Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 21:48 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:Uważaj mosiu, skup się, albowiem moja odpowiedź będzie miażdżyć logiką, będzie też majstersztykiem argumentacji, uwaga, oto ona:
BO NIE :idea:

To mówiłam ja, arcykapłanka :lol:
bo wiadomo, kto pierwszy, ten lepszy. Spieszccie się czytać wątki oraz obsadzać wakaty :P

:D
A nazwę jaką zakon ten nosił będzie 8) :mrgreen: :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro lut 01, 2012 21:49 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:
zabers pisze:
casica pisze::idea:
A może jakaś sekta, albo zakon?
Tajne znaki, mroczne insygnia, ofiary z różnych ludzi, seks świątynny (żeby nie nazywać rzeczy po imieniu) i cała kupa innych atrakcji?
No???

Jestem za insygniami (zwłaszcza mrocznymi) i ofiarami z ludzi (poprzedzonymi, naturalnie, wyrafinowanymi torturami). najszczesliwsza sama się podłożyła, więc inauguracyjne rytualne pieczenie można zorganizować już w najbliższy weekend.
Wezmę swoją lekturę podręczną (z obrazkami 8) ) - Narzędzia tortur i sądów bożych (autorstwa nieocenionego koszalinianina T. Maciejewskiego). Będzie podbudowa merytoryczna :twisted:
Kto przynosi musztardę?

Z seksem świątynnym proponuję poczekać do wiosny. Jednak teraz trochę zimno i wilka można złapać.

Musztardę przynoszę ja, może byc wraz z piklami, czyli roboty własnej :!:
No to nie wiem, możemy juz teraz spalić Agatę przykładnie i spektakularnie i nawet dobrze się składa, że ta pierwsza ofiara będzie miała miejsce w świętym mieście :idea: Później oczywiście stanie się naszą ubóstwioną męczenniczką.
Nie jestem pewna jeszcze - materiał do przemyśleń, czy prochy będziemy rytualnie spozywać w trakcie różnych sabatów czy może nosić na szyi w charakterze "leków".
Można też wiosną połączyć kilka imprez w jedną i:
- spalić a następnie topić Agatę jako złą oraz Marzannę :idea:
- uprawiać seks świątynny napawając się widokiem płonącej pięknie i smakowicie skwierczącej Agaty, wiosna, ciepło, wilki śpią :idea:

Ty zabersie weź elementarz kata, a ja wezmę poważne opracowanie kolegi, który robił doświadczenie z paleniem zwłok na stosie pogrzebowym. Optymistyczne jest, iż Agata gabarytowo nie jest zbyt duża, więc zbudowanie stosu nie przekroczy naszych możliwości :)

Dzięki Agata za samoofiarowanie, zrobimy to w skupieniu i z należytym szacunkiem :|

Spalmy, spalmy Obrazek Będzie fajnie!
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro lut 01, 2012 21:51 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

kotx2 pisze:
casica pisze:Uważaj mosiu, skup się, albowiem moja odpowiedź będzie miażdżyć logiką, będzie też majstersztykiem argumentacji, uwaga, oto ona:
BO NIE :idea:

To mówiłam ja, arcykapłanka :lol:
bo wiadomo, kto pierwszy, ten lepszy. Spieszccie się czytać wątki oraz obsadzać wakaty :P

:D
A nazwę jaką zakon ten nosił będzie 8) :mrgreen: :?:

"Luck, I'm your father" :mrgreen:
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Śro lut 01, 2012 22:00 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:No to nie wiem, możemy juz teraz spalić Agatę przykładnie i spektakularnie i nawet dobrze się składa, że ta pierwsza ofiara będzie miała miejsce w świętym mieście :idea: Później oczywiście stanie się naszą ubóstwioną męczenniczką.

Zaraz zaraz :evil: Co Wy mnie spalić chcecie? A kto się będzie zajmował wyrafinowanymi torturami? Toć ja się pierwsza zgłaszałam na ochotnika do maltretowania slave'ów już u Arcykapłanki naaaaaa mszy ;)

zabers pisze:Wezmę swoją lekturę podręczną (z obrazkami 8) ) - Narzędzia tortur i sądów bożych (autorstwa nieocenionego koszalinianina T. Maciejewskiego). Będzie podbudowa merytoryczna :twisted:

O to, to !!! Będzie inspiracja :twisted:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Śro lut 01, 2012 23:24 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Slonko_Łódź pisze:
casica pisze:No to nie wiem, możemy juz teraz spalić Agatę przykładnie i spektakularnie i nawet dobrze się składa, że ta pierwsza ofiara będzie miała miejsce w świętym mieście :idea: Później oczywiście stanie się naszą ubóstwioną męczenniczką.

Zaraz zaraz :evil: Co Wy mnie spalić chcecie? A kto się będzie zajmował wyrafinowanymi torturami? Toć ja się pierwsza zgłaszałam na ochotnika do maltretowania slave'ów już u Arcykapłanki naaaaaa mszy ;)
...

Nie Ciebie, nie. najszczesliwsza sama się zgłosiła w charakterze Atrakcji Upojnego Wieczorku Przy Ognisku. :mrgreen:

zabers

Post » Śro lut 01, 2012 23:36 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

najszczesliwsza pisze:
casica pisze::idea:
A może jakaś sekta, albo zakon?
Tajne znaki, mroczne insygnia, ofiary z różnych ludzi, seks świątynny (żeby nie nazywać rzeczy po imieniu) i cała kupa innych atrakcji?
No???

Jestem za :mrgreen: , chciałam to tylko napisać zanim zniknę z miau.
Casica będę czytać wątek, tego mi chyba nikt nie zabroni, póki co można najszczęśliwszą złożyć w ofierze, tak na dobry początek :ryk:
No i jesteśmy w kontakcie, ze świata żywych nie znikam :)
Dziękuję za WSZYSTKO Dobra Kobieto.

No popatrz , dobra kobieto, jaka jesteś dobra :ryk:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro lut 01, 2012 23:52 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Dobra i pomysłowa :)
Ehh, aż się wzruszyłam ta dibrocią swoją. Aż sobie ryknęłam jak bez mała pan Skrzetuski :P
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro lut 01, 2012 23:53 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

W dobrym momencie zajrzałam - tu się obsadza wakaty :mrgreen:
Tradycyjnie zgłaszam swą kandydaturę na przyziemne i jakże nudne stanowisko skarbnika.
Wiosna idzie, trzeba by garderobę odświezyć... A może nawet auto zmienić :roll: O, i jeszcze jakiś wypad do ciepłego kraju :idea:

EDIT: w związku z powyższym zgłaszam wniosek o odpowiednio wysokie składki czlonkowskie :!:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro lut 01, 2012 23:56 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:Dobra i pomysłowa :)
Ehh, aż się wzruszyłam ta dibrocią swoją. Aż sobie ryknęłam jak bez mała pan Skrzetuski :P

Oj, żeby nie doszło do odwodnienia. Bo wiesz... lubię sobie czasem pokłuć w wolnej chwili Obrazek

zabers

Post » Śro lut 01, 2012 23:57 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Tak, ja tam się zgadzam.
Pomyślcie laski :idea: Taka Agata o ileż bardziej malowniczo płonąć będzie na Zanzibarze :)

casica

Post » Śro lut 01, 2012 23:59 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

skaskaNH pisze:W dobrym momencie zajrzałam - tu się obsadza wakaty :mrgreen:
Tradycyjnie zgłaszam swą kandydaturę na przyziemne i jakże nudne stanowisko skarbnika.
Wiosna idzie, trzeba by garderobę odświezyć... A może nawet auto zmienić :roll: O, i jeszcze jakiś wypad do ciepłego kraju :idea:

EDIT: w związku z powyższym zgłaszam wniosek o odpowiednio wysokie składki czlonkowskie :!:

Znaczy w sensie, że i malwersacyjne atrakcje też będą? I to wszystko w ramach Naszej Małej Sekty? Obrazek

zabers

Post » Czw lut 02, 2012 0:00 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:Tak, ja tam się zgadzam.
Pomyślcie laski :idea: Taka Agata o ileż bardziej malowniczo płonąć będzie na Zanzibarze :)

rozmarzyłam się Obrazek

zabers

Post » Czw lut 02, 2012 0:02 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Spalanie żywego człowieka, molestowanie, mobbing, stalking, znęcanie się, malwersacje, dramaty, romanse, ostry seks i tak, to wszystko możemy sobie zafundować :) W ramach naszej milusiej sekty :piwa:
Trochę tylko żal, że Agata nie jest dziewicą :cry:

casica

Post » Czw lut 02, 2012 0:04 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze:Tak, ja tam się zgadzam.

Okej.
Zgadzam się.
Może płonąć na Zanzibarze :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw lut 02, 2012 0:07 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

No ja myślę :) myślę też, że sama Agata się ucieszy :lol:

casica

[poprzednia][następna]