SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 11, 2011 9:40 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

Iwetko :1luvu: , nareszcie!!! :piwa:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 11, 2011 12:27 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

Alienor pisze:Iwetko :1luvu: , nareszcie!!! :piwa:

No wiem, ze to długo trwało :oops: ale jakoś się udało :wink:

Chciałam ogłosić, że mam do sprzedania karme dla kotów, która przywiozłam z Niemiec. Zrobiłam to ze wzgledu na swoje koty (bo źródełko , z którego czerpałam dotychczas wyschło :roll: ) ale pomyslałam, ze może przy okazji róznego rodzaju zakupów mogłabym tez troszke pohandlować karmą :wink:

W tej chwili mam do sprzedania :Felix- sucha karma, pakowana po 4 kg (ale można rozwazyć). Cena za 1 kg 13 zł.

Saszetki KiteKat- rózne smaki w sosie. Pakowane po 24 szt ale moge sprzedac pojedynczo. Cena za 1szt- 1,50 zł

Mogę równiez wypisać fakturę jesli komus byłaby potrzebna.

Zapraszam :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt gru 23, 2011 15:09 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

Puk puk …. ja tylko na chwilę…….. Ślad malutki pragnę zostawić w Waszym świecie, nie potrzeba więcej.
Koszyk życzeń świątecznych niosę ze sobą, życzeń wymarzonych, od tych najmniejszych cichutkich jak westchnienie, po te największe z zapachem przygody…. Wiarę w nim mam, Nadzieję , Miłość, ciszę Wigilijnego Wieczoru, zapach choinki, skrzypiący śnieg pod butami, leniwie mruczące koty - to wszystko jest teraz Wasze. Dobrych Świąt….

Petka, TŻ i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 23, 2011 22:07 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

Wesołych Śfiont i szczęśliwego Nowego Roku 2012 życzą
Ewa, Monika, TZ-ci Eryk i Jacek oraz babcia Zosia, wszyscy z dziesięcioma futrami na czele.

Obrazek

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Nie gru 25, 2011 19:38 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

W dniu Bożego Narodzenia
Dziś składamy Wam życzenia:
Aby raźniej w duszy było,
Aby szczęścia i miłości z życia nigdy nie ubyło;
Aby wam się lepiej żyło
Alienor z kotami
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie gru 25, 2011 19:52 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

Serdecznie dziekuje za zyczenia i życzę Wszystkim Wesołych Świąt :s4:

Iweta

Post » Pon gru 26, 2011 12:14 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

wesołych świąt :1luvu:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Sob gru 31, 2011 12:04 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-wakacje w "grajdole";)

Wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2012 roku
Petka i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sty 24, 2012 12:10 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

Nie to żebym cos sugerowała ;) ale jakby cos to mój najprzystojniejszy niewidomy i głuchy Boguś został wystawiony do głosowania o tytuł :arrow: Niepełnosprawnego Mistera forum Miau :kotek: Jakby ktos miał życzenie oddac na Bogusia głosik ( nr 4 ) to.....Bogus z góry dziekuję :D
Głosowanie miało być od dziś ale jest tam jakieś małe zamieszanie i sama juz nie wiem czy dzis czy jutro głosujemy -
viewtopic.php?f=20&t=137693

Prezes Bogdan we własnej kociej osobie ;)

Obrazek

Iweta

Post » Wto sty 24, 2012 22:49 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

Głosowanie od jutra, bo chodzi o ustalenie czy jedno zgłoszenie jest kandydata czy kandydatki :wink: . Niestety propozycja, żeby za drobną odpłatnością można było głosować na więcej niż jednego kandydata została odrzucona - przynajmniej w tej edycji :( . A tyle ślicznych kotów płci obojga tam jest :?

Alienor

Post » Śro sty 25, 2012 10:37 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

JUz mozna głosować, więc.....Bogus prosi o głosy ;)

Iweta

Post » Śro sty 25, 2012 17:34 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

Bogus serdecznie dziekuje za głosy i nisko się kłania :1luvu:

Obrazek

Iweta

Post » Wto sty 31, 2012 22:33 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

Przybywam pogratulować Bogusiowi zdobytego tytułu. :mrgreen:
Obejrzałam wszystkie zaproponowane filmiki z kotkiem w roli głównej. :mrgreen:
Świetnie sobie radzisz kocie. :ok: :ok:
Gratuluję raz jeszcze, zdrowia i pomyślności życzę. :piwa:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro lut 01, 2012 0:01 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

:dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lut 01, 2012 8:38 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-Boguś kandydat na MISTERA forum

witam dawno do was nie zaglądałam co tam słychac?
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

[poprzednia][następna]