Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 10, 2014 23:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Wątek. Nie lubię blogów.
Drugi raz się wywyższyłam - poprawiłam Twój podpis.
I rozkminiłam Twój kod, czego nikt nie zauważył... po co mi ban jak i tak mam ignora?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lut 10, 2014 23:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Se nagrabicie.
Mówię Wam.

Idę myśleć. O uczuciach...

Kurczę a tak chciałam na pewnym wątku zaserduszkować...
Nie będzie mi dane.
Kurczę.
A już-już chciałam.
I co?
Ano- pewnie NIGDY mi się nie uda...

Neigh wejdź tu jutro, wrzuć serduszko i daj BUZI.
(błeeee...?)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lut 10, 2014 23:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

shira3 pisze:Wątek. Nie lubię blogów.
Drugi raz się wywyższyłam - poprawiłam Twój podpis.
I rozkminiłam Twój kod, czego nikt nie zauważył... po co mi ban jak i tak mam ignora?

Się podziel?

kotkins

Post » Pon lut 10, 2014 23:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Wyżej było.

Prosisz.... Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lut 10, 2014 23:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Blog na poważnie. Przy dużej liczbie wejśc ma się kasę z reklam......Nie zamierzam się dorabiać....ale te Hawaje kusza.

Dzizas trza mieć LUZ - jak jeden nasz skoczek:-)

Kotkins, Dalia, Cairo - PRZYJADĘ do Poznania bo:
a. mam ochotę
b. zamierzam się zbadać:-)

I nawet ban mi w tym ( o dziwo;-) ) nie przedzkodzi..........

Ludzie.............jak się nie ma przestrzeni umyslowej.........to se warto stworzyć........z kotami czy bez.

Idę czytać przewodniki po Grecji.

Co to ma miałam achaś

żeby nie bylo że nie jest merytorycznie

Teoś nadal rzyga

Dla Waszych kotecków :kotek: i dobrej nocki :1luvu: Was
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lut 10, 2014 23:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Daj mu odkłaka, sobie też możesz wziąć...

kotkins

Post » Pon lut 10, 2014 23:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Oto Lukrecja. Lukrecja przeprowadziła się do większego mieszkania i dostała własną księżniczkową kanapę
Obrazek Obrazek
Oczywiście w kolorze royal blue, jak na księżniczkę przystało.
Lukrecja była u fryzjera. Na zdjęciu tego nie widać (nawet wygląda na dość rozczochraną), ale na żywo nawet widać niezłe cieniowanie.

A żeby nie było, że moje koty mają gorzej: Obrazek
W razie czego Korneliusz może wystawiać ogon niczym warkocz Roszponki i czekać, aż go ktoś uratuje...
Niestety, zdjęcia wystawionego ogona nie mam, choć to widok godny uwagi.
A to Korneliusz ze swoim kumplem Obrazek
Bo Korneliusz został Wzorem do Naśladowania (już chyba pisałam).

Ja bym pisała Melmak, bo a) tak ładniej wygląda,
b) mamy ustawę o języku polskim i k to k, a c, to c. Ilez to pieknych słów w tym języku zaczyna sie na k,
c) a skąd wiecie, jak to się pisało - w moim filmie to zawsze było mówione.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon lut 10, 2014 23:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Neigh pisze:Może warto założyć: Elitarny Klub Osób Upomnianych i Zbanowanych?:-) warchoł staropolski się we mnie obudzil z wielkom mocom:-)

Kurde z Wielkanocą?:-)

hie, hie, hie. Zasłużyłam chociaż na funkcję wiceprezeski? wszak za niewyparzoną mordę dostałam bana chyba już ze trzy razy :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Pon lut 10, 2014 23:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Blog może być, ale tam chyba pisze piszący plus są komentarze czytaczy. Nie ma tak, że każdy może sobie pisać, jak na forum.
Oczywiście Kotkins z Neigh mogą sobie założyć własne forum. Szablony pewnie można ściągnąć z internetu.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon lut 10, 2014 23:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

YES YES YES

Jak mawiają Ci u władzy ( tu wprawdzie wedle reguł duże C sie nie należy, ale jako cham walę......co mi tam)

Shira uważaj......już bywanie na tym wątku grozi upomnieniem:-)
Za sam fakt...........

Kotko masz Honorowego Prezesa:)a naszym godlem będzie kura - zawolaniem zaś - MIAUWA lub CHALWA

wolność propagujemy .........

Dobra licząc sie z tym, ze możemy się jednakowóż nie przeczytac - NIE CZYTAJCIE CHAMÓW !!!!!!!!!!

watek zasługuje na moderację 102 strona ...............

także :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon lut 10, 2014 23:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

z wrodzonom mi skromnościom osobistom wybieram sobie tytuł chonoriz szajba :rudolf:
KotkaWodna

Post » Pon lut 10, 2014 23:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

Weź Koteczek nie zamieszczaj tu zdjęc....... Przecież jak powszechnie wiadomo my ( kim są kużwa MY?????) nie robimy NIC dla kotów:-) Taka prawda..........koty nam latają wolnym lotem. Przejmujemy się wylącznie losem KUR........

Założmy PLISSSSSSSSSSSSSSSS Forum Kury Wychodzącej............

Obrazek

Neigh

Post » Pon lut 10, 2014 23:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

kotkins pisze: daj BUZI.
(błeeee...?)

Co błe co błe?! IDE:-)

O dzizas............:-)się poważnie przejełam.....

Obrazek

Neigh

Post » Pon lut 10, 2014 23:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

koteczekanusi pisze:
Ja bym pisała Melmak, bo a) tak ładniej wygląda,
b) mamy ustawę o języku polskim i k to k, a c, to c. Ilez to pieknych słów w tym języku zaczyna sie na k,
c) a skąd wiecie, jak to się pisało - w moim filmie to zawsze było mówione.

Z ksiazki ;) kurde przez Was zakropilam sobie oczy dicortineffem kocim zamiast betadrinem i co teraz? Czy leci z nami okulista???
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lut 11, 2014 0:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

shira3 pisze: kurde przez Was zakropilam sobie oczy dicortineffem kocim zamiast betadrinem i co teraz? Czy leci z nami okulista???

no teraz to już ban pewny... jeśli Kotkins l e c z y na forum, a nie wolno pomagać nikomu, zwłaszcza za przykładem Hipokratesa, to... :twisted:
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

[poprzednia][następna]