Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip pisze:Bianeczko....o rany!![]()
![]()
No ten...tego...ekhem...no bedzie, bedzie...tylko mnie dajcie choc wekend dla dziecia!![]()
A potem zrobię, od razu zrobię, solennie obiecywam.
mateosia pisze:Jakbyś zrobiła nowy wątek teraz, to też mogłabyś mieć weekend wolny![]()
I nie musiałabyś myśleć, że po weekendzie trzeba wątek zakładać
kocurzyca41 pisze:Asia...to już prawie lew...Masz ponad kilo kota...Niedługo moją chudą doopę dogoni...
Gosia ja się kategorycznie domagam....wieści o Alusiu...,a moje dziewczyny o Plamciu...
vip pisze:Dziewczyny, no bedzie...tylko ja bym chciała tym razem taki wypaśny zrobić, tak jak kiedyś, ze zdjęciami, opisami, a nie taki na...na wiecieco.
Bianka 4 pisze:vip pisze:Dziewczyny, no bedzie...tylko ja bym chciała tym razem taki wypaśny zrobić, tak jak kiedyś, ze zdjęciami, opisami, a nie taki na...na wiecieco.
Gosieńko, a po co Ci "wypasiony" wątekW takim tempie, i tak za tydzień, góra dwa będziesz nowy zakładać
Bianka 4 pisze:vip pisze:Dziewczyny, no bedzie...tylko ja bym chciała tym razem taki wypaśny zrobić, tak jak kiedyś, ze zdjęciami, opisami, a nie taki na...na wiecieco.
Gosieńko, a po co Ci "wypasiony" wątekW takim tempie, i tak za tydzień, góra dwa będziesz nowy zakładać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1027 gości