Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:To świetne wieści![]()
Anna2016 pisze:Oby tak dalej Calineczko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Calineczka. Cieszę się, że się lepiej czujesz. Lizu lizu po uszku.
A wiesz co mię się stało? Duża mię złapnęła i zaniesła na kuja. Zniosłam to z godmnością, jakby nie paczać po kuju plecki mię nie będą bolały. A Duża z Doctorro tak się zagadały, że Doctorro nie dała mię mniamuśnościów w nagrodę za dzielmność! No skądal okropeczny! Czekałam i czekałam i czekałam, a tu nic! Ani kąska! Następną razą ugryznę ją w palucha, a co!![]()
W domciu duża dała troszku mniamuśnościów, ale to nie to samo.
Książniczka Ofelja poszkodowana
MB&Ofelia pisze:Miauuu! No oczywistne że mię się należały mniamuśności i to dużo! A nie te parę kąsków na pocięszenie co dostałam w domciu!
Książniczka Ofelja
Cóż, pani doktor faktycznie chyba zapomniała o nagrodzeniu kotka, ale gadałyśmy o ważnych sprawach, bo o dalszej kuracji Czarnidełka. A smaczków Ofelia dostała w domu całkiem sporo. Tyle że teraz kręci pyskiem przy misce, barfik jest fuj i koniec![]()
Duża wyjaśniająca
madrugada pisze:Calineczko, przesyłamy głaski![]()
![]()
![]()
Niech apetyt trwa![]()
![]()
Silverblue pisze:Calineczko, bardzo się cieszymy ze lepiej się czujesz
U nas dziś bardzo gorąco, na szczęście w domu cały czas jest znośnie. Zbierało się na burzę, ale przeszło bokiem.
Ofelko, jedynym usprawiedliwieniem wetki jest to że rozmawiała z Dużą o leczeniu Carmen. W innym przypadku byłoby to absolutnie niewybaczalne! Jakże to tak bez mniamuśności kotka pokujać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości