Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:
Własnie. Zajęte pomaganiem Gosiak104 z Czinkiem nie zdążyłam na ocenę Fenris. A potem ewkaa stewardując tylko rzucała słówkami w przelocie.
Gosiak104 i ewkaa pożegnały się słowami: "do zobaczenia w kastratach".
ewkaa pisze:Teraz pozostaje czekać aż młody wymieni całkiem to dziecięce pierze, które teraz mu sterczy po bokach i na szyji, dobrać odpowiedni szampon i puder i możemy jechać na kolejną wystawę
ewkaa pisze:Fenrisek na wystawie zachowywał się bardzo ładnie hmmm tzn. ogólnie nie był zestresowany, bo przy zabiegach upiększających i wystawianiu nie omieszkał mi powiedzieć co o tym wszystkim sądzi
MariaD pisze:ewkaa pisze:Teraz pozostaje czekać aż młody wymieni całkiem to dziecięce pierze, które teraz mu sterczy po bokach i na szyji, dobrać odpowiedni szampon i puder i możemy jechać na kolejną wystawę
Niech wymienia, bo przygotowanie takiego skrzyżowania baranka wielkanocnego z NFO i z MCO jest ponad moje doświadczenie.![]()
![]()
MariaD pisze:Najlepiej niech ma futerko po tatusiu.Ewentualnie po mamusi.
MariaD pisze:ewkaa pisze:Fenrisek na wystawie zachowywał się bardzo ładnie hmmm tzn. ogólnie nie był zestresowany, bo przy zabiegach upiększających i wystawianiu nie omieszkał mi powiedzieć co o tym wszystkim sądzi
Calutka mamunia, no z wyłączeniem jej ostatnich wyskoków, ale ruja młodemu nie grozi.
ewkaa pisze:Po mamusi to mu chyba nie grozi niestetyjak narazie to ono coraz dłuższe się jakieś takie robi
MariaD pisze:ewkaa pisze:Po mamusi to mu chyba nie grozi niestetyjak narazie to ono coraz dłuższe się jakieś takie robi
Się weźmie na wystawę trymer i się skróci do standardu
MariaD pisze:Latem to kotek rozepnie suwaczek i z tego co zostawi uprzędziesz włóczkę na posłanko dla kotka.
anulka111 pisze:A futro i mojemu sie poprawia jesli tka mozna powiedziec ....zrobil mu sie strasznie ofutrzony brzusio, włos ma taki jedwabisty w dotyku,czy taki mu juz zostanie?![]()
![]()
a oczyska nie chca byc zielone tylko jak Maria zapowiadala sa pomaranczki
)))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości