O ja pierdoła, nie doczytałam, że Bolkowa to świeżymi rzuca
Moderator: Estraven
kalair pisze:moś pisze:zorba pisze:moś pisze:Ty? chudzino![]()
Oj dziękujęA uwierzysz jak Ci powiem , że rok temu ważyłam 103 kilo? Uprzedzę pytania, jak ktoś ma labradora to nie ma cudów-długie spacery obowiązkowe
i odrobinkę mniej jedzenia
o wzyciu bym nie pomyslala, gratuluje w takim razie![]()
kalair, do dna!
Yyyyy...co do dna?![]()
Znaczy mogę, ale nie wiem co tak dokładnie...
Bolkowa pisze:Ostatnio Młody przyszedł z pytaniem co to szwy na głowie. Lubiłam kiedyś anatomię więc zabrałam się do wyjaśnień ( z poczuciem jaka to ja wiedząca jestem). Ale on zdenerwowany mówi, że to nie chodzi o coś co kości łączy, że źle wymówił i to są wszoły. No to ja do encyklopedii by dziecię wiedzę właściwą posiadło. Jak wyjęłam tom na W to nagle mnie oświeciło. Z wszoły wyrzuciłam oł i synek uradował się, że matka wreszcie pojęła.
Za to nadal nie wiem co to wszoły[/b]
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:zorba pisze:moś pisze:Ty? chudzino![]()
Oj dziękujęA uwierzysz jak Ci powiem , że rok temu ważyłam 103 kilo? Uprzedzę pytania, jak ktoś ma labradora to nie ma cudów-długie spacery obowiązkowe
i odrobinkę mniej jedzenia
o wzyciu bym nie pomyslala, gratuluje w takim razie![]()
kalair, do dna!
Yyyyy...co do dna?![]()
Znaczy mogę, ale nie wiem co tak dokładnie...
no cos o setce wspominalas
zorba pisze:Wszoły? Może Jacek Wszoła? Sportowiec chyba. A po za tym to jak czytam "wszy" to mnie wszystko swędzi![]()
O ja pierdoła, nie doczytałam, że Bolkowa to świeżymi rzucaprzepraszam
kalair pisze:moś pisze:Nie, czekam na ciebie
Acha.to co,mam do trzech liczyć?
moś pisze:Bolkowa pisze:Ostatnio Młody przyszedł z pytaniem co to szwy na głowie. Lubiłam kiedyś anatomię więc zabrałam się do wyjaśnień ( z poczuciem jaka to ja wiedząca jestem). Ale on zdenerwowany mówi, że to nie chodzi o coś co kości łączy, że źle wymówił i to są wszoły. No to ja do encyklopedii by dziecię wiedzę właściwą posiadło. Jak wyjęłam tom na W to nagle mnie oświeciło. Z wszoły wyrzuciłam oł i synek uradował się, że matka wreszcie pojęła.
A sprawdzilas mu glowe?
trawa11 pisze:moś pisze::lol:Bałwanek wielkanocny
gdzie
Bolkowa pisze:moś pisze:Bolkowa pisze:Ostatnio Młody przyszedł z pytaniem co to szwy na głowie. Lubiłam kiedyś anatomię więc zabrałam się do wyjaśnień ( z poczuciem jaka to ja wiedząca jestem). Ale on zdenerwowany mówi, że to nie chodzi o coś co kości łączy, że źle wymówił i to są wszoły. No to ja do encyklopedii by dziecię wiedzę właściwą posiadło. Jak wyjęłam tom na W to nagle mnie oświeciło. Z wszoły wyrzuciłam oł i synek uradował się, że matka wreszcie pojęła.
A sprawdzilas mu glowe?
Nie musiałam. Higienistka w szkole już sprawdziła wcześniej.
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze::lol:Bałwanek wielkanocny
gdzie
U Bolkowej na Wielkanoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości