SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 17:30 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

selene00 pisze:Przybywam pogratulować Bogusiowi zdobytego tytułu. :mrgreen:
Obejrzałam wszystkie zaproponowane filmiki z kotkiem w roli głównej. :mrgreen:
Świetnie sobie radzisz kocie. :ok: :ok:
Gratuluję raz jeszcze, zdrowia i pomyślności życzę. :piwa:

Afatima pisze::dance: :dance2: :dance:

panimama pisze:witam dawno do was nie zaglądałam co tam słychac?

Witam Wszystkich i jeszcze raz serdecznie dziekuję za głosy dla Bogusia :1luvu:
Musze nareszcie załozyc nowy wątek i pokazać moje stwory :mrgreen:
We wtorek wraca po rocznej adopcji Zuzia, koteczka, która znalazłam pod sklepem. Musze jej szybko znaleźć inny dom. Ludzie sa tacy nieodpowiedzialni :roll: Oprócz Zuzi mam w domu jeszcze trzy tymczasy 8)

Mister Bogus, zmęczony popularnością, która niespodziewanie go dopadła :mrgreen:

Obrazek...Obrazek...Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lut 02, 2012 19:54 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

Eh... Boguś chyba ma dość paparazzich. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro lut 15, 2012 20:08 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

Dziewczyny, jesli jeszcze nie oddaliscie głosu w głosowaniu w KrakVet to bardzo, bardzo, bardzo prosze o zagłosowanie na Karmicielki z Pomorza - pozycja nr1 :D viewtopic.php?f=1&t=138598&start=

Iweta

Post » Czw lut 16, 2012 0:02 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-GŁOSUJ w KrakVet nr 1

Kochani. :1luvu: :1luvu: :1luvu:Muszę ochłonąć.

Jesteście Cudowni. :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

Dziękuję Wam z Całego Serca za Wasze głosy, zaufanie, walkę, wytrwałość, ogromne zaangażowanie.

Kochani daliście z Siebie Wszystko a nawet więcej. W tej chwili brak mi słów żeby wyrazić co czuję.

Dziękuję za to wszystko najmocniej jak potrafię.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw lut 16, 2012 16:29 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-GŁOSUJ w KrakVet nr 1

Ja również dziekuję Wszystkim, którzy mi zaufali i oddali głos na Trzy Karmicielki z Pomorza :1luvu: Licze, że nie zabraknie też Waszych głosów na Karmicielki w głosowaniu w KrakVet 8)

U nas zimy ciąg dalszy :evil: Najpierw przez ponad 3 tygodnie mielismy temperatury po -20 st. i więcej a od wczoraj tak sypie śnieg, ze świata nie widac.
Zeby dziś rano wyjechac samochodem, przez 2 godziny wraz z synem odśnieżalismy podwórko, niestety pada nadal :?

Obrazek...Obrazek...Obrazek

Obrazek...Obrazek

Marian i budka Marianka ( w której z reszta nigdy nie mieszkał ;) )

Obrazek..Obrazek

Iweta

Post » Pt lut 17, 2012 12:26 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

No ale widać że Marian też dzielnie pomagał odśnieżając :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lut 17, 2012 12:34 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

Iwonka.Krajobraz jak z bajki. :D Masz pięknie opleciony roslinnością dom. :1luvu: Uwielbiam patrzeć na takie domy. :1luvu: :D Mam taki jeden w pobliżu.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt lut 17, 2012 20:49 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

iza71koty pisze:Iwonka.Krajobraz jak z bajki. :D Masz pięknie opleciony roslinnością dom. :1luvu: Uwielbiam patrzeć na takie domy. :1luvu: :D Mam taki jeden w pobliżu.

Ten winobluszcz posadziłam zaraz po zamieszkaniu w tym domu, wiec obrósł juz niemal cały dom :) Nie jest to zimozielony bluszcz, więc zimą jest to troche smutny widok. Natomiast najpiękniej wygląda latem gdy cały dom jest zielony i jesienią gdy liście przebarwiają się na czerwono :)

Dorota Wojciechowska pisze:No ale widać że Marian też dzielnie pomagał odśnieżając :ryk:

Dorotko, Mariana szkole do poszukiwania trufli, robi chłopak postepy ;)

Obrazek...Obrazek...
Obrazek

Z okazji Dnia Kota......moje koty dostały mięsko na jednym talerzu. Niech troche powalczą :lol:

Obrazek

A to pioseneczka dla wszystkich naszych kociaków i ich Dużych z okazji Święta Kota :1luvu:

http://www.youtube.com/watch?v=jdqvvRs9zUw

A dla moich "małych" dzieci przygotowałam dzis takie przywitanie, ciekawe czy im sie spodoba. Jeszcze nie ma ich w domu ale powinni niebawem wrócić ;)

Obrazek

A na koniec zagadka ;) Co to za Jegomość ? 8)

Obrazek

Iweta

Post » Pt lut 17, 2012 21:58 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

Iweta pisze:

Obrazek

Wiem, wiem....chyba :roll:
Pucuś :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lut 17, 2012 22:59 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

Petka pisze:
Iweta pisze:

Obrazek

Wiem, wiem....chyba :roll:
Pucuś :1luvu:

Wiedziałam, że to Ty mi odpowiesz ;) Oczywiście, że Pucuś :D
W domu mym zaszły pewne zmiany 8) Pierwszy raz od długich kilku lat, wszystkie koty przebywaja razem w domu !!! Nie rozdzielam ich i nie zamykam w osobnym pomieszczeniu. Wszystkie chodzą po domu i tolerują się !! Łącznie z Puckiem, który od ponad tygodnia jest w domu :!: Chyba ktos zaczarował mi koty :mrgreen: Oczywiście najlepszy jest mój TŻ, który przedwczoraj zaniepokoił sie brakiem Pucka w garazu i zapytał syna czy widział Pucka bo cos go ostatnio nie widzi w garażu i boi sie czy przypadkiem nie uciekł jak otwierał garaż :lol: Wojtek prawie umarł ze smiechu ale nie wyprowadził taty z niewiedzy i nie powiedziął mu, ze ten kot, który ostatnio zalega na jego łóżku to Pucek :ryk:
Kasiu, wiedziałas, ze kiedys nadejdzie ten dzień, prawda? 8)

Obrazek.....Obrazek

Iweta

Post » Pt lut 17, 2012 23:07 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

Czułam w kościach. :mrgreen:

Ogromnie się cieszę. Pucuś jest niesamowity. :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob lut 18, 2012 9:12 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

Obrazek
witam no to proszę nowy rok i od razu zmiany :ok:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Pon lut 20, 2012 16:05 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

panimama pisze:witam no to proszę nowy rok i od razu zmiany :ok:

Troszke zmian jest, choc wolałabym żeby zmiany nastapiły w innej dziedzinie mojego zycia 8)

Kochani, zaczeło sie głosowanie w KrakVecie bardzo prosze Was o oddanie głosów na Karmicielki z Pomorza :ok:

Drugi etap głosowania odbywa się nie na miau, ale na firmowym forum KrakVetu.

Obowiązuje zasada: 1 nick, 1login = 1 IP komputera = 1 głos. Tak więc, jakby np. małżeństwo chciałoby zagłosować na oba swoje nicki ze wspólnego domowego komputera, to nie może.

Nie ma wymagań co do stażu, jest wymóg napisania przynajmniej 1 postu, zanim się zagłosuje. Można w dyskusjach tematycznych, można na wątku „Poznajmy się”, specjalnie w tym celu stworzonym
Uwaga: jeśli zabierało się głos jakiś czas temu, tamten post może się nie liczyć, bo np. został w międzyczasie wykasowany.

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz "wyślij"
5. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link (uwaga: ta wiadomość często ląduje w spamach),
6. logujesz się na Forum Krakvetu, http://www.krakvet.pl/forum, wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. wybierasz wątek "Poznajmy się", chyba, że masz ochotę zabrać głos na jakiś inny temat,
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie.
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Luty 2012”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło, zaczynasz od punktu nr 6, czyli logowania się :)

Z góry dziekuję i liczę na Wasze głosy na Trzy Karmicielki z Pomorza :ok:

Iweta

Post » Wto lut 21, 2012 19:03 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

Pucek- Pasibrzuch W ulubionej pozycji :D

Obrazek...Obrazek

Iweta

Post » Śro lut 22, 2012 8:59 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Jak ja nie cierpie zimy..

Iweta pisze:Pucek- Pasibrzuch W ulubionej pozycji :D

Obrazek...Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]