Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 20:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Nowego wąta jeszcze ni ma :( ...
Coś mi nie idzie...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto kwi 24, 2012 20:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Zosiu, ale Ty śliczna jesteś. Na pewno nie masz żadnych dziur w tym futerku, powiedziała duża. I mi się smutno zrobiło. Bo to nie moja wina, że mam dziury i duża o tym wie
Fasolka

wiem, wiem, Fasol
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto kwi 24, 2012 20:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

MalgWroclaw pisze:Zosiu, ale Ty śliczna jesteś. Na pewno nie masz żadnych dziur w tym futerku, powiedziała duża. I mi się smutno zrobiło. Bo to nie moja wina, że mam dziury i duża o tym wie
Fasolka

wiem, wiem, Fasol
duża

Fasolko, ale te dziurki to nie Twoja wina...tylko sie denerwujesz pewnie.
I kiedyś te dziurki znikną, a i z nimi jesteś taka ładna, czarniutka, i oczy masz takie śliczne :1luvu: .
Ja to taki zwykły szaraczek jestem, w dodatku mała jestem bardzo :( .
Ale moja Duża mnie kocha, i Twoja Ciebie też.
Prawda Ciociu, że kochasz swoją Fasolkę?
Zosia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto kwi 24, 2012 20:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Ciotka coś dzisiaj zwiędła i musi iść spać :(
Ale jakby co, to się z góry pierwsi meldujemy na nowym wątku :ok: :mrgreen: a co :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto kwi 24, 2012 20:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

kamari pisze:Ale jakby co, to się z góry pierwsi meldujemy na nowym wątku :ok: :mrgreen: a co :kotek:

a to już jest?
bo ja jakaś mało gramotna dzisiaj... z kilkoma dołami, z brakiem weny, z jakimś smutkiem, żalem.... nie wiem czym jeszcze...
może przeoczyłam nowy watek :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto kwi 24, 2012 20:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

No.
Ja też bez wyrazu :( ...
Chyba sobie pójdę...
Ale wymyśliłam sobie, że rano wjade z nowym wątkiem :mrgreen: .
O jakiejś dzikiej porze, bo rano mnie dawno nie było :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Asia, ni ma... :? .

vip

Post » Wto kwi 24, 2012 20:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Nie ma nowego wątku...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto kwi 24, 2012 20:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

vip0 pisze:Asia, ni ma... :? .

aaa czyli nic nie przeoczyłam......
może to i dobrze bo po rozmowie poważnej z Młoda jest mi źle...
starzeję się.....? 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto kwi 24, 2012 20:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

johaśka pisze:
vip0 pisze:Asia, ni ma... :? .

aaa czyli nic nie przeoczyłam......
może to i dobrze bo po rozmowie poważnej z Młoda jest mi źle...
starzeję się.....? 8O

???
Albo może jutro mi powiesz...albo nie...
Ale mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje...

vip

Post » Wto kwi 24, 2012 20:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Gosiek... niby wszystko ok....
Młoda dzisiaj skończyła 9lat i właśnie sobie uświadomiłam, że jest coraz starsza i coraz....doroslejsza 8O
cholerka.... z jednej strony fajnie z drugiej... za chwilę zacznie biegać na randki i guzik mi zostanie z małej Juleczki :roll:
ale taka kolej losu, niestety ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto kwi 24, 2012 20:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

vip0 pisze:Fasolko, ale te dziurki to nie Twoja wina...tylko sie denerwujesz pewnie.
I kiedyś te dziurki znikną, a i z nimi jesteś taka ładna, czarniutka, i oczy masz takie śliczne :1luvu: .
Ja to taki zwykły szaraczek jestem, w dodatku mała jestem bardzo :( .
Ale moja Duża mnie kocha, i Twoja Ciebie też.
Prawda Ciociu, że kochasz swoją Fasolkę?
Zosia.

Ja też jestem mała i chudziutka. I szyjkę mam chudą, mówi duża. I łapki długie.
Fasolka

To moja najkochańsza chudzina pospołu z drugą szczupłą - Franią.
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto kwi 24, 2012 20:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Bo małe i szczupłe jest piękne.Miusia...malutka.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto kwi 24, 2012 20:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Wiesz...ja się cieszę, że moje dziewczyny nie są już małe.
Naprawdę.
Kiedyś miałam przekichane.
Jedna jeszcze dobrze nie chodziła, jak druga się urodziła.
Praktycznie znikąd pomocy.
Ten czas wspominam jak horror i teraz wreszcie odpoczywam.
Ale pewnie co człowiek to charakter.
Ja za małymi dziećmi nie tęsknię.

vip

Post » Wto kwi 24, 2012 21:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Gosiul, ja też się ciesze ze one coraz większe....
w końcu przespane noce itd.....
ale czemu tak szybko ;)
choć może i dobrze.....
moje dwie kumpele teraz porodziły dziciaczki: jedna ma syna 14lat a druga córę 12lat... i obie w marcu urodziły drugie dzieciaczki
wcale im nie zazdroszczę 8)
mnie by się już nie chciało ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto kwi 24, 2012 21:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Tym bardziej, że podobno duża różnica wieku między rodzeństwem też nie jest zbyt dobra.
Ale na to oczywiście nie ma reguły.
Miedzy mną a moim bratem było 12 lat, a zupełnie tego nie odczuwaliśmy.

Spokojnej nocy, Cioteczki i do jutra :D .

vip

[poprzednia][następna]