Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:My późno jedliśmy - o 3 rano, po miziankach z Dużą. Więc dziś śniadanie było trochę później, wszyscy polizali, tylko ja czekam na moją porę. Ale ja teraz jem sporo suchegoDuża się cieszy, bo suche mogę jeść kiedy chcę. A pasty Duża musi mi wyciskać i w dodatku mnie się zawsze chce, jak Duża ma coś ciekawego do obejrzenia. Oczywiście musi przerwać, bo ja jestem ważniejsza, ale marudzi
![]()
A jak u Ciebie Zuniu?![]()
Lucasku, myślę o Tobie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Lukasek![]()
![]()
![]()
Sabciu i Kotki i Ciocie![]()
Miau, czuję się tak sobie, apetyt tak sobie. Kuweta na 2. Lekarstwo p.biegunkowe zjadłam. Duża dziś była w lecznicy- jak tylko sie moja koopka unormuję to jadę na zastrzyk ze sterydu, pewnie na początku przyszłego tygodnia, moze w poniedziałek... Duża zmęczona, w jednej z prac szykuje jej się urwanie głowy od wtorku, aż się boi....
Miaupozdrawiam, Zunia
Anna2016 pisze:Lukasek![]()
![]()
![]()
Sabciu i Kotki i Ciocie![]()
Miau, czuję się tak sobie, apetyt tak sobie. Kuweta na 2. Lekarstwo p.biegunkowe zjadłam. Duża dziś była w lecznicy- jak tylko sie moja koopka unormuję to jadę na zastrzyk ze sterydu, pewnie na początku przyszłego tygodnia, moze w poniedziałek... Duża zmęczona, w jednej z prac szykuje jej się urwanie głowy od wtorku, aż się boi....
Miaupozdrawiam, Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 26 gości