Patmol, nie chcesz psa? udostępniłam zdjęcie na fb śliczna, młoda, biszkoptowa jakiś ch... wszedł do pociagu z workiem na plecach potem wyszedł bez worka worek, zawiązany stał w toalecie w worku ona
nie wiem, udostępniłam facet znalazł w tym pociągu, szuka mu domu na fb i pewnie wszędzie ładna naprawdę ładna (a przecież wszyscy wiedzą, je ja psów nie cenię )
pozytywka pisze:......... jakiś ch... wszedł do pociagu z workiem na plecach potem wyszedł bez worka worek, zawiązany stał w toalecie w worku ona
ludzie to ścierwa
Czasem naprawdę można tak pomyśleć w sumie i tak dobrze,że zostawił w pociągu.Mógł przecież wyrzucić w lesie i wtedy nikt by nie wiedział Śliczna sunia
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
ostatnio, jadąc do pracy widziałam przejechanego zająca w mieście nie na trasie (ograniczenie do 70 km) i pomyślałam sobie niech ta ludzkość wreszcie wyginie i niech da odpocząć Planecie zabijamy wszystko, co się do nas zbliży jesteśmy wrzodem na dupie Planety precz z nami!
potem mi przeszło zawsze przechodzi ale dobrze, że nie ja stworzyłam ludzi na obraz i podobieństwo swoje bo bym się pochlastała
nie wiem po co, ale się złamałam i założyłam część IX jak kto się jeszcze nie zanudził na ament, to zapraszam serdecznie, bo miło się pośmiac w miłym towarzystwie viewtopic.php?uid=35290&f=1&t=148118&start=0