Caly czas prosimy Bastet bys jak najszybciej wyzdrowial

PS Przytul twoja Duzà i pomrucz jej w uszko

Nasza Duza przeczytala ze twoja Duza chce oddac koty

aby gadac takie glupstwa

Mrrru, mrrru
Luna & Minusz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Ponieważ nie ma możliwości, bym opuściła egzamin kosztem kota u którego nie ma stanu bezpośredniego zagrożenia życia nie obiecuje, iż pojawię się w Siedlcach 6 lutego.
Udaję się teraz w miejsce, gdzie właścicielka chorego kota robi więcej niż wszystko by mu pomóc.
Tam mogę przydać się bardziej.
Swoich prób kontaktu z kamari nie zaniecham.
MalgWroclaw pisze:Wiesz, joluko, pisanie do ludzi, którzy zamierzają zniszczyć innych z premedytacją i tłumaczenie im (nieważne, jakimi słowami, bo i tak mają klapki na oczach), że źle robią, jest walką z wiatrakami.
Mulesia pisze:MalgWroclaw pisze:Wiesz, joluko, pisanie do ludzi, którzy zamierzają zniszczyć innych z premedytacją i tłumaczenie im (nieważne, jakimi słowami, bo i tak mają klapki na oczach), że źle robią, jest walką z wiatrakami.
To fakt. Myślę, że dzieje się tak dlatego, że nie ponoszą żadnych konsekwencji swoich niszczycielskich zapędów.
Większości z nas nie chce się dochodzić swoich praw na drodze sądowej ( czas, koszty, angażowanie ludzi ).
joluka pisze:A może gdybyśmy wszystkie napisały do modów prośbę o zbanowanie takiej osoby??? Nie tylko wulgaryzmy sensu stricto powinny być powodem do bana - nieustające pieniactwo, niewybredne zaczepianie i prowokowanie utarczek, bezpodstawne obrażanie chyba także...?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziewczyny,dziękuje za dobre słowa o Marysi..przekazałam
Potrzebne sa Wasze mysli i kciuki, bo Felus jest w złym stanie.Miał sciagana rano wode z płuc i czekaja na wyniki.Feluś jest b.słaby.Marysia wzięła wolne i siedzi z nim w domu....no..tyle moge napisać....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, januszek i 1030 gości