Sonia i Otis cz. IV...egipskie fotki str. 101

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2008 23:51

Lista prezentów...dla Michałka - koszulka z napisem: Eaten Fish from Red Sea i narysowany szkielet ryby - uśmiał się i chodzi codziennie w niej do szkoły :lol: oprócz tego - pod zamówienie skarabeusz.
dla Zuzi - szal (ten, który mam na głowie na ostatnim zdjęciu) - bardzo jej się spodobał, jest jakby z podwójnej tkaniny i ma jedwabistą fakturę. Dodatkowo - koszulkę z rybkami typu "nemo"
dla Tysi - egipski bębenek - hit prezentowy - grają na nim wszyscy!!!! i koszulkę z rybkami "nemo" - identyczna naklejka jak u Zuzi tylko inny kolor koszulki. Dla teściowej, która opiekowała się dziećmi - pudełko z masą perłową na "klejnoty" i papirus. A, przywieźliśmy jeszcze album z kolorowymi zdjęciami z rafy, bo nasze nie są zbyt udane. Dla Teściowej i mojej mamy przywieźliśy dodatkowo kamień z góry Mojżesza, taki polski zwyczaj, z różnych takich miejsc przywozi się kamienie.

Koty - zrubły jakoś 8) imiały tylko jedną wpadkę, ale zawinioną ludzko, Michał miał być odpowiedzialny za kuwety - zapytał czy sprzątnięta, dostał odpowiedź, że tak, a było brudno, któreś kocię zrobiło kupkę w wejściu do łazienki. Wpadki siusiowej nie było :dance: Dom był pełen ludzi, a teściowa zamykała w dzień sypialnię, żeby nie musieli potem na kolanach poszukiwać wyschniętych kałuż. Nie zapytałam, czy w końcu spała z kotami w łóżku, ale powiedziała, że nie powinny za nami tęsknić, bo dom był pełen ludzi prawie przez cały dzień.

Bardzo dziękuję Wam za miłe komentarze...generalnie wchodzę w wiek, kiedy mam satysfakcję z tego, co robię, z tego, jak wyglądam i ... co ważne...naprawdę nie czuję tych lat, co je mam w metryce. Kiedyś już o tym pisałyśmy, że to fajny czas dla kobiety.

Pora zakończyć tę część...

Zapraszam do następnej:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3687793#3687793

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

[poprzednia]