Tyle osób dopinguje laleczkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Tylko niech ten mocznik zacznie spadać bo on ja truje, on nam rozwala morfologię.
casica pisze:Słonko - co do aranespu, ustaliliśmy z doktorem, że kolejną dawke i tak dostanie w nadchodzący poniedziałek. czy będziemy mogli czekać dłużej z badaniami nie wiem, bo jednak chyba przed podaniem kolejnej dawki trzeba to będzie skontrolować. Pytanie bardzo ważne - jak duża jest kapsułka chellafer? Jak azodyl? Bo może mogłabym jej podawać całą co drugi dzień?
casica pisze:Rozmawiałam z panem doktorem, postępowanie bez zmian. W poniedziałek kolejna dawka aranespu, o ile nie będzie się działo nic złego, nic alarmujacego - kolejne badanie krwi najwcześniej za dwa tygodnie.
Apetyt rano taki sobie. Puti bez zmian, napasiona węglem, nakłuta, leży sobie na łóżeczku.
Slonko_Łódź pisze:casica pisze:Rozmawiałam z panem doktorem, postępowanie bez zmian. W poniedziałek kolejna dawka aranespu, o ile nie będzie się działo nic złego, nic alarmujacego - kolejne badanie krwi najwcześniej za dwa tygodnie.
Apetyt rano taki sobie. Puti bez zmian, napasiona węglem, nakłuta, leży sobie na łóżeczku.
Podoba mi się ten facetTo co zaleca jest logiczne
Dokładnie tak bym sama zrobiła- spokojnie robiłabym swoje. Bez tragizowania i załamek. Wyniki są niewiarygodne i ja bym sobie nimi nie zaprzątała głowy.
I staraj się- choć wiem że to trudne- nieco mniej się Puti przyglądać. Jak już podejrzewamy, że coś może być nie tak to widzimy WYŁĄCZNIE objawy pogorszenia... Doświadczyłam tego na sobie. Yenna zaczęła gorzej jeść latem. W mojej głowie zrodziło się natychmiast rozwiązanie- wpada w kryzys. WIDZIAŁAM że jest mniej ruchliwa, pokłada się, śpi w dziwnych pozach, sierść jej się pogorszyła itp. Zrobiliśmy badania- superowe. I wiesz co? Od razu po ich odebraniu Yenna cudownie ozdrowiała- sierść natychmiast zrobiła się normalna, spała dokładnie tak samo jak reszta stada i jak reszta stada zostawiała żarło, które najwyraźniej było jakieś nie bardzo. Ot, sugestia
anulka111 pisze:Masaz koci jest niezbedny do zycia kociego-skoro się nadstawiaja,to potrzebuja.
casica pisze:... Puti robi się zrzędliwą staruszką i wyraźnie jest zniecierpliwiona. [...] Ale czy ja jej czasem zbytnio nie uczłowieczam?
...
casica pisze:anulka111 pisze:Masaz koci jest niezbedny do zycia kociego-skoro się nadstawiaja,to potrzebuja.
![]()
W takim razie mam bardzo poważną kandydatkę do niemasażu
casica pisze:
Aaaaa![]()
Uffff, odetchnęłam. Właśnie usiłowałam sobie przypomnieć komu to przedstawiałam spór pomiędzy autochtonistami a allochtonistami, odetchnęłam, że jednak Tobie, nie Puti![]()
Znaczy się jeszcze nie mówię na chleb bep, a na muchy ptapty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 55 gości