Wielbłądzio pisze:Postaram się wyszukać gdzieś dla Ciebie rozmiarówkę Intimissimi, na razie wiem tylko tyle, że ja noszę staniki nr 2 i majtki nr 3
To napisz mi, proszę (np. na pw), na to jakie wymiary. Ja chyba mam podobne, ale nie jestem pewna...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Postaram się wyszukać gdzieś dla Ciebie rozmiarówkę Intimissimi, na razie wiem tylko tyle, że ja noszę staniki nr 2 i majtki nr 3
alata pisze:Wielbłądzio pisze:Postaram się wyszukać gdzieś dla Ciebie rozmiarówkę Intimissimi, na razie wiem tylko tyle, że ja noszę staniki nr 2 i majtki nr 3
To napisz mi, proszę (np. na pw), na to jakie wymiary. Ja chyba mam podobne, ale nie jestem pewna...
charm pisze:Ja też lubię dooooobrą, drooogą bieliznę.... ale zdaniem intimissimi nie istnieję, więc zostali dopisani przeze mnie na "listę firm ignorowanych" (nota bene w jednym sklepie bardzo "miło" mnie pani potraktowała, i tym samym zostali całkiem skreśleni.....)
OKI pisze:Czarnych koczurków można ode mnie dostać trzech, o ile Wielbłąd jednego nie zachachmęci
Wielbłądzio pisze:Ekspedientki bywają różne, wszędzie, ale z tym nieistnieniem o co chodzi - o rozmiar ???
*anika* pisze:OKI pisze:Czarnych koczurków można ode mnie dostać trzech, o ile Wielbłąd jednego nie zachachmęci
a gdzie można na wątku jakimś obejrzeć te czarne koczurki?
kalair pisze:Aleba pisze:Co mam zrobić wobec 102 strony i braku nowego wątku?
Litosciwie poczekac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 124 gości