DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 13:55 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

jak trafię na Twój bazarek ???
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Śro paź 28, 2009 14:12 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

viewtopic.php?f=20&t=101958
viewtopic.php?f=20&t=102367
viewtopic.php?f=20&t=101960

i jeszcze koleżanka zrobiła na Pirata

viewtopic.php?f=20&t=102288

Mam jeszcze książki i jakieś ubrania ale czasu brak
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro paź 28, 2009 17:08 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Pytałam o Shani , kotka może w każdej chwili.... :cry: jak Pirat. Jadę jutro porównywać im rentgeny a dzisiaj o 18:30 wizyta u dr. Orła.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro paź 28, 2009 20:33 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Pirat ma śródmiąższowe zapalenie płuc = leczenie na 2 miesiące. To dobra wiadomość. zła jest, że nie można go wykastrować przez ten czas. Znaczy wszędzie więc siedzi w kuchni. Nie jest szczęśliwy i wyśpiewuje arie. Nie wiem jak ja długo nerwowo pociągnę. Jest teraz na karmie Royal Persen, która ma go uspokoić. Jest też środek Feliway za 120 zł, ale w tej chwili szukam osoby, którea ma resztki, żeby sprawdzić czy to wogóle podziała.

Nie ma nowotworu jest zapalenie pluc :piwa:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro paź 28, 2009 21:56 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Akima pisze:Pirat ma śródmiąższowe zapalenie płuc = leczenie na 2 miesiące. To dobra wiadomość. zła jest, że nie można go wykastrować przez ten czas. Znaczy wszędzie więc siedzi w kuchni. Nie jest szczęśliwy i wyśpiewuje arie. Nie wiem jak ja długo nerwowo pociągnę. Jest teraz na karmie Royal Persen, która ma go uspokoić. Jest też środek Feliway za 120 zł, ale w tej chwili szukam osoby, którea ma resztki, żeby sprawdzić czy to wogóle podziała.

Nie ma nowotworu jest zapalenie pluc :piwa:

OOOOOO JAK FAAAAAAAJNIEEEEEEEEEEEE :piwa: :piwa: :piwa:
Na pewnoe sie znajdzie Feliway. Na Allegro jest tanszy a dyfuzor zawsze mozesz od kogos pozyczyc - bedzie dobrze, Akimo! :) :) :)
Teraz zeby tylko Shani wyszla na prosta.....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro paź 28, 2009 22:46 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Cieszę się niezmiernie :D :D :D :D :D :D

Dzielny Pirat :ok: :kotek: Już jest z górki :D

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw paź 29, 2009 8:54 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

:D :D :D hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra
a kasa na leczenie dla KOTÓw zawsze będzie. Trzymaj się dzielnie Akima ! Jestem całym sercem z WAMI !
------------------------

wiga138

Post » Czw paź 29, 2009 9:09 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze::D :D :D hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra
a kasa na leczenie dla KOTÓw zawsze będzie. Trzymaj się dzielnie Akima ! Jestem całym sercem z WAMI !

Dziękuję wiga. Gdyby nie Twoja pomoc siedziałabym teraz po uszy w długach, a tak płacę na biężąco. Wyszłam wczoraj z cała siatą pełną Royal Persen i 21 zastrzykami. Biedny Pirat, dobrze że jest duży i będzie gdzie wbijac igły :-( Następna wizyta za 2 tygodnie i zdjęcie kontrolne. Dzisiaj jadę do Shani, żeby porównać zdjęcia rentgenowskie. Wczoraj siadłam z Piratem i wytłumaczyłam spokojnie, że nie może sikać gdzie popadnie. Dzisiaj rano wszystko było na swoim miejscu :D Oby chłopak sobie wziął do serca rozmowę. Urządzenie do Feliway pożycze od koleżank ia wkład znalazłam na allegro za 56 zł :ryk: Ufffff. W klinice kosztowało 120 zł. Teraz wszystkie moje koty przejdą na Persen i będą spoooooooooooooooookooooooooooojne. Esmie też się przyda :-)

Dziękuję za kciukasy i wogóle za całokształt. Jak dobrze pójdzie to za 2 miesiące będziemy mu szukać domu
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw paź 29, 2009 9:12 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

karmę kupujesz u weterynarza ? ile płacisz za kg ?
------------------------

wiga138

Post » Czw paź 29, 2009 9:37 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:karmę kupujesz u weterynarza ? ile płacisz za kg ?

teraz dostałam kilka reklamówek, zeby wypróbowac czy będzie jadł. Je az mu się uszy trzęsą, Ja zamaiwam w sklepie internetowym www.krakvet.pl. Zawsze mam więcej zamówień, jak teraz 15 kg Puriny dla moich piwnicznych, 3 kg Lary dla wiejskich i 4 Exigenty dla moich i rodziców kotów. Trochę się zbiera :-)

Nie wiem gdzie potem Persen kupić bo go w ofercie nie ma :(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw paź 29, 2009 9:58 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

no to ja szukam !
------------------------

wiga138

Post » Czw paź 29, 2009 10:11 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:no to ja szukam !

jak znajdziesz daj znać. Trzeba dziadka uspokoić.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw paź 29, 2009 10:26 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

kurcze ! czy to jest napewno Royal Persen ???????
------------------------

wiga138

Post » Czw paź 29, 2009 10:26 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:kurcze ! czy to jest napewno Royal Persen ???????

no właśnie :-) Jest jest. Dostałam próbki a opis zastosowania na wydrukowanej A4. Może eksperymenty :-) Pirat dzisiaj nie wył tylko spał w nocy.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw paź 29, 2009 10:28 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

jak wygląda opakowanie ? w jakim jest kolorze ?
------------------------

wiga138

[poprzednia][następna]