Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 0:08 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:Spalanie żywego człowieka, molestowanie, mobbing, stalking, znęcanie się, malwersacje, dramaty, romanse, ostry seks i tak, to wszystko możemy sobie zafundować :) W ramach naszej milusiej sekty :piwa:
Trochę tylko żal, że Agata nie jest dziewicą :cry:

No, fakt, trochę żal, ale z drugiej strony... nie czepiajmy się szczegółów. Lepszy rydz, niż nic
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw lut 02, 2012 0:10 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

zabers pisze:Znaczy w sensie, że i malwersacyjne atrakcje też będą? I to wszystko w ramach Naszej Małej Sekty? Obrazek

Małej czy dużej - mniejsza o to, byle te składki, no wiecie... regularne i niezbyt niskie były :twisted: I po co od razu te wielkie słowa o malwersacji? :roll:
Wy tam sobie torturujcie, ile dusza zapragnie, a że ja wrażliwa jestem, to bym sobie odpoczęła na jakimś Zanzibarze czy innych Malediwach, o! :smokin:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lut 02, 2012 0:11 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

No tak, w końcu żadna z nas nie jest aptekarzem, farmaceutką znaczy się 8)

A wysyłanie Agaty na zabieg odtworzenia byłoby jednak marnacją środków, które można będzie przeznaczyć na rzewne i godne opłakiwanie naszej męczenniczki :idea: :piwa:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw lut 02, 2012 0:11 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

zabers pisze:
casica pisze:Spalanie żywego człowieka, molestowanie, mobbing, stalking, znęcanie się, malwersacje, dramaty, romanse, ostry seks i tak, to wszystko możemy sobie zafundować :) W ramach naszej milusiej sekty :piwa:

No, fakt, trochę żal, ale z drugiej strony... nie czepiajmy się szczegółów. Lepszy rydz, niż nic

Dajcie spokój z tymi dziewicami, dziewczynki z podstawówki chcecie torturować? :twisted:

skaskaNH

Post » Czw lut 02, 2012 0:13 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

SkaskaNH chce być błogosławioną :evil: bo w końcu jak zbyt wielu męczenników to spowszednieją. Co to w ogóle za tekst - wy sobie torturujcie :roll:
Trzeba by tylko złapać jakiegoś samczyka do pary, na męczennika też :|

casica

Post » Czw lut 02, 2012 0:13 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

skaskaNH pisze:
zabers pisze:

Dajcie spokój z tymi dziewicami, dziewczynki z podstawówki chcecie torturować? :twisted:

Przedszkolaki, trzeba nam Duszka pozyskać do współpracy :idea:

casica

Post » Czw lut 02, 2012 0:16 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:SkaskaNH chce być błogosławioną :evil: bo w końcu jak zbyt wielu męczenników to spowszednieją. Co to w ogóle za tekst - wy sobie torturujcie :roll:
Trzeba by tylko złapać jakiegoś samczyka do pary, na męczennika też :|

Khem. khem, znaczy się chcialam napisac, że nie chcę Wam odbierać frajdy i mogę się zająć czym innym :roll:

Ewentualnie moge podać namiary na paru padalców jako kandydatów na męczenników :twisted:
Do odłowienia na własne ryzyko :twisted:

skaskaNH

Post » Czw lut 02, 2012 0:18 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

A cóż to za przyjemność celebrować palenie padalca?
No nieee, więcej wyrafinowania :P

padalca się przetnie łopatą i zakopie, ot rutynowa czynność, żadne święto

casica

Post » Czw lut 02, 2012 0:21 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Casica, nie doceniasz mnie, myślisz, że ja bym Wam takich bylejakich padalców polecała? :twisted:
Twarde sztuki, zwykłą łopatą nie dasz rady :twisted:

skaskaNH

Post » Czw lut 02, 2012 0:23 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Oj teraz to mnie bierzesz pod włos, no kto nie da rady? Ja nie dam? 8O

casica

Post » Czw lut 02, 2012 0:27 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

skaskaNH pisze:Casica, nie doceniasz mnie, myślisz, że ja bym Wam takich bylejakich padalców polecała? :twisted:
Twarde sztuki, zwykłą łopatą nie dasz rady :twisted:

Obrazek spocić się można i utrudzić niemożebnie.
(no chyba, żeby przedtem profilaktycznie przegłodzić. O, to jest myśl! Przegłodzić! :mrgreen: )
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Czw lut 02, 2012 0:30 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:Oj teraz to mnie bierzesz pod włos, no kto nie da rady? Ja nie dam? 8O

Wiedziałam, że zadziała :twisted:

EDIT: przypomniało mi się, że ja kiedyś po paru piwach wyrzekłam podobne słowa, wsiadając na rower... :oops: :roll: Auć, bolało i to bardzo :twisted:

skaskaNH

Post » Czw lut 02, 2012 0:30 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

To poszłam spać. Z tych emocji, naturalnie Obrazek

zabers

Post » Czw lut 02, 2012 0:32 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

skaskaNH pisze:
casica pisze:Oj teraz to mnie bierzesz pod włos, no kto nie da rady? Ja nie dam? 8O

Wiedziałam, że zadziała :twisted:

EDIT: przypomniało mi się, że ja kiedyś po paru piwach wyrzekłam podobne słowa, wsiadając na rower... :oops: :roll: Auć, bolało i to bardzo :twisted:

I jaki z tego morał? :idea:
Za malo wypiłaś, jakbys wypiła więcej to bys nie wsiadła :lol:
zabers pisze:To poszłam spać. Z tych emocji, naturalnie Obrazek

Śladem zabersa oddale się i ja. A przed snem będę marzyć :P

casica

Post » Czw lut 02, 2012 8:23 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Doczytawszy porannie do perwersji zgłaszam też propozycję wyuzdania kulinarnego (politycznie niepoprawna potrawa :wink: ). No i też chętnie się zapiszę do stowarzyszenia (oczywiście non profit :twisted: ). Tylko nie wiem w jakim chcrakterze - może na inkwizytora/zaopatrzeniowca się nadam? Bo podolców (krzyżowka padalca z podlecem) mam dłuuugąąą listę :twisted: na podorędziu.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

[poprzednia][następna]