Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 20, 2012 8:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Tosiowi się właśnie baterie skończyły, i ładuje akumulatorki na fotelu obok. :mrgreen:
Jak ja kocham te chwile błogiej ciszy! :1luvu:
Alek się wyniósł do Michaliny do kuchni, Zofia poleciała przepatrzyć podwórko, Plamek i Punio drzemią....
A ja zaraz po chlebek sie zbieram, bo jedna forumowiczka zagroziła mi wczoraj karmieniem na siłę 8O .
No to musze choć z 10 deko przybrać, zanim mnie nawiedzi :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lip 20, 2012 8:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

dobrze zagroziła....
najwyżej cię pod kroplówke podłączymy :) i nakarmimy dozylnie :P

zbieram się do pracy :)
do wieczorka moje drogie :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt lip 20, 2012 8:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

vip pisze:A ja zaraz po chlebek sie zbieram, bo jedna forumowiczka zagroziła mi wczoraj karmieniem na siłę 8O .

Vipku, ty bardziej dbasz o zwierzyniec, niż o siebie samą. :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 20, 2012 8:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bazyliszkowa pisze:
vip pisze:A ja zaraz po chlebek sie zbieram, bo jedna forumowiczka zagroziła mi wczoraj karmieniem na siłę 8O .

Vipku, ty bardziej dbasz o zwierzyniec, niż o siebie samą. :roll:

Dorcia, bo przecież jestem odpowiedzialna za swoje zwierzaki...jak nie ja, to kto? :?
I naprawdę tez czasem jadam :mrgreen: .
No dobra, idę już po ten chlebek, idę...nawet może śniadanie zjem, bo jak już go będę miała w ręku, to nie zapomnę :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lip 20, 2012 8:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Człowiek musi jeść i o siebie zadbać. Tę wiekopomną mądrość napisałam ja, Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 20, 2012 8:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

MalgWroclaw pisze:Człowiek musi jeść i o siebie zadbać. Tę wiekopomną mądrość napisałam ja, Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy 8)

Hmmm..... :? .
Jakby to powiedziała Małgosia MałgWroclaw, to i tak bym nie uwierzyła.
Bo chyba na zasadzie kotła, co garnkowi przygania.... :roll: .

No idę już, idę :mrgreen: .

vip

Post » Pt lip 20, 2012 9:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

mialas zalozyc wąta i zostawic pusty pierwszy post na uzupelnienie
zobaczysz zamkna ci go w koncu
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lip 20, 2012 10:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bry Vipkowo! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lip 20, 2012 13:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Vipku dziękuję za odwiedziny w moim skromnym wąteczku. :) Zakładaj nowy swój, bo tu się ciągle coś dzieje! :P

Maluszków Ilgatto na rosołek nie dam! Nie wiem co prawda co bym miała z nimi zrobić, ale w tej ciemnej tri się zakochałam. :cry:

Johaśka jak Maniek w typie MCO to ja zazdroszczę! (No, ale żadnych uroków nie rzucam, niech sie Wam wiedzie) Moim marzeniem jest MCO, lub norweg z lasu. :roll: Ale ciągle mi na drodze jakaś bida stawała... TŻ żartował ostatnio, że jakby wiedział, że MCO zatrzyma mój pęd zwierzakowy, to by mi go na samym początku sprawił. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lip 20, 2012 17:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Zapraszam :D !

viewtopic.php?f=1&t=144317

Zamykam. N/K

vip

[poprzednia]