devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 22:02 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

mój Troll Bagienny dziękuję i także pozdrawia! :lol:
ja mam nieustanny mętlik w głowie, jakbym miała na oczach lornetkę i spoglądała raz z jednej raz z drugiej strony 8O
ide do chłopaków: buuum maksymalne przybliżenie, ide do dziewczynek ziiiuuuut oddalenie.... Obrazek
panienki drobne, małe, sarenkonogie, a chłopaki masywne okudłaczone wielkie Obrazek
wszystkie trzy dziewczynki razem Obrazek to jeden mój kocur jeśli chodzi o wielkość
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Wto lis 10, 2009 10:27 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

dziewczynki witają z rana:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Wto lis 10, 2009 14:33 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Witam wtorkowo :)
Moje potwory są na tyle duże, że wszystkie inne koty jakie widzę wydają mi się zawsze młodymi kociątkami ;)
Jak tam z biegunką? Poprawiło się?

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Wto lis 10, 2009 15:26 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

witamy popołudniu i czekamy na nowe wieści
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Wto lis 10, 2009 15:56 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Mietek trochę lepiej, widać ze poprawiło mu sie samopoczucie bo wczoraj juz robił za futrzastą torpedę.
A dziewczynki?? dziewczynki jak w sanatorium: rano śniadanie i zabiegi, potem relaks i czas wolny, potem obiad i zabiegi, potem dwie minuty przez szparkę w drzwiach rzut oka na amantów, wieczorem masaże i ploteczki, noc zrelaksowana i spokojna a rano.... śniadanie i zabiegi....... :D :D :D
Pati ruda z oczkiem zdecydowanie lepiej, uszy fffeeeee.... po tym oleistym do czyszczenia wychodzą tony brudów i panna nie lubi, oj nie lubi czyszczenia, apetyt dobry, życie wewnętrzne jeszcze sie nie ukazało, zewnętrznego (oprócz świerzbu usznego) nie stwierdzono, dziś w nocy zdradziła swój kocyk na fotelu i spała ze mną (czy człowiek moze sie świerzbem zarazić???;)) Haus także miziankowa wczoraj z wieczora na maksa sie zrobiła, nie udaje mi sei panny podejść by na 100% wiedzieć ze nie słyszy, wiec moze słyszy choć troche:) daje sobie spokojnie uszy czyścic ale potem trzeba ją przepraszać bo z taką miną ucieka na grzejnik że aż mi sie przykro robi ze taka sadystka jestem.....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 10, 2009 16:02 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Taak, te miny skrzywdzonego koteczka... ja tak mam po kąpieli Hestii, sumienie mnie gryzie :roll:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lis 10, 2009 17:00 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Cudowności!!!

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lis 10, 2009 17:21 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

Gosiu, a jak dziewczyny w nocy? Śpią czy szaleją?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto lis 10, 2009 18:07 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

U mnie świerzb uszny miała Kula i Inka (każda w innym czasie do nas trafiła) i żaden kot się nie zaraził, no i Duzi również nie :D
Panny rzeczywiście teraz spa mają w porównaniu z tym, co było,zanim trafiły do Ciebie. Piękne są :1luvu: Jeszcze sie nie zakochałaś ? :twisted:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Wto lis 10, 2009 21:58 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

yogusia pisze:Gosiu, a jak dziewczyny w nocy? Śpią czy szaleją?

dziewczynki sa grzeczne w nocy, czasem miaukną, na początku nocy troche po poduszkach polatają ale one wiedzą że w nocy to sie spi:)
FluszakPluszak pisze:Jeszcze sie nie zakochałaś ? :twisted:

ccccichooooo......... ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 10, 2009 22:15 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

A to nasze pierwsze foty, jeszcze nie rozstawiliśmy dużego drapaka :roll:
czekamy aż pazurki odrosną, były obcięte na max :|
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

zdjęć i relacji oczywiście będzie więcej :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto lis 10, 2009 22:32 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

super:) widać że Luśka luzik:)

a, Mietek nie ma juz biegunki, właśnie zrobił wielką śmierdząca zdrową kupę na środku brodzika.....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 10, 2009 23:02 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

gosikbaum pisze:super:) widać że Luśka luzik:)

a, Mietek nie ma juz biegunki, właśnie zrobił wielką śmierdząca zdrową kupę na środku brodzika.....

Oto wielki, śmierdzący powód do radości :mrgreen:

Zazdroszczę wszystkim obecnym i przyszłym domkom wielkouszastych :D

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro lis 11, 2009 0:24 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

gosikbaum pisze: dziewczynki jak w sanatorium: rano śniadanie i zabiegi, potem relaks i czas wolny, potem obiad i zabiegi, potem dwie minuty przez szparkę w drzwiach rzut oka na amantów, wieczorem masaże i ploteczki, noc zrelaksowana i spokojna a rano.... śniadanie i zabiegi....... :D :D :D

:lol:

Świerzbem usznym od psa i kota człowiek się nie zaraża, spokojnie można z pannami spać :wink:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro lis 11, 2009 10:13 Re: trzy devony - demony, dziewczynki-chudzink ze świerzbem...:(

gosikbaum pisze:super:) widać że Luśka luzik:)

jakoś to tak jest, że zdrowe kupy cieszą bardziej niż cokolwiek innego, też tak mam :wink: ja po każdym spacerze Gerego oraz czyszczeniu kuwety Yogi, w wykonaniu TŻeta pytam, czy kupy były ładne i on się zawsze śmieje, że "śliczne" :D

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

[poprzednia][następna]