Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 23:14 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

catawba pisze:co mam pisać w ogłoszeniach? że wychudzona, z brązowym ogonem.. :| a kłamać nie będę. kto ją zechce taką... ehh..
wet twierdzi, że ma ok. 4 lat... nie wiem na ile konkretnie można poznać po zębach, ale nam młodziej wyglądała, bo taka malutka.. :wink:

Też to przerabiałam przy Milusi - wyglądała jak półtora nieszczęścia ... ale miała fajny charakter i tym kupiła sobie domek (zresztą telefonów z pytaniami właśnie o nią było chyba z 15 8) )
Trzeba znaleźć jakąś jej pozytywną cechę i ją wyeksponować :D
Na pewno znajdzie domek :ok:

Bry tak w ogóle ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto gru 22, 2009 7:44 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Witam Hanię i spółkę! :D

Nowy wąteczek zakładać, raz raz! :mrgreen:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 22, 2009 8:49 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Żywa choinka to jest to :ok:
My też mamy nietłukące się bombki.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto gru 22, 2009 20:54 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Avian pisze:Też to przerabiałam przy Milusi - wyglądała jak półtora nieszczęścia ... ale miała fajny charakter i tym kupiła sobie domek (zresztą telefonów z pytaniami właśnie o nią było chyba z 15 8) )
Trzeba znaleźć jakąś jej pozytywną cechę i ją wyeksponować :D
Na pewno znajdzie domek :ok:

Bry tak w ogóle ;)

bry Izuś :)
dzięki za nadzieję :D nie mogę się doczekać aż ją zobaczę w święta. mam nadzieję, że do niej dojadę..
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto gru 22, 2009 20:55 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

maggia pisze:Witam Hanię i spółkę! :D

Nowy wąteczek zakładać, raz raz! :mrgreen:

Witaj Madziu :)
może założę po świętach.. teraz jakoś weny nie mam, żeby zaczynać od nowa ... :wink:
Obrazek

catawba

Post » Wto gru 22, 2009 20:56 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Hannah12 pisze:Żywa choinka to jest to :ok:
My też mamy nietłukące się bombki.

na szczęście tż kupił bardzo ciężką, stabilną i .. bardzo najeżoną, więc kotuchy się trzymają z daleka 8)
tylko muszę ją zareklamować, bo jakoś zapachu choinki nie czuję :roll:
Obrazek

catawba

Post » Wto gru 22, 2009 21:00 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

A ja sie jakoś zebrałam ... i założyłam wąta 8)
Tak mnie naszło o północy ;) :lol:
Obrazek

Avian

Post » Wto gru 22, 2009 21:10 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

właśnie go czytam :D pięknie trafiłaś z czasem 0:00 :king:
Obrazek

catawba

Post » Czw gru 24, 2009 7:10 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Obrazek Wszystkiego co najlepsze...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw gru 24, 2009 11:53 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Wszystkiego dobrego :s1: :s1: :rudolf:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw gru 24, 2009 21:24 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Miłego świętowania :s1:
Obrazek

Avian

Post » Sob gru 26, 2009 9:43 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

dziękuję dziewczyny za życzenia :D również Wam życzę wszystkiego co najlepsze :1luvu:

niestety jestem w pracy.. w domu Internet mi siadł, a tu mogę coś napisać jedynie przed pracą.
w domu było miło, Urwis nawet dobrze zniósł nalot 4 futer i psa.
odwiedziłam Kicię! wygląda o niebo lepiej niż na działce. prawie już nie ma wystających kości, przytyła ok 1 kg, ogon juz prawie też nie jest brązowy! niestety ma jakiś problem z trawieniem chyba, bo kupy są prawidłowe, a puszcza śmierdzące bąki i przez to pewnie też ma powiększony brzuch, ale już bez szoków. wyglada jak dobrze najedzony kot :) tylko śmierdzi..
nie mam niestety teraz czasu pisac, bo czas do pracy, ale jeszcze czymś się pochwalę.. :D :arrow: tż mi się oświadczył :mrgreen:
Obrazek

catawba

Post » Sob gru 26, 2009 17:42 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

Gratulacje Haniu :piwa:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Nie gru 27, 2009 9:37 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

dziękuję Izuś :)

beznadziejnie tak bez netu w domu .. :roll: i za bardzo nie wiem co zrobić, żeby znów działał. nie wiem co się popsuło. ja znów w pracy, a tu dostępny tylko poza godzinami pracy bądź na przerwie.. :roll:
Obrazek

catawba

Post » Śro gru 30, 2009 9:45 Re: Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

łe, ale będę miała doczytywania. przez tę chwilę przed pracą nie jestem w stanie poczytać wątków :(

wiem już co się stało z moim netem - siadła karta sim. wysyłam ją dziś do Bydzi, bo jest na ojca, więc to on musi ją wymienić. ale jak tylko odeśle, to znów będę na żywo z Wami :D

burze mi ostatnio przechodzą przez mieszkanie. koty dzikują, nawet statyczny Kacper szaleje. dokładnie zakopuje siuśki, więc się cieszę :) tylko swojego mokrego Urinary już jeść nie chce.. zbrzydło mu po kilku miesiącach jedzenia tego samego.
a Mycha rośnie.. ;)

a mi się szykują mega zmiany w nadchodzącym roku.. :mrgreen: aż nie wiem jak się do tego zabrać i jak to przeżyję.. 8)
Obrazek

catawba

[poprzednia][następna]