Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2012 19:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Karolek(ona) pisze:jak nie trzeba
kalair nie chciala zamknąć to jej sami zamkli, nawet nie mogła wstawić linka do nowego wątka

Cześć, Karola :D .
Poważnie? To ja już nie wiem, w co wierzyć :( .
Gdzieś tam dziewczyny pisały, że nie trzeba....
Ale i tak nie mam dziś ani tytułu, ani weny, ani nowych zdjęć kociastych..
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie mar 25, 2012 19:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dinzoo pisze:i ja też witam niedzielnie,cieplutko...tak tu fajnie u was :mrgreen:

Witam dinzoo :D , dawno nie widzianą!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie mar 25, 2012 19:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze:a ja pozazdrościłam małoletniej i kicham jak szalona....

Ano serio..
Za zdrówko Johaska! :ok: :ok:[/quote]

na zdrówko to mam grzańca ;)
i dziękuję ;)

Goś to załóż na razie z tematem jak ten tylko cz. II... zawsze możesz zmienić i wkleić fotki kociastych...a jak zamkną to nawet linka nie będzie do kolejnej części.... :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie mar 25, 2012 19:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:jak nie trzeba
kalair nie chciala zamknąć to jej sami zamkli, nawet nie mogła wstawić linka do nowego wątka

Prawda, Próbowałam, i dwa razy źle na tym wyszłam. :twisted: Nawet pisałam do moda w tej sprawie. Niestety, to plotka jest. :mrgreen:

Cześć, Bożenko :D .
To znaczy, plotka, że mozna ciągnąć dalej?
Więc trzeba zakładać nowy, tak?
Kurczę, ale przecież nawet mi ostatnio mignął strasznie duży wątek, miał dobrze ponad 150.

vip

Post » Nie mar 25, 2012 19:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Komu koteczkę?

Nikomu :mrgreen: .
Aga, poczekaj chwilę, staram się choć troche forum ogarnąć, i zaraz odbiorę.

vip

Post » Nie mar 25, 2012 19:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Plotka, że można ciągnąć. Zakładaj Gosiu. :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie mar 25, 2012 19:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jeszcze witam Marię i Asię :D !

vip

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Komu koteczkę?

Nikomu :mrgreen: .
Aga, poczekaj chwilę, staram się choć troche forum ogarnąć, i zaraz odbiorę.

E tam, sama ci przywiozę...
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie mar 25, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Jeszcze witam Marię i Asię :D !

Się też witamy. I zgłaszamy, że sikać nam się chce (a mi na pewno). A jeżeli cioteczka nie założy nowego wątku, to trzeba będzie...do kuwety :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie mar 25, 2012 19:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip

[poprzednia]