MartaAgnieszka pisze:Witam z rana !!!!!!!!
Ten Weekend chyba w bardzo mało trzeźwym stanieobchodzimy okrągłe urodzinki TŻ
![]()
Buziale
ooo to okrągło wszystkiego najlepszego dla TŻ a przede wszystkim końskiego zdrowia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
![]()
Buziale
![]()
Buziale
MartaAgnieszka pisze:MartaAgnieszka pisze:Witam z rana !!!!!!!!
![]()
Buziale
Spędzę - zapomniałam dodać. Cholera jeszcze nic nie piłam a już język mi się plącze
kinga w. pisze:MartaAgnieszka pisze:MartaAgnieszka pisze:Witam z rana !!!!!!!!
![]()
Buziale
Spędzę - zapomniałam dodać. Cholera jeszcze nic nie piłam a już język mi się plącze
A to się teraz "język" nazywa??Najlepszego dla TŻ - na okrągło, oczywiście.
MartaAgnieszka pisze:Cicho mi tam![]()
![]()
AYO pisze:Nie smutaj - jest teraz tyle wynalazków w bieliźnie, na które ja mogę sobie popatrzeć z wywalonym z chciejstwa jęzorem bo wejdą mnie co najwyżej na jedną sutkę![]()
Każda sytuacja - jak każdy szanujący się kij - ma dwa końce![]()
Nie mogłam nigdy nocić koszulek na ramiączkach albo bez pleców, kupienie na mnie kostiumu kąpielowego graniczy z cudem, nie mówiąc już o tym, że na czapki dla bliźniaków wydaję majątek
pomponmama pisze:Ja jeszcze wrócę do kwesti tak lekceważonego przez was biustu. Chciałam nadmienić - jako wcale nie niskiego wzrostu bezbiuście, że wiem jak to jest bo po tym, jak powiłam sobie dziecię, biust miałam o trzy numery większy.Przez pół roku, czyli dokąd karmiłam. A teraz znowu kurde jajka sadzone
Z przodu plecy, z tyłu plecy.... Eh....
alix76 pisze:AYO pisze:Nie smutaj - jest teraz tyle wynalazków w bieliźnie, na które ja mogę sobie popatrzeć z wywalonym z chciejstwa jęzorem bo wejdą mnie co najwyżej na jedną sutkę![]()
Każda sytuacja - jak każdy szanujący się kij - ma dwa końce![]()
Nie mogłam nigdy nocić koszulek na ramiączkach albo bez pleców, kupienie na mnie kostiumu kąpielowego graniczy z cudem, nie mówiąc już o tym, że na czapki dla bliźniaków wydaję majątek
2 berety i gumka, Siostro AYO, znam ten ból ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Sigrid, Wojtek i 814 gości