Miod i orzeszki!!!
Lucas 2014
Moderator: Estraven

Kot. Nie dla idiotów!

Marmolada18 pisze:Biedne Burritki 3 i biednaś Ty z BurritkamiOby szybko minęło!
![]()
![]()
![]()
![]()
Myślałam, że to Orfiś pobije rekord wyrywania się, a to Trabcia jest mały HoudiniZdrówka maluchom!
![]()
![]()
![]()
A jak Tosia? U niej może być trudniej zobaczyć ew. zmiany. Mam nadzieję, że chociaż ona jest ok?

Moli25 pisze:Btw
Szukam do pracy, do składania Burito/tortilli, nie potrzebujesz ?
Serio mimo lat wprawy daleko mi i moim ludkom do Twojej perfekcji w zawijaniu tortilli![]()
Zdrówka kociaki

Bastet pisze:Moli25 pisze:Btw
Serio mimo lat wprawy daleko mi i moim ludkom do Twojej perfekcji w zawijaniu tortilli![]()
Zdrówka kociaki
Kochana, zapraszam na staż do mnie. Szkolenie z zawijania w tortillę masz w pakiecie.Nawet zawijanie w podwójną tortillę/burrito. Bo pojedyncza to dla tych gagatków - Orfika i Trabci - pikuś.
Tylko pamiętaj, że ręcznik numer jeden musi być długi a szorstki. Bo ze śliskiego polarowego kocyka wywijają się wprost proporcjonalnie do zawijania...
Dzisiejsza Trabcia
jolabuk5 pisze:Bastet pisze:Moli25 pisze:Btw
Zdrówka kociaki
Kochana, zapraszam na staż do mnie. Szkolenie z zawijania w tortillę masz w pakiecie.Nawet zawijanie w podwójną tortillę/burrito. Bo pojedyncza to dla tych gagatków - Orfika i Trabci - pikuś.
Tylko pamiętaj, że ręcznik numer jeden musi być długi a szorstki. Bo ze śliskiego polarowego kocyka wywijają się wprost proporcjonalnie do zawijania...
Dzisiejsza Trabcia
Nie wiem, czy wygląda na zadowoloną

jolabuk5 pisze:Może się nie skarżą, ale na pewno chcieliby, żeby kuracja się skończyła. A Ty pewnie też o tym marzysz.

jolabuk5 pisze:A lubią Cię jeszcze trochę po tych zabiegach, czy obrażone?

Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89, Maraszek i 15 gości