Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 19, 2012 20:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

My dobrze wiemy kto jest kto...Cieszę się,że Plamiś i Alutek dobrze się czują i że całe stadko dokazuje...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw lip 19, 2012 21:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Jeszcze nie ma nowego wonta? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 19, 2012 21:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

johaśka pisze:
Bianka 4 pisze:
johaśka pisze:Gosia ale on ma dopiero 2,5 miesiąca...
wetka mnie udusi jak go zważy.....
powiem, że na Punia się zapatrzyłam :lol:

Albo, że maluch ma kuzyna maine coona :mrgreen:

kochana wetka po wygladzie się zastanawiała czy aby przypadkiem nie ma jakichs main coonowych przodków
ja sie nie znam i tyle :)
z resztą sama wetka mówiła ze albo jest starszy niz nam się wydaje albo jest po prostu wielki....
trzymamy się drugiej wersji bo wiemy dokładnie kiedy się urodzil...

Kochana, to trzymajmy się wersji "kuzyna MCO"... niektórzy hodowcy twierdzą, że ich kot, w wieku np. 6 miesięcy, waży 6 kg, w co ja niestety nie wierzę... mam w domu 4 MCO (w tym 3 od kociaka), no i 3-letni facet waży ok. 7-8 kg... No ale wracając do wersji hodowców, to Twój Maluch byłby przeraźliwie chudy, żeby nie powiedzieć zagłodzony... :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 19, 2012 21:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bianeczko, a czy ja się mogę do ciebie wprosić na obejrzenie tych MCO? Zawsze chciałam takiego na żywo zobaczyć :oops: To podobno straszliwie wielkie koty.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 19, 2012 21:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bazyliszkowa pisze:Jeszcze nie ma nowego wonta? 8O

Ano ni ma :mrgreen: .
Tak sobie na starym jadę :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 19, 2012 21:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

vip pisze:

Na starym ,to Ty daleko nie zajedziesz....Kup sobie nowy....Wolno Ci.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw lip 19, 2012 21:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

kamari pisze:Bianeczko, a czy ja się mogę do ciebie wprosić na obejrzenie tych MCO? Zawsze chciałam takiego na żywo zobaczyć :oops: To podobno straszliwie wielkie koty.

No pewnie, że możesz :D Moje nie są jakieś przeraźliwie wielkie, ale w porównaniu z np. moją Foteńką (sobowtórką Myszolka) robią wrażenie :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 19, 2012 21:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

I sobie kupię, a co, wolno mi! :mrgreen:
A teraz to chyba wykorzystam chwilę, że małe ma zamkniete oczki...bo taki stan nie trwa długo.
Ale chyba mu się akumulatorek wyczerpał, bo pojadł, pobiegał, a potem sapnął, wdrapał sie na fotel, puścił bączka i padł :mrgreen: .
W sumie to trochę mi żal tego smyka...moje koty bawić sie nie chcą, tyle, że Punio czasem trochę...
I tak się ten mój Toś bawi sam, albo ze mną...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lip 19, 2012 21:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

vip pisze:I tak się ten mój Toś bawi sam.

Jest na to tylko jedna rada: :kotek:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 19, 2012 21:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bazyliszkowa pisze:

:mrgreen: :mrgreen: noooo .... jak jej tak poradziłam ...to prawie ubić mnie chciała ... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lip 19, 2012 21:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Bazyliszkowa pisze:

Dorcia! :evil:
Katarzyno! :evil:
Choć w jakiejś chwili szaleństwa przemknęło mi to przez myśl :oops: .........

vip

Post » Czw lip 19, 2012 21:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

vip pisze:
Bazyliszkowa pisze:

Dorcia! :evil:
Katarzyno! :evil:
Choć w jakiejś chwili szaleństwa przemknęło mi to przez myśl :oops: .........

:twisted: :twisted: widziałam ... jak łypałaś na Dipsy .... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 19, 2012 21:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

Kiedy Dipsunia też juz chyba za duża dla Tośka...a może nie?
Jezu, co ja gadam, już mnie całkiem powaliło :evil: .
Wszystko przez gnojka, bo mi nocki zarywa, a ja potem niewyspana i bredząca.
Jedynie z Kasią się jakoś dogaduję...ona swoje, ja swoje, i jakoś sie rozumiemy :ryk: :ryk: :ryk: .
Aaaaa, Kasia, prosze tam Parysia od ciotki w czółko pomyrdać! :1luvu:

vip

Post » Czw lip 19, 2012 21:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

kocurzyca41 pisze:
vip pisze:

Na starym ,to Ty daleko nie zajedziesz....Kup sobie nowy....Wolno Ci.... :mrgreen:

Ha! Nawet se może za darmo wziąć! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 19, 2012 21:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

vip pisze:Aaaaa, Kasia, prosze tam Parysia od ciotki w czółko pomyrdać! :1luvu:

znaczy się w ten jego "punkt G" ... :?: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]