ wyrzuca.
NITKA/KARINKA

Leneczka02

Od: Pon cze 15, 2009 15:49

Post » Wto lis 24, 2009 12:26 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

"Kupuj tanio z Monisią"! :ryk:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto lis 24, 2009 12:28 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

:twisted:

Mam prośbę o pomoc i poradę :oops: Zastanawiam się, czy nie zmienić gadom żwirku na jakiś wydajniejszy i lepszy. Do tej pory kupowałam pomarańczowego Hiltona - bentonitowy, worek 10 litrów wystarczał na jakieś 2 - 3 tygodnie. Cena - około 12-13 pln za 10L. czy to się opłaca? :roll:
Mamy 5 gadów :twisted:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Wto lis 24, 2009 12:37 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

z tego, co wiem, każdy inny żwirek jest droższy.
kwestia porównania, o ile bardziej się roznosi od innych (albo o ile mniej).

Szczypiorki swego czasu obsrywały Golden Grey Master (worek 14 kg za 38 zł w KV). Wystarczało dobrze ponad miesiąc, bardzo mało się roznosił. Ale droższy niż Twój.
Obrazek

Femka

Post » Wto lis 24, 2009 12:38 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

Leneczka02 pisze:» Regulamin Forum Miau.PL

1. Użytkownik Forum miau.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Miau.pl nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum.

2. Niedopuszczalne jest umieszczanie na forum postów i materiałów o treści:
a) niecenzuralnej,
b) niezgodnej z prawem,
c) łamiących zasady netykiety,
d) stanowiących reklamę, :mrgreen:
e) będacych ofertą kupna-sprzedaży lub rozmnażania kotów,*
f) łamiących prawo autorskie
g) obraźliwej i agresywnej
h) szkodzących dobremu imieniu forum

Cześć zołzy ! :1luvu:
Chyba mam bana,albo mi coś w pracy zalożyli ,bo mi NITKĘ/KARINKĘ wyrzuca.
Już dawno wnioskowałam do moderacji, żeby Cię zbanowali za awanturniczość :mrgreen:
Widzę, że dzisiaj z podziemia nadajesz :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Wto lis 24, 2009 12:43 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

Femka pisze:Już dawno wnioskowałam do moderacji, żeby Cię zbanowali za awanturniczość :mrgreen:

Czyżbyś obawiała się konkurencji do miana Największej Awanturniczki Tego Tysiąclecia? Obrazek

Lemoniada

Post » Wto lis 24, 2009 12:51 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

Oczywiście,
zawsze lubiłam być naj, wszystko jedno, w jakiej dziedzinie :mrgreen:
Poza tym z przykrością zauważam, że ostatnio kompletnie nie ma o co się awanturować :evil: Nudno :roll:
Obrazek

Femka

Post » Wto lis 24, 2009 13:06 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

Lemoniada pisze:"Kupuj tanio z Monisią"! :ryk:

:evil: :evil: :evil:
No wstawiła jednak - Maupa jedna....

Femka - na razie lepiej nie przyjeżdżaj do Warszawy. Możesz się narazić na "zmianę wizerunku"!!!!! Ja już zapuszczam paznokcie!
:mrgreen:

Marcelibu

Post » Wto lis 24, 2009 13:08 Re: BANDA KULAWEGO - brak koncepcji na tytuł. chwilowo.

Femka pisze: Pozwolę sobie zareklamować firmę, w której kupuje się towary różne naprawdę za grosze. Poniżej faktura :roll:

Obrazek

a tu jeszcze tańsza :roll:

Obrazek

dla ułatwienia dodam, że niejaka Monika B. - Właściciel, to nasza kochana Marcelibu :evil:

:evil:
Proszę tę kursywę wyprostować! Na ten-tychmiast.
:ryk:

Marcelibu

Post » Wto lis 24, 2009 14:31 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

yhy, już się rozpędziłam :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Wto lis 24, 2009 17:37 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

No to co?
FOCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Marcelibu

Post » Wto lis 24, 2009 17:41 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

"Kupuj Tanio z Monisią" co na to spojrzę, to mi raźniej :ryk:

Lemoniada

[poprzednia][następna]