Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Kociara82 pisze:Wedelku, kochanie moje, nie jest tak zle, jak Duza myslala, bo jest pewna grupka osob glosujacych w konkursie na miss i mistera, ktora dostrzegla Twoj urzekajacy czekoladowy urok osobisty i zaglosowaly na Ciebie![]()
A z reszta nie wazne, jaki wynik bedzie, bo bez wzgledu na to bardzo, bardzo mocno Cie kocham, slicznosci najslodsze![]()
Ciociu, Duża powiedziała, że jeżeli nie wygram zabaweczek, które są nagrodą dla najpiękniejszych kotków, to Ona mi kupi te zabaweczki, bo jestem najcudowniejszą przytulaneczką na świecie. Duża jest szczęśliwa, kiedy mnie bierze na rączki, a ja mruczę z radości i wtulam się w Jej ramiona.
Wedelek szczęśliwy
MaryLux pisze:vega013 pisze:Kociara82 pisze:Wedelku, kochanie moje, nie jest tak zle, jak Duza myslala, bo jest pewna grupka osob glosujacych w konkursie na miss i mistera, ktora dostrzegla Twoj urzekajacy czekoladowy urok osobisty i zaglosowaly na Ciebie![]()
A z reszta nie wazne, jaki wynik bedzie, bo bez wzgledu na to bardzo, bardzo mocno Cie kocham, slicznosci najslodsze![]()
Ciociu, Duża powiedziała, że jeżeli nie wygram zabaweczek, które są nagrodą dla najpiękniejszych kotków, to Ona mi kupi te zabaweczki, bo jestem najcudowniejszą przytulaneczką na świecie. Duża jest szczęśliwa, kiedy mnie bierze na rączki, a ja mruczę z radości i wtulam się w Jej ramiona.
Wedelek szczęśliwy
Wedelku, mój skarbeczku, a gdzie Twój nowy wątuś?
Inka stęskniona
Kociara82 pisze:nie wazne, ktory kot najpiekniejszy, ten konkurs to tylko zabawa, tak naprawde nic nie znaczacy. Najwazniejsze jest by KAZDY kot byl kochany, szanowany, by kazdy mial swoj dom, miejsce do spania, pelne miseczki, kogos, kto o niego sie zatroszczy i pokochaA jak kot jest przez kogos kochany, to jest szczesliwy, a jak szczesliwy, to pieknieje w oczach
vega013 pisze:Kociara82 pisze:nie wazne, ktory kot najpiekniejszy, ten konkurs to tylko zabawa, tak naprawde nic nie znaczacy. Najwazniejsze jest by KAZDY kot byl kochany, szanowany, by kazdy mial swoj dom, miejsce do spania, pelne miseczki, kogos, kto o niego sie zatroszczy i pokochaA jak kot jest przez kogos kochany, to jest szczesliwy, a jak szczesliwy, to pieknieje w oczach
Ciociu, my jesteśmy barrrdzo szczęśliwymi kotkami. Czy to znaczy, że jesteśmy też pięknymi kotkami?
Oliwka dociekliwa
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Kociara82 pisze:Wedelku, kochanie moje, nie jest tak zle, jak Duza myslala, bo jest pewna grupka osob glosujacych w konkursie na miss i mistera, ktora dostrzegla Twoj urzekajacy czekoladowy urok osobisty i zaglosowaly na Ciebie![]()
Wedelek szczęśliwy
Wedelku, mój skarbeczku, a gdzie Twój nowy wątuś?
Inka stęskniona
Inusiu Kochana i Prześliczna, już wszyscy miaukolimy o nowy wąteczek, a Duża wciąż ma coś innego do roboty. Ale nie martw się, w końcu wymiaukolimy![]()
Wedelek miaukolący
Karolek(ona) pisze:Wedelku Duża nie kocha Nas za to że jesteśmy piekni, My jesteśmy piękni bo Duzi nas kochają
Garfield
Karolek(ona) pisze:Wedelku Duża nie kocha Nas za to że jesteśmy piekni, My jesteśmy piękni bo Duzi nas kochają
Garfield
MaryLux pisze:Czy zajączek przyniesie nowy wątuś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1423 gości