Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 19:53 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

:ryk: A jaka jest roznica miedzy tymi na a ?

Tez jestem chetna do wyedukowania :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro lut 01, 2012 19:56 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

I wreszcie możemy porozumiewać się językiem hermetycznym, o którym profani nie mają pojęcia :|

O proszę, do grona wtajemniczonych chce się wedrzeć anulka111 :P
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro lut 01, 2012 19:58 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

:idea:
A może jakaś sekta, albo zakon?
Tajne znaki, mroczne insygnia, ofiary z różnych ludzi, seks świątynny (żeby nie nazywać rzeczy po imieniu) i cała kupa innych atrakcji?
No???

casica

Post » Śro lut 01, 2012 20:00 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Ja tma zawsze chętna ,by wiedzieć wiecej :lol:

Insygnia moga byc ,byle tortur nie bylo :roll: -mam ochote gryzc sciane :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Śro lut 01, 2012 20:06 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Jak bez tortur? :o Nieee, ja się tak nie bawię :x
jesli założymy zakon, to będą, ale oczywiście to my będziemy po tej właściwej stronie :idea: :)

casica

Post » Śro lut 01, 2012 20:08 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

casica pisze::idea:
Tajne znaki, mroczne insygnia, ofiary z różnych ludzi, seks świątynny (żeby nie nazywać rzeczy po imieniu) i cała kupa innych atrakcji?
No???

Jestem za :mrgreen: , chciałam to tylko napisać zanim zniknę z miau.
Casica będę czytać wątek, tego mi chyba nikt nie zabroni, póki co można najszczęśliwszą złożyć w ofierze, tak na dobry początek :ryk:
No i jesteśmy w kontakcie, ze świata żywych nie znikam :)
Dziękuję za WSZYSTKO Dobra Kobieto.
najszczesliwsza

Post » Śro lut 01, 2012 20:32 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

No???

Jestem za insygniami (zwłaszcza mrocznymi) i ofiarami z ludzi (poprzedzonymi, naturalnie, wyrafinowanymi torturami). najszczesliwsza sama się podłożyła, więc inauguracyjne rytualne pieczenie można zorganizować już w najbliższy weekend.
Wezmę swoją lekturę podręczną (z obrazkami 8) ) - Narzędzia tortur i sądów bożych (autorstwa nieocenionego koszalinianina T. Maciejewskiego). Będzie podbudowa merytoryczna :twisted:
Kto przynosi musztardę?

Z seksem świątynnym proponuję poczekać do wiosny. Jednak teraz trochę zimno i wilka można złapać.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro lut 01, 2012 20:40 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

zabers pisze:
No???

Jestem za insygniami (zwłaszcza mrocznymi) i ofiarami z ludzi (poprzedzonymi, naturalnie, wyrafinowanymi torturami). najszczesliwsza sama się podłożyła, więc inauguracyjne rytualne pieczenie można zorganizować już w najbliższy weekend.
Wezmę swoją lekturę podręczną (z obrazkami 8) ) - Narzędzia tortur i sądów bożych (autorstwa nieocenionego koszalinianina T. Maciejewskiego). Będzie podbudowa merytoryczna :twisted:
Kto przynosi musztardę?

Z seksem świątynnym proponuję poczekać do wiosny. Jednak teraz trochę zimno i wilka można złapać.

Musztardę przynoszę ja, może byc wraz z piklami, czyli roboty własnej :!:
No to nie wiem, możemy juz teraz spalić Agatę przykładnie i spektakularnie i nawet dobrze się składa, że ta pierwsza ofiara będzie miała miejsce w świętym mieście :idea: Później oczywiście stanie się naszą ubóstwioną męczenniczką.
Nie jestem pewna jeszcze - materiał do przemyśleń, czy prochy będziemy rytualnie spozywać w trakcie różnych sabatów czy może nosić na szyi w charakterze "leków".
Można też wiosną połączyć kilka imprez w jedną i:
- spalić a następnie topić Agatę jako złą oraz Marzannę :idea:
- uprawiać seks świątynny napawając się widokiem płonącej pięknie i smakowicie skwierczącej Agaty, wiosna, ciepło, wilki śpią :idea:

Ty zabersie weź elementarz kata, a ja wezmę poważne opracowanie kolegi, który robił doświadczenie z paleniem zwłok na stosie pogrzebowym. Optymistyczne jest, iż Agata gabarytowo nie jest zbyt duża, więc zbudowanie stosu nie przekroczy naszych możliwości :)

Dzięki Agata za samoofiarowanie, zrobimy to w skupieniu i z należytym szacunkiem :|

casica

Post » Śro lut 01, 2012 20:43 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

zabers pisze:
casica pisze:... Puti robi się zrzędliwą staruszką i wyraźnie jest zniecierpliwiona. [...] Ale czy ja jej czasem zbytnio nie uczłowieczam?
...

Nie wydaje mi się. Nie dyskutowałaś z nią na temat specyfiki kultury przeworskiej. Obrazek
(w końcu czynnie uczestniczyłam w kłuciu. Zauważyłabym Obrazek)

:ryk: Fakt
Kto jeszcze nie uczestniczył w kluciu Puti?
Do raportu :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lut 01, 2012 20:56 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

O, świetny początek - oprócz uczestnictwa w spaleniu Agaty, kolejnym elementem wtajemniczenia będzie uczestnictwo w kłuciu Putity.
Natomiast jestem przeciwna masońskim wzorcom, więc nie będziemy całować mopsiego tyłeczka :twisted:

casica

Post » Śro lut 01, 2012 21:00 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

A dlaczego nie? Uzycze Budyniowego z miła checia :roll: Śliczny jest, mam go pod nosem kazdego wieczoru :lol:

moś

Post » Śro lut 01, 2012 21:04 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Uważaj mosiu, skup się, albowiem moja odpowiedź będzie miażdżyć logiką, będzie też majstersztykiem argumentacji, uwaga, oto ona:
BO NIE :idea:

To mówiłam ja, arcykapłanka :lol:
bo wiadomo, kto pierwszy, ten lepszy. Spieszccie się czytać wątki oraz obsadzać wakaty :P

casica

Post » Śro lut 01, 2012 21:07 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Odpowiedz zgodna z przeslaniem forum miau.pl.Szczegolnie ostatnio :twisted:
Chyle czola o wielka mistrzyni :ok:

moś

Post » Śro lut 01, 2012 21:11 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

Moś, mówiłam już, że Cię kocham? :1luvu: w lot "łapiesz", to lubię :lol:

casica

Post » Śro lut 01, 2012 21:40 Re: Moje koty VIII. Targujemy się i wprowadzamy covalzin

O nie całowanie po tyłkach to nie moj styl :lol:

Mialam wielki gar rosolu -przyszedl brat z ruda i juz nie mam wielkiego gara :roll: piesek wyszedl najedzony .
Najlepszy jednak jest rosól na wołowinie z kurczakiem =rzekłam opchana na maxa :P

anulka111

[poprzednia][następna]