ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 16:01 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

nie wazne, ktory kot najpiekniejszy, ten konkurs to tylko zabawa, tak naprawde nic nie znaczacy. Najwazniejsze jest by KAZDY kot byl kochany, szanowany, by kazdy mial swoj dom, miejsce do spania, pelne miseczki, kogos, kto o niego sie zatroszczy i pokocha :) A jak kot jest przez kogos kochany, to jest szczesliwy, a jak szczesliwy, to pieknieje w oczach :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 02, 2012 17:14 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

vega013 pisze:
Kociara82 pisze:Wedelku, kochanie moje, nie jest tak zle, jak Duza myslala, bo jest pewna grupka osob glosujacych w konkursie na miss i mistera, ktora dostrzegla Twoj urzekajacy czekoladowy urok osobisty i zaglosowaly na Ciebie :) :1luvu:
A z reszta nie wazne, jaki wynik bedzie, bo bez wzgledu na to bardzo, bardzo mocno Cie kocham, slicznosci najslodsze :1luvu: :1luvu:

Ciociu, Duża powiedziała, że jeżeli nie wygram zabaweczek, które są nagrodą dla najpiękniejszych kotków, to Ona mi kupi te zabaweczki, bo jestem najcudowniejszą przytulaneczką na świecie. Duża jest szczęśliwa, kiedy mnie bierze na rączki, a ja mruczę z radości i wtulam się w Jej ramiona.

Wedelek szczęśliwy

Wedelku, mój skarbeczku, a gdzie Twój nowy wątuś?
Inka stęskniona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 03, 2012 22:27 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

MaryLux pisze:
vega013 pisze:
Kociara82 pisze:Wedelku, kochanie moje, nie jest tak zle, jak Duza myslala, bo jest pewna grupka osob glosujacych w konkursie na miss i mistera, ktora dostrzegla Twoj urzekajacy czekoladowy urok osobisty i zaglosowaly na Ciebie :) :1luvu:
A z reszta nie wazne, jaki wynik bedzie, bo bez wzgledu na to bardzo, bardzo mocno Cie kocham, slicznosci najslodsze :1luvu: :1luvu:

Ciociu, Duża powiedziała, że jeżeli nie wygram zabaweczek, które są nagrodą dla najpiękniejszych kotków, to Ona mi kupi te zabaweczki, bo jestem najcudowniejszą przytulaneczką na świecie. Duża jest szczęśliwa, kiedy mnie bierze na rączki, a ja mruczę z radości i wtulam się w Jej ramiona.

Wedelek szczęśliwy

Inka stęskniona

Inusiu Kochana i Prześliczna, już wszyscy miaukolimy o nowy wąteczek, a Duża wciąż ma coś innego do roboty. Ale nie martw się, w końcu wymiaukolimy :ok:

Wedelek miaukolący

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto kwi 03, 2012 22:29 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

Kociara82 pisze:nie wazne, ktory kot najpiekniejszy, ten konkurs to tylko zabawa, tak naprawde nic nie znaczacy. Najwazniejsze jest by KAZDY kot byl kochany, szanowany, by kazdy mial swoj dom, miejsce do spania, pelne miseczki, kogos, kto o niego sie zatroszczy i pokocha :) A jak kot jest przez kogos kochany, to jest szczesliwy, a jak szczesliwy, to pieknieje w oczach :)

Ciociu, my jesteśmy barrrdzo szczęśliwymi kotkami. Czy to znaczy, że jesteśmy też pięknymi kotkami?

Oliwka dociekliwa

vega013

Post » Śro kwi 04, 2012 17:46 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

vega013 pisze:
Kociara82 pisze:nie wazne, ktory kot najpiekniejszy, ten konkurs to tylko zabawa, tak naprawde nic nie znaczacy. Najwazniejsze jest by KAZDY kot byl kochany, szanowany, by kazdy mial swoj dom, miejsce do spania, pelne miseczki, kogos, kto o niego sie zatroszczy i pokocha :) A jak kot jest przez kogos kochany, to jest szczesliwy, a jak szczesliwy, to pieknieje w oczach :)

Ciociu, my jesteśmy barrrdzo szczęśliwymi kotkami. Czy to znaczy, że jesteśmy też pięknymi kotkami?

Oliwka dociekliwa

tak, to jest sekret prawdziwego kociego piekna, bo wyplywa z jego wnetrza. Kot szczesliwy, kochany rozkwita niczym kwiat. :)

Kociara82

Post » Śro kwi 04, 2012 18:00 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

vega013 pisze:
MaryLux pisze:
vega013 pisze:

Wedelek szczęśliwy

Inka stęskniona

Inusiu Kochana i Prześliczna, już wszyscy miaukolimy o nowy wąteczek, a Duża wciąż ma coś innego do roboty. Ale nie martw się, w końcu wymiaukolimy :ok:

Wedelek miaukolący

Miau miau, Duża, dawaj nowy wątek, miau miau miau!

MaryLux

Post » Czw kwi 05, 2012 5:55 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

Wedelku Duża nie kocha Nas za to że jesteśmy piekni, My jesteśmy piękni bo Duzi nas kochają
Garfield
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw kwi 05, 2012 11:22 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

Karolek(ona) pisze:Wedelku Duża nie kocha Nas za to że jesteśmy piekni, My jesteśmy piękni bo Duzi nas kochają
Garfield

o wlasnie, swiete slowa :) :1luvu:

Kociara82

Post » Pt kwi 06, 2012 9:31 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt kwi 06, 2012 11:49 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

Karolek(ona) pisze:Wedelku Duża nie kocha Nas za to że jesteśmy piekni, My jesteśmy piękni bo Duzi nas kochają
Garfield

Ojej... Jak pięknie to napisałeś :king:

Wedelek wzruszony

vega013

Post » Pt kwi 06, 2012 17:15 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 06, 2012 18:28 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

Czy zajączek przyniesie nowy wątuś?

MaryLux

Post » Pt kwi 06, 2012 19:27 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

MaryLux pisze:Czy zajączek przyniesie nowy wątuś?

Kicu, kicu, kicu...

Już przyniósł :ok:

Serdecznie zapraszam viewtopic.php?f=1&t=140837

Zamykam. N/K

vega013

[poprzednia]