Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 26, 2012 10:18 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Proziu to narkoman :roll: kupiłam im koci gryzak, do czyszczenia zębów z kamienia, zaspokajania żądzy gryzienia :twisted: i ogólnie masażu dziąseł. Myślałam że mnie kicie wyśmieją. A gryzak zrobił furorę 8O pierwszy dorwał go Konan, on uwielbia gryźć :twisted: wyraźnie ta zabawka zaspokaja jego instynkty :twisted: ale potem przechwycił ją Proziu, no i się zaczęło. Najpierw się do niego tulił, potem go gryzł, a ogólnie to tak go obślinił że można go teraz wyciskać, a Konan się brzydzi i jak dotknął niechcący łapką to zaczął nią potrząsać z obrzydzeniem :ryk: Kicia, jak zwykle bidna, musi naiceszyć się takim mokrym zaślinionym gryzakiem, a nawet nie bo Proziu ją odgania :roll:
Zabawka zdała test :ok: muszę teraz kupić taką z opcja świeżego oddechu, dla Prozia bo wali mu z pyska okrutnie :?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto cze 26, 2012 10:19 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

shalom, a jaki to gryzak?
masz link?

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto cze 26, 2012 10:28 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Taki: http://www.kar-ma.pl/dla-kotow-zabawki- ... _2743.html

Proziu nikomu nie chce dać gryzaka, zachowuje się jak ćpun :roll: i ślina mu leci z pyska 8O
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 26, 2012 10:31 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

a, bo to z kocimiętką jest :)
to może ja moim tez takie sprawię
a jesteś zadowolona z tego sklepu?

pozytywka

Post » Wto cze 26, 2012 10:33 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Oczywiście nie obyło się bez problemów z kurierem. Nie było mnie, oddzwoniłam, powiedział że zostawił paczkę u sąsiada. Wracam, sąsiadów nie ma. Wchodzę na stronę gls-u a tam info że paczka w magazynie a kurier zostawił awizo 8O :roll: dwie sprzeczne informację. Dziś dalej sąsiadów nie było, nie wiedziałam co mam szukac ani gdzie. A tu nagle dzwoni ten sam kurier że paczkę przyniósł :roll: tak niekomunikatywnego człowieka to ja dawno nie widziałam :?
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 26, 2012 10:35 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

pozytywka pisze:a, bo to z kocimiętką jest :)
to może ja moim tez takie sprawię
a jesteś zadowolona z tego sklepu?

Pierwszy raz zamawiałam, bo ostatnio w zooplusie tak wszystko zdrożało, że się wkurzyłam :evil: Minus taki, że mają mały wybór. Ale z samego sklepu jestem zadowolona, zamówienia złożyłam w piątek, wczoraj już w zasadzie bym je miała, gdyby nie kurier o którym napisałam wyżej. No ale sklepu nie można winić za kuriera :roll: zresztą jeśli się jest od razu w domu i odbiera paczkę to nie ma problemów, gorzej jak trzeba odebrać ja jakoś inaczej :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 26, 2012 10:41 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

kurier to pikuś, byle firma była ok, a nie jak !@#$%^&* KV
patrzę, że mają Applaws i Cat's Besta
szkoda, że malt pasty bephara nie ma, ale w końcu nie da się mieć wszystkiego :twisted:
ja zamawiam do pracy - zawsze ktoś odbierze, a potem po troszku mogę przewieźć tramwajką, albo czasem i podwózka się trafi :D

pozytywka

Post » Wto cze 26, 2012 10:44 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

U nas HSB bierze wszystko na klatę i zamawia do siebie do pracy.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto cze 26, 2012 10:44 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

No ja niestety nie mam takiej możliwości.
Sklep sam wysyła Ci sms-y z informacją na temat zamówienia, co kiedy i jak, wysyła też maile, no i naprawdę szybko działają, na zooplusa trzeba długo czekać. Ceny też wyglądają dobrze :wink:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 26, 2012 10:46 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Przypomniało mi się coś zabawnego na temat Prozia-narkomana. Wczoraj obcinałam mu pazury, więc czestowałam go chrupkami. Posadziłam go na dupce, a chrupki położyłam mu na jego własnym brzuszku-bufecie :lol: nie dość że pożarł natychmiast, to jeszcze zaczął wylizywać swój brzuchol i obślinił go całego :ryk: potem cały czas lizał sobie brzuch ze smakiem :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 26, 2012 10:47 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

właśnie sobie porównuję
widzę, że dowóz gratis już od 79,-
muszę porównać z zoo (do mnie dochodził błyskawicznie ostatnio)
te precelki mnie zainteresowały 8)

A Prozio to wygimnastykowany jednakowoż :mrgreen:

pozytywka

Post » Wto cze 26, 2012 11:01 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Mięciutki :mrgreen: zwija się jak rosiczka :mrgreen: i wygląda wtedy jak wielka mięciutka futrzasta kula :ryk: i molestuje Konana, wsiada na niego okrakiem i wylizuje klatę i brzunio :lol: a Konan krzyczy:zboczenieeeeeccccccssssssssss :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 26, 2012 11:03 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

:ryk:
biedny, ahrystokhratyczny Konan :lol:
taki plebejusz go molestuje ozorem :mrgreen:

pozytywka

Post » Wto cze 26, 2012 14:21 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Konan po prostu ma swój honor 8) poza tym jest stuprocentowym hetero :twisted: co do Prozia mamy wątpliwości :lol: na pewno jest bi :twisted: ale zauważyliśmy u niego dziwne ciągoty do trójkątów :roll:

Wracam do domu, wchodzę do pokoju i zastaję dupę Prozaka wystającą zza drapaka, reszta wciśnięta w kąt 8O zaglądam bardziej, a pod jego dupą Frejka próbuje się wcisnąć 8O a nad nimi, na drapaku siedzi z godnością ale i wielką ciekawością Konan :twisted:
Co się okazało? Proziu wciąż na haju :roll: przyssał się do gryzaka i nie chciał odejść, kicia chciała mu go zabrać, Konan też miał chętkę, ale on się nie zniża do poziomu narkomana :twisted:
Jak już wreszcie Prozak zauważył, że wróciłam wyskoczył z tego kąta z dziwnym niezdrowym błyskiem w oku i tak na mnie patrzył. Był cały obśliniony :? :roll: futro miał mokre i lepkie, bokobrody postawione jak na żel :roll: :lol: broda i tors tak samo mokre :roll:
Kicia wykorzystała tą chwilę i tym razem ona się dorwała do gryzaka, wciskała w niego pyszczek, więc pewnie też będzie cała obśliniona :roll: Tylko Konan wzglednie trzeźwy :lol:

Zabawka jest w domu kilka godzin a one wciąż na haju 8O a najciekawsze jest to, że ani Frejka ani Konan nigdy nie interesowały się zabawkami z kocimiętką. Czyli firma ma dostęp do dobrego zioła :twisted: :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 26, 2012 14:23 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Fajne zioło :mrgreen:
tak sobie myślę, czy by nie spróbować tego gryzaka, zanim dostaną go koty :twisted:

pozytywka

[poprzednia][następna]