Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amica pisze:Kasia, dopilnuj żeby dostawała środki przeciwbólowe, tego typu operacje są niezwykle bolesne. Whisky po usunięciu guza na karku na drugi dzien schowała się w najciemniejszy kąt, nie jadła ani nie piła. Prawie biegiem gnałam z nią do lecznicy i okazało się, że środek przeciwbólowy przestał działać, a doktor zapomniała dać mi kolejną dawkę do domu
Gretta pisze:Oby już tylko lepiej było!![]()
![]()
![]()
![]()
anna57 pisze:Amica pisze:Kasia, dopilnuj żeby dostawała środki przeciwbólowe, tego typu operacje są niezwykle bolesne. Whisky po usunięciu guza na karku na drugi dzien schowała się w najciemniejszy kąt, nie jadła ani nie piła. Prawie biegiem gnałam z nią do lecznicy i okazało się, że środek przeciwbólowy przestał działać, a doktor zapomniała dać mi kolejną dawkę do domu
Tak, dokładnie, to bolesne bardzo dla kota. Jak nie ma innych wskazań, to ważne,ze by działać przeciwbólowo .
czitka pisze:Biedna Rysia, ale jaka dzielna, już po wszystkim!
Najmocniejszeza rekonwalescencję i przede wszystkim za dobry wynik!
Śpijcie spokojnie, jutro będzie lepsze, no i coś pewnie zjemy, prawda?
casica pisze:A nowy wątek zaczniemy nowym krokiem, z optymizmem, że się udało
Regata pisze:Jak Rysiunia dziś? W jakiej kondycji? Już po kontroli?
Regata pisze:Sorki, że zasypuję pytaniami, ale nie mogę się doczekać relacji (może za dużo myślałam o Rysi, bo... śniła mi się dziś, zanim mnie Majka obudziła. Nie wiem, dlaczego, ale wiedziałam, że to Rysia - w pozie niedbałej, rozciągniętej na kolorowej pościeli)
casica pisze:czitka pisze:Biedna Rysia, ale jaka dzielna, już po wszystkim!
Najmocniejszeza rekonwalescencję i przede wszystkim za dobry wynik!
Śpijcie spokojnie, jutro będzie lepsze, no i coś pewnie zjemy, prawda?
Oooo, już zjadłyśmyDvie łyżeczki od herbaty posiekanej piersi kurczaka, v dvóch davkach. Rysia ledvo, ledvo, ale jak usłyszała, że kolacja to tak się darła, że inaczej się nie dało. Dostała piervszą mikro porcję, a po godzinie kolejną. Na tym konsumpcja została zakończona ku vielkiemu żalovi Rysi
![]()
Po usunięciu vszystkich ząbkóv też domagała się jedzeniaMimo, iż CC stanovczo sobie tego nie życzyła i przysięgała, że i tak nie będzie miała ochoty. Miała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości