Fridzielc Pęcherzyczek & Gizmak Grzyboń

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2008 20:09

Fri, pauzuj nie pekaj :ok: i zadnych dołów prosze :evil:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon wrz 22, 2008 22:04

wstawam 7.30, ocząt rozkleić nie mogę, rozkuwać meselkiem próbuję, gufno, spuchnięte jak u eskimosa, rozstworzyć ni prośbom ni siłom sieu nie kcom, w mniendzyczasie Gizmonia wrzask "GŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODNYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!" przybrał na sile, mięcho sie szybciej rozmrażać nie chce, cholerne, a na kieliszkach z parapetówy pojawiają się rysy... nie widze na oczy, ale zgrywam foty, rzucam ochłp kotom i zapierdalam do Bydgoszczy, po ośmiu godzinach macania jak slepy kret po klawiaturze pakuje tyłek w pekaes i wracam do Piernikowa, jak na złość - bus się musi spóźnić dzisiaj akurat, bo się kurna spieszę, mega korki - no bo przecież DZIEŃ BEZ SAMOCHODA DZIŚ WYPADA! A POLAK PRZEKORNY PRZECIEŻ JEZD!! i czerwona fala aż do fordonu...
wracam z ozorem u pasa - bo fuche trza poprawić migiem i wysłać, poprawiam, komp wisi, chcę wysłać, net się ślimaczy, upload nie działa, załącznika ni jednego przesłać nie mogę, eftep padł, qrvica mię, że tak powiem, strzykła, taksę biore i zasuwam do rodziców z ich neta skorzystać, w taksówie sieu rozklejam i rozmazuję tusz do rzęs gdzie się da, żeby gościu szybciej jechał, gościu szybciej jedzie i przydzwaniamy w znak drogowy, bo ślisko...
wpadam do rodziców w jednym kawałku, wysyłam załącznika do naświetlarni, dzwonię czy doszło, mówią że doszło, dzwonię za godzinę, czy można odbierać kliszę, i co słyszę? że pierdolnou im serwer i poczta nie dochodziła... ślę jeszcze raz zatem, a cholerny czas jakoś zwolnic nie chce, złośliwie chyba...

no, to tak w skrócie o dzisiaj...

jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania, lub dziwuje sieu: "jakże można miec doła w tak pieuknych przyrody okolicznościach?", bądź też dysponuje zbędnym Megatulkiem Nuclear Power CSS - to zapraszam... :(
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pon wrz 22, 2008 22:08

acha, jakby ktoś wpadł na głupi pomysł pytać, dlaczemu o 23.00 siedzeu przed kompem miast gauki lodem opkładać, to lepiej nie wpada niech...
Obrazek

Fri

Post » Pon wrz 22, 2008 22:10

Ja ci dam mega tulka, choć bez opakowania :)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto wrz 23, 2008 6:17

Fri pisze:(...) jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania, lub dziwuje sieu: "jakże można miec doła w tak pieuknych przyrody okolicznościach?", bądź też dysponuje zbędnym Megatulkiem Nuclear Power CSS - to zapraszam... :(

Specjalnie dla Ciebie

Limited edition :twisted:

Obrazek

Czym się mocno 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto wrz 23, 2008 8:20

ojojoj, biedniusia Fri :( moje tulki nie takie wypasione, ale masz dwa:
Obrazek Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 23, 2008 8:39

TULK TULK TULK TULK TULK TULK!!!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto wrz 23, 2008 10:07

niezamkłe to tulkam 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Wto wrz 23, 2008 10:48

gattara pisze:
Fri pisze:(...) jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania, lub dziwuje sieu: "jakże można miec doła w tak pieuknych przyrody okolicznościach?", bądź też dysponuje zbędnym Megatulkiem Nuclear Power CSS - to zapraszam... :(

Specjalnie dla Ciebie

Limited edition :twisted:

Obrazek

Czym się mocno 8)

niezamkłe, niezamkłe...
ale za to napromieniowane nieźle... :twisted:

no to zapraszam wszelkie mutanty popromienne cosiemcudemuchowały i resztę hybrydowatych pluszakovarii tu: :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3524850#3524850
Obrazek

Fri

[poprzednia]