Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 11:34 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Bry,
Śpię, głównie śpię od dwóch dni.
Już od jesieni byłem bez leków, ale wiosna zbliża się dużymi krokami i Duża coraz baczniej mnie obserwowała, niestety padaczka znów się odezwała, miałem wszystkie symptomy zwiastujące atak do tego byłem bardzo nerwowy, biłem wszystkich, którzy mi weszli pod łapki :oops: i nie przestawałem biegać w kółko, w zasadzie to biegałem coraz szybciej, Duża zdecydowała się wyprzedzić atak i znów jestem na lekach.
Dziś jest już lepiej, ale przez te leki jestem senny i nic mi się nie chce.

[...]

Ptachu senny

Eh, niestety po lekach trzeba odespac :( To mimo wszystko lepsze niz TurboPtachu i atak padaczki ;)

Pozdrowienia od wujka z Kielc, Ptaszku :) Duzo zdrowka :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie mar 20, 2011 12:53 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Śpisz, Ptachu?
Zajęłam sobie najlepszą kuszetkę, tę ze słońcem prosto w pyś, bo akurat świeci, ale przyszła Frania i mnie wyprosiła. Idę też spać, na podłogę przy balkonie, tam przynajmniej świeci słońce, chociaż nie jest tak wygodnie.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 20, 2011 14:52 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:Śpisz, Ptachu?
Zajęłam sobie najlepszą kuszetkę, tę ze słońcem prosto w pyś, bo akurat świeci, ale przyszła Frania i mnie wyprosiła. Idę też spać, na podłogę przy balkonie, tam przynajmniej świeci słońce, chociaż nie jest tak wygodnie.
Fasolka

I Ty się dałaś wyprosić?
Inka zaskoczona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 20, 2011 15:31 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Zapraszam do nowego wątku viewtopic.php?f=1&t=125634&p=7248372#p7248372

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia]