SIO SIO SIO SIO!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:![]()
SIO SIO SIO SIO!![]()
Caragh pisze:kalair pisze:![]()
SIO SIO SIO SIO!![]()
Juz pisalam, sio to do kuryJam bynajmniej kura nie jest toi na sio nie reaguje
![]()
kalair pisze:bozena640 pisze:Widzę że wątek przeniósł się tutaj
Nie!
Kociara82 pisze:dajcie juz spokoj i nie wkurzajcie Bozeny, nie piszcie juz na tym watku, bo jeszcze bana dostaniemy i co?
Caragh pisze:Kociara82 pisze:dajcie juz spokoj i nie wkurzajcie Bozeny, nie piszcie juz na tym watku, bo jeszcze bana dostaniemy i co?
Przeciez Ty tak samo piszesz
Kociara82 pisze:dajcie juz spokoj i nie wkurzajcie Bozeny, nie piszcie juz na tym watku, bo jeszcze bana dostaniemy i co?
Kociara82 pisze:napisalam wyraznie, ze wszyscy bana dostaniemy lacznie ze mna, wiec ja tu juz zamilkne, szanowne cioteczki
Kociara82 pisze:Caragh pisze:Kociara82 pisze:dajcie juz spokoj i nie wkurzajcie Bozeny, nie piszcie juz na tym watku, bo jeszcze bana dostaniemy i co?
Przeciez Ty tak samo piszesz
napisalam wyraznie, ze wszyscy bana dostaniemy lacznie ze mna, wiec ja tu juz zamilkne, szanowne cioteczki
Caragh pisze:Kociara82 pisze:napisalam wyraznie, ze wszyscy bana dostaniemy lacznie ze mna, wiec ja tu juz zamilkne, szanowne cioteczki
Eee, na 120 stronie nikt nie dostal, to i tu nie dostanie. To nie Dogona cale szczescie
Ale ok,moge zamilknac, zaznaczajac, ze to nie SIO na mnie podzialalo![]()
Bozenko, ale nie wkurzaj siePopatrz na to z tej strony: glupawki dostalysmy na starym watku, a nowy przynajmniej trzyma sie tematu Kretek, bez wariactwa innego niz na ich punkcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, zuza i 104 gości