Nooo.
Rosen... śpi.

Biedne goopiutkie kociątko...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:villemo5 pisze:Miało być hospicjum dla dzieci, a to bedzie oddział zamknięty.
Nooo.
Rosen... śpi.![]()
Biedne goopiutkie kociątko...
villemo5 pisze:Miało być hospicjum dla dzieci, a to bedzie oddział zamknięty.
Agn pisze:villemo5 pisze:izydorka pisze:![]()
A za co pijemy?izydorka pisze:za różowego!
A dla mnie wódkę! W dużej ilości...![]()
Rosen postanowił wpasować się w 'tło'. A że 'tło' u mnie hospicyjne, no to Rosen se wymyślił.![]()
Nie wiem, czy wystraszył się czegoś - psa?, kota?, mnie? - ale taki był zajęty zabawą aż nagle zerwał się, podskoczył i w tym podskoku wyrżnął głową w drewnianą ławkę. Myślałam, że tylko się stuknął, ale on z sykiem i wrzaskiem zwiał do łazienki. Kiedy weszłam za nim myślałam, że umrę. Łazienka zakrwawiona, Rosen schowany w kącie, dziwnie trzymający głowę, robiący pod siebie siku i kupę. Kiedy odwrócił do mnie twarz, to myślałam, że umrę po raz drugi - głowa spuchnięta, oko we krwi, brak koordynacji ruchów.
Telefon, taksa, kurtka, kot w nosiłkę i do Doc.
Na szczęście nie ma dramatu. Opuchlizna to efekt krwiaka, który zrobił się natychmiast nad okiem, krew z nosa i z naczyń spojówki. Błona bębenkowa cała, oko całe, kości głowy całe.
Dostał leki przeciwobrzękowe, przeciwkrwotoczne i przeciwbólowe.
A ja się idę upić.
I kto teraz przygarnie takiego stukniętego [dosłownie] kota???
Asia_Siunia pisze::mrgreen:
Rosen jest kurcze strrrasznie popularnym, medialnym i fotogenicznym kotem...może by tak
ROSEN NA PREZYDENTA
Agn pisze:Aśka - uduszę Cię, jak tylko dorwę Cię osobiście, no. Chyba konwencja wątku Ci się rzuciła na ogląd sytuacji.
Ja myślałam, że na zawał zejdę. Ręce mi się trzęsły, jak otwierałam drzwi od taksy. Myślałam, że trupa dowiozę do Doc.
A ta się turla ze śmiechu.
![]()
Teraz to tez mi się chce śmiać - bo to takie bardzo w stylu Rosena, tak się stuknąć. Ale wierzcie mi - zakrwawiona łazienka, to nie jest to, co przyprawia o wybuchy wesołości....
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 945 gości